اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

برای بالا بردن حساسیتش چی کار باید بکنم
    نوشته اصلی توسط hellboy_1983
    اسم این فلزیاب گری هست دو لوپش از تک لوپ بهتره فقط حساسیتش به طلا و نقره خیلی خیلی کمه که باید در مدار یه تغییراتی داد
    خب باید چیکار کنیم؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت فلزیاب PI نیمه حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر

نوشته اصلی توسط m.damirloo
      چه تغییراتی خوب بگید ما هم استفاده کنیم.
      حب به ما هم بگید باید چه تغییراتی بدیم؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

درود کسی دلتا پالس 3 ورژن s رو ساخته؟؟
        من شنیدم غوغا میکنه
        چطوره؟؟؟
        قندیل!
        تندیس قطره هاییست
        که تسلیم جاذبه زمین نشدند
        تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

سلام عزیز مطمئنی که این فلز یاب کارمی کنه :mrgreen: :nerd:
          بعد اگه میشه نحوه ساخت لوپ را هم آموزش بدید :applause: :wow:
          عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

با سلام
            یک نقشه واقعی از فلز یاب که برد حداقل 1.5 متر داشته باشد اگه دوستان دارند که بتونیم بسازیمش و قطعاتش هم پیدا بشه لطف کنید برای دوستان به اشتراک بگذارید یا برایم ایمیل کنید. من چند تا نقشه دارم ولی جواب نمیده و برد کافی هم نداره.

دیدگاه

سلام به دوستان دانشمندم.
              ببخشید که سوالم تقریبا بی مربوطه به بحث خوب شما اما بخدا چاره نداشتم و نمیدونستم چطوری جواب سوالمو بگیرم.لطفا اگه میدونید زحمت بکشین و سوال منو هم جواب بدین خدا خیرون بده!
              من یک مصرف کننده ای دارم که μA 363 میکروآمپر مصرف میکنه با ولتاژ3ولت!. من میخوام یک خازن 100 میکروفاراد 3 ولتی رو شارژ کنم.
              حالا دوستان محاسبه کنند که اگه این خازن رو به مصرف کننده ام بزنم چه مدت زمانی رو خازن میتونه جریانش رو تامین کنه!
              توروخدا محبت کنید و پاسخ سوالمو بدین
              با احترام

دیدگاه

سلام دوستان.
                من یه فلز یاب pi ساختم و مدارش خوب کار میکنه. اما سیم پیچه خیلی ضعیفه. به نظر شما نرمال ترین سیم پیچ چند دور و قطر داخلی و سیم چه نمره ای میخواد ؟
                ممنون

دیدگاه

pcb این مدار باید 180 درجه سمت بالا یا پایین بچرخه

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت فلزیاب PI نیمه حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر

سلام اگه میشه لطف کنید بگید اگه بخوام دو لوپش رو بسازیم چه کار کنیم.عکسی چیزی نداری؟

دیدگاه

سلام دوستان دوتاسوال داشتم اولی اینکه برای این مدار یک میتردیجیتال گرفتم که سه تا سیم داره منفی(مشکی) مثبت(قرمز) متغییر(زرد) ولتاژ کار این میتر از 5V تا 12V این میترو دقیقا باید چطوری به مدار وصل کنم سوال دوم اینکه پتانسیومتر(vr1) روی این مدار باید چه طوری تنظیم بشه باتشکر

دیدگاه

سلام
                        vr1 رو باید اونقدر جابجا کنی تا ولتاژ tp1 به 1 ولت نسبت به زمین مدار بشه. بعد vr2 رو می چرخونی تا اسپیکر صدای تیک تیک بده تو این حالت ولتاژ tp2 حدودا -0.3 نسبت به زمین مدار هست. البته اگه با اسپیکر کار می کنی. چون اگه با اسپیکر کار نکنی خیلی تنظیم vr2 ضروری نیست.
                        من این مدارو ساختم ولی فکر کنم بردش کمه یه سکه رو تو 10 سانتی تشخیص میده کسی برد بیشتر ازش گرفته یا نه؟
                        یک چند پشیمان شدم از رندی و مستی
                        عمریست پشیمان زپشیمانی خویشم

دیدگاه

دوستان به سایت زیر هم یه نگاهی بیندارید .

www.geotech1.com
                          www.moslemfan.blogfa.com

دیدگاه

سلام خسته نباشید من میخوام فلزیاب حرفه ای بسازم ن ی چیز الکی کسی هس کمک کنه اگه کمک کنه فلزیابو بسازم واقعا کار کنه بهش ی هدیه ناقابل میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliansarifar
                              سلام دوستان.
                              من یه فلز یاب pi ساختم و مدارش خوب کار میکنه. اما سیم پیچه خیلی ضعیفه. به نظر شما نرمال ترین سیم پیچ چند دور و قطر داخلی و سیم چه نمره ای میخواد ؟
                              ممنون
                              معمولا برای لوپ فلزیابهای پالسی حدود 1.5 اهم تا 3 اهم و مقدار ظرفیت سیم پیچ حدود 350 تا 450 میکرو هانری هستش.
                              برای ساخت معمولا لوپ 50 سانتی خوبه با سیم 08 یا 1 میل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط stavakoli
                                برای بالا بردن حساسیتش چی کار باید بکنم خب باید چیکار کنیم؟؟؟
                                سلام من هم این فلزیاب روساختم لطفا خب بگیدبایدچه تغییراتی رو داد نه اینه بیاد نظر بدید وبرید بزار ید همه استفاده کند والا گنجها تموم نمشیه 09357116117

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X