اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطورمی شه ولتازdcروبه متقارن dc تبدیل کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطورمی شه ولتازdcروبه متقارن dc تبدیل کرد؟

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
    بادرودفراوان
    پس چه طوری منبع تغذیه هارو دی سی متقارن می کنند؟؟
    بااین که 30ولت هستند و5آمپر جریان رد می کنند
    از ترانس سه سر استفاده میکنن
    با هر کدوم از سر های ترانس ی ولتاژ دیسی درست میکنن بعد باهم سریشون میکنن و ولتاژ دوبل میسازن
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام
      من الان از خروجی رگلاتور می خوام این کارو انجام بدم چطور می شه؟؟؟
      به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

منفی کردن ولتاژ DC

سلام خدمت همه دوستان. یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه. من میخوام در یک قسمت از مدارم ولتاژ دی سی تولیدی را منفی کنم.مثلا 4 ولت را تبدیل به -4 ولت کنم. با دیدن پستهای این سایت به این نتیجه رسیدم که باید از آی سی 34063 استفاده کنم. به همین دلیل به بازار رفتم و فروشنده یک ای سی ka34063a به من داد.دیتا شیت ان را مطالعخ کردم ولی متاسفانه نفهمیدم که پایه های ان را هرکدام باید به چه چیزی وصل کنم. اگر کسی مدار بسته شده این موضوع را داره ممنون میشم عکسش را قرار بره یا اینکه منو راهنمایی کنه که ورودی ولتاژ دی سی را باید به کدام پایه بدم و منفی شده ان را از کدوم پایه بگیرم؟ پایه های دیگه به چی باید وصل شوند؟
        ضمنا علاوه بر ای سی با شماره فوق یک 34063B هم خریدم. این دو چه تفاوتی دارند>؟ از هر دو میتوانم به عنوان منفی کننده ولتاژ دی سی استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام
          فک نکنم فرقی کنن با هم، من که چیزی پیدا نکردم راستش که دلالت بر تفاوتشون کنه...
          از برنامه زیر برای طراحی استفاده کن.
          من قبلنا با یه سایت کلکولیتور آنلاین مدارمو میبستم که الان اون سایترو گیر نیاوردم.
          عوضش برنامه زیرو پیدا کردم:
          کد:
          http://garr.dl.sourceforge.net/project/mc34063uc/1.1.0/MC34063UC_1.1.0_Setup.zip
          اگر مشکلی داشتی در مورد پارامتراش بگو تا برات توضیح بدم، شکل مدار و مقادیرشو همرو بهت میده...
          مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahboob2
            سلام خدمت همه دوستان. یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه. من میخوام در یک قسمت از مدارم ولتاژ دی سی تولیدی را منفی کنم.مثلا 4 ولت را تبدیل به -4 ولت کنم. با دیدن پستهای این سایت به این نتیجه رسیدم که باید از آی سی 34063 استفاده کنم. به همین دلیل به بازار رفتم و فروشنده یک ای سی ka34063a به من داد.دیتا شیت ان را مطالعخ کردم ولی متاسفانه نفهمیدم که پایه های ان را هرکدام باید به چه چیزی وصل کنم. اگر کسی مدار بسته شده این موضوع را داره ممنون میشم عکسش را قرار بره یا اینکه منو راهنمایی کنه که ورودی ولتاژ دی سی را باید به کدام پایه بدم و منفی شده ان را از کدوم پایه بگیرم؟ پایه های دیگه به چی باید وصل شوند؟
            ضمنا علاوه بر ای سی با شماره فوق یک 34063B هم خریدم. این دو چه تفاوتی دارند>؟ از هر دو میتوانم به عنوان منفی کننده ولتاژ دی سی استفاده کنم؟
            باسلام
            می تونی از ای سی 7660برای تبدیل 5ولت به -5ولت استفاده کنی
            به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

آقای جعفری: در ارتباط با سوالهای زیر
              ریپل هم مربوط به میزان حداکثر ریپل مجاز برای ولتاژ خروجی mc34063 هست....
              منفیه اون ولتاژ متغیرو برا چی میخواین؟
              تو چه بازه ای تغییر میکنه ولتاژت؟
              اگر تغییرش زیاد باشه به این راحتیا نیست...
              دقیق باید بدونم مدارتون چیکار قراره بکنه...
              :
              من یک مدار ترانزیستور پل بستم که برای اون به +vcc و -vcc نیاز دارم که در طراحی من این vcc خروجی قسمت اولیه مدارم است. قسمت اولیه مدارم یک lm317 است که در نقش منبع جریان ثابت به کار می رود . برای آن یک پتانسیومتر در نظر گرفتم تا این منبع جریان توسط کاربر مقدار متغیری داشته باشد.حال به دلیل اینکه با وجود این پتانسیموتز ولتاژ تولید شده توسط این بخش از مدار متغیر است ( در نتیجه vcc من متغیر است) نیاز به نوعی از طراحی دارم که این vcc هر عددی شد بتوانم -vcc را هم بسازم. بازه تغییر این ولتاژ از 0.2 ولت تا 10 ولت است.
              اگر راه حلی به نظرتون میرسه شما یا هریک از دوستان، کمک کند.
              ممنون

دیدگاه

4 تا سوال دارم:
                پل اچ کامله یا نیم پل؟
                چیو قراره درایو کنه؟
                ولتاژ منفی تو درایو موتورها برای ترمز شدید استفاده میشه، واقعا لازمش دارید؟
                چرا منبع جریان؟!
                مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

پاسخ به سوالات:
                  1- پل کامل است (یعنی شامل دو تا npn و دو تا pnp)
                  2- مثلا برای درایو موتوری که شما اسم بردید . فقط من به جای موتور به دو الکترود که روی پوست قرار گرفته اند اعمال می کنم.تا بتواند جریان لازم را به پوست برساند. (شما در نظر بگیرید برای درایو امپدانس پوست)
                  3- این ولتاژ منفی را (که عملا در طراحی من شدت جریان منفی است) برای اعمال دو فازی بودن سیگنال نیاز دارم.
                  4- استفاده ای که از lm317 کردم عملا برای تولید یک منبع جریان ثابت است برای همان توضیحاتی که در مورد دوم ذکر کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X