اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار شوکر عملی + فیلم شوکر دست ساز حرفه ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار شوکر + فیلم شوکر دست ساز. 5 صفحه

نوشته اصلی توسط m.damirloo
    دوستان بحث ما روی فلاشر نیست وگرنه صدها نقشه عملی برای فلاشر موجود هست لطفا :redface: تمرکزتون رو شوکر باشه
    والا تو این 5 صفحه چیز خاصی در مورد شوکر گفته نشده ! فقط کلیات , مهمترین قسمت یه شوکر ترانس اونه که باید مشخص بشه ثانویه و اولیه چقدر باید باشه ؛ اولیه و ثانویه چند سر باشه و ...
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

کسانی که دنبالش باشن از پشه کش آروم میرسن به یه مدار توپ با خروجی حداقل 10 کیلو ولت.
      وقتی مدار پشه کش رو خودتون بیارید رو کاغذ متونید دور هارو رو هر ترانسی پیاده کرده و هر جوری که خواستید ادامه بدید و از همون 3-4 مدل شوکر در میاد.
      بحث من از اول رو پشه کش بود که دقیقا کار شوکر رو انجام میده و شما با یه چند برابر کننده میتونید ولتاژ 2000 ولتی اون رو تا 8 تا 11 کیلو ولت بالا ببرید اما ببخشیدا هیچ کس این زحمت رو به خودش نداده پس چطور توقع دارید که یه مدار 20 کیلو ولتی رو همینطوری دو دستی بدون این که تجربه ای در مورد شوکر کسب کنید به شما بدم. :sad:
      هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
      آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

چطور توقع دارید که یه مدار 20 کیلو ولتی رو همینطوری دو دستی بدون این که تجربه ای در مورد شوکر کسب کنید به شما بدم. :sad:
        فکر کنم به قدر کافی تجربه تو ساخت شوکر و های-ولتاژ به دست آورده باشیم :

27 صفحه :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61153.0

12 صفحه :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76826.0

به نظر من اصلا شما اصلا نمی خواید مدار رو در اختیار ما قرار بدید .

اینم یه نمونه دیگه از شوکری که تو تاپیک های قبلی ساختیم :

http://ir02x6.persiangig.com/final-shocker.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6

منم همین نظر رو دارم -
          به قول لاریجانی با سیاست چماق و هویج فقط میخان صفحات رو الکی زیاد کنن
          کسی که قصدش کمک باشه به هر نحوی کمک میکنه مثل کاربر ms2000 که خیلی من دوستشون دارم یا مهران چمنی یا درمل یا ....
          ولی من تو چندصفحه پیش راجع به اتصال فیدبک پرسیدم یک بشر جواب نداد و به جاش فقط پستایی با سوال :
          کسی درست نکرد؟
          چی شد ؟
          برم؟
          و....
          زده شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
            فکر کنم به قدر کافی تجربه تو ساخت شوکر و های-ولتاژ به دست آورده باشیم :

27 صفحه :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61153.0

12 صفحه :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76826.0

اینم یه نمونه دیگه از شوکری که تو تاپیک های قبلی ساختیم :

http://ir02x6.persiangig.com/final-shocker.jpg

شما مگه نمیخوای یه شوکر کوچک خوشدست بسازی من دقیقا همین کار رو با پشه کش کردم و نتیجه اش شد اندازه اون همه مداری که شما تو اون لینک ها بستی و نشونمون دادی اما با یه باطری موبایل و اندازه خیلی کوچکتر.

اضافه شده در تاریخ :
            آقای Takesh-2 این توضیحاتی بوده که اگه مطالعه میکردید و بعد اینارو میگفتید بد نبود در مورد فیدبک هم درش بحث شده و در صفحه 1 هست.

سلام :bye :bye :bye

اینم تصویری که میخوام روش توضیح بدم

این تصویر یک شوکر دو ترانس هستش

قسمت اول ورودی دوعدد باطری آلکالاین 9 ولتی هست که جمعا 18ولت میشه

در ادامه کلید 0و1 هست

بعد از بحث تغذیه به اسیلاتور میرسیم که البته دقیقا مربعی هم نیست و نوع این نوسان ساز ها به طور کلی طوری هستش که بایاس بیس ترانزیستور رو تامین میکنه

که در این نوع بایاس ولتاژ جوری هست که از کلکتور بیشترین جریان عبور میکنه و با روشن شدن مدار و عبور جریان از کلکتور از ترانس مخصوص خود مدار یک فیدبک گرفته

و با هر بار بر قراری جریان در کلکتور سیم پیچ اولیه ترانس یک ولتاژ القایی در دو سیم پیچ: 1-خروجی و 2-فیدبک ایجاد میکند و ولتاژی که درسیم پیچ فیدبک به وجود می آید

بایاس را به هم میریزد و ولتاژ بیس رو تا حدی میاره که دیگه جریانی از کلکتور عبور نمیکنه تا وقتی که ولتاژ القایی از بین میره به این علت جریان در کلکتور قطع و وصل میشود

و مدار نوسان سازی میکند که در این نوع مدار ها دیگه احتیاجی به تقویت کننده جریان نیست. :biggrin:

در قسمت آخر ولتاژ از ترانس های ولتاژ قسمت بندی شده که اگه دقت کنید مشخصه میاد بیرون و بعد از یکسو سازی در یک خازن ذخیره شده و توسط اسپارک گپ در ترانس

دوم تخلیه میشه که این ترانس مثل یک کویل تسلا ولی با هسته فریت هستش که در خروجی ولتاژ 20000 ولت میده در صورتی که ولتاژ خروجی ترانس 1 بین 1200 تا3000

ولت هست. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

خودم که با این توضیحات تغریبا میتونم یه شوکر نسبتا قوی بسازم.

مدار کاملی هم سعی میکنم بذارم.

اگه سوالی دارید خوشحال میشم جواب بدم.

[move] :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek: oo: :eek:[/move]

دیدگاه

جناب دمیرلو بله من اون زمان که پرسیدم فیدبک چیه شما منو به این ارجاع دادی!!
              ولی سوالی پرسیدم از اتصال پایه های ترانزیستور و فیبک و نقش اون ضربدر که گفتید گپ هستش و..... که هیچ....

دیدگاه

شما مگه نمیخوای یه شوکر کوچک خوشدست بسازی من دقیقا همین کار رو با پشه کش کردم و نتیجه اش شد اندازه اون همه مداری که شما تو اون لینک ها بستی و نشونمون دادی اما با یه باطری موبایل و اندازه خیلی کوچکتر.
                حالا بلاخره مداری که خودتون ساختید رو در اختیارمون میزارید یا نه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                  جناب دمیرلو بله من اون زمان که پرسیدم فیدبک چیه شما منو به این ارجاع دادی!!
                  ولی سوالی پرسیدم از اتصال پایه های ترانزیستور و فیبک و نقش اون ضربدر که گفتید گپ هستش و..... که هیچ....
                  1-در مدارات مختلف نوسان ساز فیدبک احتمال داره به هر جایی از مدار و به هر پایه ای از ترانزیستور بخوره.این بحث هم در رابطه با نوسان ساز هاست.

2-اون گپ فاصله ای است برای اینکه خازن فرصت شارژ شدن پیدا کنه و در ترانس دوم تغریبا به طور کاملاژ طریق هوا تخلیه بشه.

دیدگاه

چه خبره اینجا! :biggrin:
                    اقای دمیرلو فکر کنم بچه ها به حالت گاز انبری میخوان مدار رو از شما بگیرن! خلاصه اگه کسی موفق شد تنها خوری نکنه ها!
                    اقای دمیرلو ما رفتیم به فرموده شما دیود و خازن 12 کیلو ولت خریدیم! نکنه اینها بسوزن تو خروجی مدار؟! شما تو چند پاسخ قبل گفتید 20 کیلوولته؟! یادمه گفته بودید مدار شما چند برابر کننده نداره ؟! درسته؟! خوب یعنی شما دیود و خازن 20 کیلو استفاده کردید؟! (منظورم مدار خودتونه - حشره کش رو نمیگم من حشره کش پیدا نکردم!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                      حالا بلاخره مداری که خودتون ساختید رو در اختیارمون میزارید یا نه ؟
                      آقا به چه زبونی بگم زبونم مو درآورد این پشه کشرو بسازید خرجی نداره فوقش15000 تومن ضرر نمیکنید.

.Male hair off my tongue to tell what language the "mosquito Kshrv" No more than 15,000 build cost does not harm remission

ذکر الشعر قباله لسانی لیقول ما لغه البعوض لا أکثر من 15،000 تکلفه بناء لا یضر مغفره.

男性的頭髮把我的舌頭告訴什麼語言的“蚊子”不超過15,000建造成本不損害緩解

"蚊"これ以上の15,000以上の構築コストが寛解に悪影響を及ぼすことはありませ んどのような言語に伝えるために私の舌オフ男性の髪

Männlich Haare aus meiner Zunge zu sagen, welche Sprache der "Moskito Kshrv" Nicht mehr als 15.000 Bau***ten nicht schadet Remission

Արական մազերը off իմ լեզուն պատմել, թե ինչ լեզվով է "մժեղ « ոչ ավելին, քան 15,000 կառուցելու արժեքը չի վնասում թողության

આ "મચ્છર" કોઈ વધુ ખર્ચ બિલ્ડ 15,000 કરતાં માફી નુકસાન નથી શું ભાષા કહેવું મારા જીભ બંધ પુરુષ વાળ.

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط voyager2020
                      چه خبره اینجا! :biggrin:
                      اقای دمیرلو فکر کنم بچه ها به حالت گاز انبری میخوان مدار رو از شما بگیرن! خلاصه اگه کسی موفق شد تنها خوری نکنه ها!
                      اقای دمیرلو ما رفتیم به فرموده شما دیود و خازن 12 کیلو ولت خریدیم! نکنه اینها بسوزن تو خروجی مدار؟! شما تو چند پاسخ قبل گفتید 20 کیلوولته؟! یادمه گفته بودید مدار شما چند برابر کننده نداره ؟! درسته؟! خوب یعنی شما دیود و خازن 20 کیلو استفاده کردید؟! (منظورم مدار خودتونه - حشره کش رو نمیگم من حشره کش پیدا نکردم!)
                      آخه چند روز پیش این عکس رو دیدم رو این حساب گفتم

وگر نه من از دیود 16 کیلو و دوتا خازن 12 1 نانو استفاده میکنم فکر کنم قبلا هم گفته بودم که با باطری قوی تر خازن 12 کیلو و دیود 16 کیلو رو هم در خروجی سوزوندم.

اضافه شده در تاریخ :
                      حالا خازن دیود ها چقدر شد؟ :question: :question: :question: :question: :eek:

دیدگاه

من زیاد خریدم به همراه یه سری قطعه دیگه که جمعا حدود 200 تومن شد تک تک حساب نکردم - دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم خازن ها 1500 و دیود ها هزار یا شایدم برعکس! ولی از 1500 بیشتر نبود دونه ای!
                        خازن ها 220 پیکو 10 کیلو ولت- دیود ها هم 12 کیلو -به نظرتون خازن شما 1 نانو بوده قدرت ارک مدار با 220 پیکو خیلی پایین میاد؟

دیدگاه

من زیاد خریدم به همراه یه سری قطعه دیگه که جمعا حدود 200 تومن شد تک تک حساب نکردم - دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم خازن ها 1500 و دیود ها هزار یا شایدم برعکس! ولی از 1500 بیشتر نبود دونه ای!
                          خوبه.

دیدگاه

خازن ها 220 پیکو 10 کیلو ولت- دیود ها هم 12 کیلو -به نظرتون خازن شما 1 نانو بوده قدرت ارک مدار با 220 پیکو خیلی پایین میاد؟

دیدگاه

یه پست junk دیگه که یه نفر اطلاعات داره ولی هی به بقیه میگه برید با ازمون خطا راه رو خودتون پیدا کنید.چه وضعشه؟؟؟؟

دیدگاه

نه .برای چند برابر کننده عالیه.من هم دقیقا از همین ها در چند برابر کننده استفاده میکردم.

اضافه شده در تاریخ :
                                من اون ترانس رو گرفتم یه اتو ترانس هست که ساختمانش مثل ترانس دوم فلاش دوربینه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X