اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک تقویت کننده ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت یک تقویت کننده ساده

سلام خدمت همه دوستان

راستش من خیلی به الکترونیک علاقه دارم و میخوام از یه جایی شروع کنم و هی کتابهای الکترونیک 1 و 2 هنرستان و کتاب اصول الکترونیک خلیل باغبانی رو میخونم و بعدا که میخوام یک تقویت کننده ساده رو تو نرم افزار شبیه سازی درست کنم نمیتونم . راستش نمیدونم چه اطلاعاتی از قبل معلوم است و من باید چه اطلاعاتی رو بدست بیارم ممنون میشم اگه با یک پروژه ساده به من بدین و کمی منو راهنمایی کنید تا من هم طراحی مدارات تقویت کننده رو یاد بگیرم ضمنا از اینکه سوالم خیلی ابتدایی بود و وقت شما رو میگیرم خیلی معذرت میخوام

پاسخ : ساخت یک تقویت کننده ساده

سلام
    یک تقویت کننده ساده شامل یک ترانزیستور و یک مقاومته
    با نرم افزار پروتئوس که ساده هم هست می تونی اونو شبیه سازی کنی
    البته نرم افزار کرکودیل ساده تره ولی من کار نکردم
    مدار هم به این صورته که شما باید ابتدا یک منبع مثلا سینوسی رو وارد صفحه شبیه سازی کنی و مقدارشو روی آفست 0.7 و سینوسی یا امپلیتود 0.0001 ولت یا همین حدود تنظیم کنید
    سپس یک ترانزیستور و یک مقاومت به صفحه بیارید مثل ترانزیستور bc107
    برای آوردن مقاومت در پروتئوس باید در کتابخانه ی قطعات آن و در قسمت سرچ عبارت res را زده و نوع Device را انتخاب کنید
    مقدار مقاومت را در 1 کیلو تنظیم کنید.
    یک منبع دی سی وارد صفحه کرده و مقدارش را به 3 تغییر دهید
    سر مثبت منبع دی سی را به یک سر مقاومت بسته و سر دیگرش را به زمین
    سر دیگر مقاومت را به کلکتور متصل کنید.
    بیس ترانزیستور را به سر مثبت منبع سینوسی بدهید.
    سر منفی هر دو منبع سینوسی و دی سی و همچنین پایه امیتر ترانزیستور را به هم وصل کرده و به GND متصل کنید. GND='vhkn=زمین
    برای دیدن سگنال ها از ابزار اسیلوسکوپ استفاده کنید و یک سر آن را به خروجی(کلکتور) و سر دیگرش را به ورودی (بیس) متصل کنید. قدر مطلق مقدار خروجی در هر لحظه از زمان تقسیم بر مقدار ورودی = میزان تقویت=بتا
    پروژه را سیو کرده و دکمه PLAY را بزنید.
    نتیچه را در صفحه اسیلوسکوپ ببینید.
    مردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک تقویت کننده ساده

سلام
      ممنون از راهنماییت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X