اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED بااستفاده از امواج اطرافمون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن LED بااستفاده از امواج اطرافمون

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
    من چند سال پیش یه شماتیک دیدم برای یه کیت بود که یدونه رادیوی بدون باطری بود، من کیت رو بستم ، بزور با ناودون 5 متری صدای خیلی خیلی ضعیفی تولید میکرد در ضمن فقط هم روی پشت بام کار میکرد اگه شماتیکش رو گیر آوردم براتون حتما میزارم
    با سلام :
    بله ، فقط گیرنده هایی با توان بسیار کم قادر به انجام این کار می باشند که همان رادیو گوشی هایی که بدون برق و باتری کار می کنند، من خودم از این رادیو گوشی ها زیاد استفاده کردم. اصول کار این گیرنده ها بدین صورت بود، یک سیم پیچ بسیار نازک و اما محاسبه شده با دور بالا وجود داشت که امواج کریر یا موج حامل در آن القا می شد، این موج القا شده توسط یک دیود از نوع ژرمانیوم، امواج اودیو را از موج کریر جدا می کرد و به خاطر ایمپیدنس زیاد مدار از یک گوشی از نوع کریستالی، صدا به گوش می رسید. آنتن فقط یک ناو دادن آب فلزی یا چند متر سیم بود. بله در سطح کوچک، ما قادر به استفاده از انرژی های حاصله از امواج در فضا می باشیم اما در سطح بزرگ تر، فعلا مشکل است ، اما در آینده، هیچ چیز مشکل نخواهد بود.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

اینو امتحان کنید

دیدگاه

از چه نوع آنتن ی باید در این مدار استفاده کرد؟؟

نوشته اصلی توسط kazemka نمایش پست ها
        این مدار هم چیز خوبیه

من ساختمش .
        گوشی رو نزدیک انتن نگهدار و یه زنگ یا sms بزن . led روشن میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atmel-avr نمایش پست ها
          مدار چیز خاصی نداره که جواب نده .شما مداری دیگر تست کنید و یا در انتخاب قطعات دقت بیشتری کنید

قطعات هموناست ..........
          ..............................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8 نمایش پست ها
            اون مدار ها خودشون باتری دارن وبا زنگ خوردن گوشی فقط تحریک میشن و شروع به کار میکنن و لی انرژیشونو از باتری میگیرن ولی این مدار انرژیشو از انتن خود گوشی میگیره

سلام بنده خیلی وقته دنبال کاملش میگردم ،همون ها که برا تبلیغات بود ختی حاضر شدم کسی پیدا بشه ی بار کامل با خودش برام از چین بیاره قیمتش مهم نیست ایا کسی میتونه کمک کنه ? پیشاپیش ممنونم
            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۲۴ ۱۳۹۷/۰۸/۲۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X