اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کاربردی رسوب زدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار کاربردی رسوب زدا

با سلام
    شرکتهای ایرانی نیز در این زمینه فعال هستند از لینک زیر برای جستجو استفاده نمایید:
    https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A8+%D8%B2%D8%A F%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88 %D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C+%D8%A2%D8%A8

دیدگاه

سلام
      این مدار با کمی تغییرات کاملا کاربردی هست ولی برای یک لوله بسیار باریک حدود یک خودکار
      اما بسیاری از استدلالهای مطرح شده در این تاپیک درسته ولی بایدبرخی کلمات اصلاح بشه اگر دوستان علاقه دارن من در خدمت هستم
      چند سالی هست که در راستای تولیر این محصولات فعالیت میکنم با برند SABA
      مبتونبد اطلاعات کلی را در سایت شرکت صبا پارسیان پیدا کنید

دیدگاه

چنین مداراتی بسیار بسیار راندمان پایینی دارن د و به درد عوض کردن نوع تبلور املاح معدنی آب نمیشوندمن اینهمه روی نیروی مغناطیس کار کردم و با روش های تولید اون و کاربرد هاش آشنا هستم
        اگر چنین مداراتی وجود داره و عملیه چرا بیایم و زحمت مدار بندی به خودمون بدیم ؟ دو عدد آهنربا نئودیومی در دوطرف لوله آب میچسبونیم که مغناطیسش هم از سلف این مدارات بیشتر هست و طبق فرضیه شما تبلور مواد رو عوض میکنه
        اگر هم نیاز به عوض شدن دائم قطب هست از موتور استفاده میکنیم و با چرخاندن آهنربا قطبش را عوض میکنیم و بستگی به نیاز سرعتش رو کم و زیاد میکنیم
        بعد یک سوال :
        مغناطیس روی چه فلزاتی اثر میگذارد بجز آهن و آلیاژ های آن؟
        فلزاتی که من میشناسم و مغناطیس روشون اثر میزاره
        1- آهن
        2- نیکل
        3- نئودیوم
        4-کبالت
        کلسیم یک دیا مغناطیس است و میدان مغناطیسی روی آن اثری ندارد و کلسیم رو از خودش دور میکنه
        پس این مدار روی کلسیم تاثیر نداره
        برای تبدیل یک دیامغناطیس به نوع دیگر باید خود ماده رو عوض کرد و مقدار الکترون هایجفت نشده اش را افزایش یا کاهش داد که با این مدار عملا و تئوری غیر قابل انجام است

این مشکل رو تجربه کردم
        یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
        بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

سلام.
          برای آزمایش کردن چه روشی پیشنهاد میدید . من که نمیتونم یک سال آب بچرخونم توی پکیج ببینم لوله ها میگیره یا نه .
          با چه روشی میشه آزمایش کرد ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
            سلام.
            برای آزمایش کردن چه روشی پیشنهاد میدید . من که نمیتونم یک سال آب بچرخونم توی پکیج ببینم لوله ها میگیره یا نه .
            با چه روشی میشه آزمایش کرد ؟؟؟؟
            سلام و درود،
            ذهن بنده هم درگیر همین موضوع هست
            تنها راهی که به ذهنم میرسه،اینه که
            با میکروسکوپ آبی که از این دستگاه میگذره رو
            با آب معمولی مقایسه کنین.

دیدگاه

ضد رسوب الکترونیکی صبا 88: بهترین قیمت فروش و مشخصات فنی ضد رسوب الکترونیکی صبا 88 با ارسال فوری + گارانتی اصلی | دماتجهیز

توی این لینک هم داره این دستگاه میفروشه . ولی باید یه روش آزمایش باشه برای فهمیدن اینکه جواب میده یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                https://damatajhiz.com/products/5571...D8%A8%D8%A7-88

توی این لینک هم داره این دستگاه میفروشه . ولی باید یه روش آزمایش باشه برای فهمیدن اینکه جواب میده یا نه
                با سلام
                یه راه سادش اینه که آبی که توسط دستگاه رسوب زدایی میشه را چند روز با یک کتری تمیز بجوشانید و ببینید آیا رسوبی به کف کتری میچسبد یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                  با سلام
                  یه راه سادش اینه که آبی که توسط دستگاه رسوب زدایی میشه را چند روز با یک کتری تمیز بجوشانید و ببینید آیا رسوبی به کف کتری میچسبد یا نه؟
                  آخه مشکل اینه این مدار رسوب نمیگیره فقط کاری میکنه به جایی نچسبه .

Click image for larger version

Name:	image18.gif
Views:	1
Size:	6.3 کیلو بایت
ID:	1125396
                  جدیدترین ویرایش توسط sepehr63; ۱۰:۳۰ ۱۴۰۰/۰۶/۱۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X