پاسخ : مدارات عملی برای ساخت شوکر و فیلم شوکر دستساز و..... 4صفحه
نوشته اصلی توسط Takesh-2
ترانس پشره کش 6تا سر داره در اصل یه ترتنس کاهنده هست با هسته فریت ولی یه سیم پیچ سومی هم داره که تقریبا بالای هر دو سیم پیج میاد و تعداد دورش 8 دوره یا کمتر یا بیشتر
میشه بگید این سیم پیچ سوم چه کاربردی داره ؟
و اینم بگم اکثر پشره کشا این ترانسشون هست که میسوزه ...پس جناب وویاگر زیاد روشون حساب نکن چون عایق بندی درست حسابی ندارن
منم منظورم عمل کاهنده نبود-بلکه سیستم پیچش رو گفتم مثل کاهندس
یعنی اولیه سطح مقطع کم ولی دورزیاد ولی ثانویه دور کم سطح مقطع بیشتر و سومی هم که گفتی فیدبکه
فیدبک میره به ترانزیستور درسته؟
کارش چیه؟کی شما توضیح دادی؟
اون شکل بالا فقط مدار قبل از ترانس خروجیه که داخل یه پلاستیک کاملا عایق بندی شده-یعنی اون سیم ها به اون ترانس وصل میشه و خروجی اون ترانس هست که ارک میزنه! این مدار فقط مدار اولیه هست
منم منظورم عمل کاهنده نبود-بلکه سیستم پیچش رو گفتم مثل کاهندس
یعنی اولیه سطح مقطع کم ولی دورزیاد ولی ثانویه دور کم سطح مقطع بیشتر و سومی هم که گفتی فیدبکه
فیدبک میره به ترانزیستور درسته؟
کارش چیه؟کی شما توضیح دادی؟
در صفحه یک زیر عکس شوکر. اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط voyager2020
اون شکل بالا فقط مدار قبل از ترانس خروجیه که داخل یه پلاستیک کاملا عایق بندی شده-یعنی اون سیم ها به اون ترانس وصل میشه و خروجی اون ترانس هست که ارک میزنه! این مدار فقط مدار اولیه هست
سلام این عکسی که گذاشتین یه مدار های ولتاژ هست ولی فکر نکنم که برای شوکر باشه ولی میشه به جای مدار اولیه از خروجی هر چیزی استفاده کرد و اگر این مدارتون سوخته و میخواین یه چیز دیگه استفاده کنید اگه اون ترانس دومتون سالم باشه میتونید حتی با خروجی دو سر پشه کش راکتی اونو راه بندازین البته باید یه گپ بین یکی از خروجی های خازن و ورودی اون ترانستون باشه تا خازن بعد از شارژ کامل در ترانس دوم تخلیه بشه و در خروجی ولتاژ بالا بگیرید.
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.
پاسخ : مدارات عملی برای ساخت شوکر و فیلم شوکر دستساز و..... 4صفحه
نوشته اصلی توسط m.damirloo
سلام این عکسی که گذاشتین یه مدار های ولتاژ هست ولی فکر نکنم که برای شوکر باشه ولی میشه به جای مدار اولیه از خروجی هر چیزی استفاده کرد و اگر این مدارتون سوخته و میخواین یه چیز دیگه استفاده کنید اگه اون ترانس دومتون سالم باشه میتونید حتی با خروجی دو سر پشه کش راکتی اونو راه بندازین البته باید یه گپ بین یکی از خروجی های خازن و ورودی اون ترانستون باشه تا خازن بعد از شارژ کامل در ترانس دوم تخلیه بشه و در خروجی ولتاژ بالا بگیرید.
خوب مگه جفتش یکی نیست؟
من قضیه گپ رو متوجه نمیشم دقیقا چیکار میکنه -مگه فاصله هوایی میتونه مفید باشه که ازش تو خروجی خازن استفاده میکنید اینجوری که ولتاژ به قوس تبدیل میشه و ازبین میره که
نوشته اصلی توسط m.damirloo
در صفحه دو زیر عکس در مورد این نوع نوسان ساز ها.
ممنون
من متوجه اصول کلیش شدم ولی میخام بدونم که سیم پیچ فیدبک که یه سرش به بیس ترانزیستر وصل میشه اون یکی سر به کجا وصل میشه؟
اگه علاقه ای به موضوع ندارین و فکر میکنید کار بیهوده ای هست ببندمش :question: :sad: :sad: :sad: :eek:
مهندس جهت اطلاعتون قیمت هر دیود 10000 ولت 2.500 هست مجمع قیمت دیود ها 17.5 است, و اما خازن ها قیمت هر خازن 10000 ولت 9 هزار تومن است مجموع قیمت خازن ها 63 هزار تومان!!!!
مجمع کل قیمت چند برابر کننده میشه: 80.500!!!!!! حالا قیمت ترانس و ترانزیستور بماند!!
مهندس جهت اطلاعتون قیمت هر دیود 10000 ولت 2.500 هست مجمع قیمت دیود ها 17.5 است, و اما خازن ها قیمت هر خازن 10000 ولت 9 هزار تومن است مجموع قیمت خازن ها 63 هزار تومان!!!!
مجمع کل قیمت چند برابر کننده میشه: 80.500!!!!!! حالا قیمت ترانس و ترانزیستور بماند!!
:eek:اینجوری که خیلی گرون درمیاد.البته گرون نیستاوسع مانمی رسه
شایداینده ی نزدیک بسازم
سلام
آقا چرا جو سازی میکنی من خازن هارو میگرفتم دونهای 200 تا 400 و دیود ها رو هم میگرفتم 300 تا 500 تومن دیگه از 4 ماه پیش خیلی گرون شده باشه 600 و 800 هم برای دیود حتما اونی که شما پرسیدی ظرفیت زیادی داشته :surprised:
من همین امروز کل امجد رو زیر رو رو کردم نداشتن جز یه مقازه اونم با ابن قیمت !!!!
اگه جایی تو تهران پیدا کردی که با ابن قیمت داشته باشه به ما. هم بگو:-)
الان شما هرجا که بری به یارو بگی خازن 10000 ولت میخوام میفهمه 100% برای شوکر میخوای?!?!
دیدگاه