سلام من با یه وبکم که دوربینش ۵ اچ دی هست یه سیستمی ساختم که که خود کار هنگامی که کسی تو اتاق هست شروع به فیلم برداری میکنه که بهش بیست تا فرستنده اینفرد ۵ میلمتری معمولی با ۳ ولت وصل کردم که تا نیم متر رو توشب نشون میده و خوب سوالم اینکه اگه بخوام برد این دوربین به ۳ تا ۴ متر برسه باید از چه مدل فرستنده اینفرد استفاده کنم و این که مستقیم به منبع وصل کنم یا این که با پالس pwm را بندازمش بهتره وبا چه پالسی ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دید در شب کردن دوربین معمولی
Collapse
X
-
پاسخ : دید در شب کردن دوربین معمولی
سلامنوشته اصلی توسط arashmp64سلام من با یه وبکم که دوربینش ۵ اچ دی هست یه سیستمی ساختم که که خود کار هنگامی که کسی تو اتاق هست شروع به فیلم برداری میکنه که بهش بیست تا فرستنده اینفرد ۵ میلمتری معمولی با ۳ ولت وصل کردم که تا نیم متر رو توشب نشون میده و خوب سوالم اینکه اگه بخوام برد این دوربین به ۳ تا ۴ متر برسه باید از چه مدل فرستنده اینفرد استفاده کنم و این که مستقیم به منبع وصل کنم یا این که با پالس pwm را بندازمش بهتره وبا چه پالسی ؟
اگر دوربینی که داری دید در شبه .....
می تونی از پروژکتور مادون قرمز که بصورت اماده تو بازار وجود داره استفاده کنی و دیستانس دید در شب دوربینتو زیاد کنی♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥
-
پاسخ : دید در شب کردن دوربین معمولی
:question:نوشته اصلی توسط arashmp64این اصلا مقرون به صرفه نیست به جای این که ۱۵۰تا ۴۰۰ بدم به پروژوکتور یه دوربین با قابلیت چرخش حساس به تحرک و با عمق ۲۰متر در شب و رزولیشن اتومات نسبت ب متحرک بقیمت ۴۰۰ خرید و نه فقط یه فرستنده یا همون پروژکتور
ببخشید اصلا متوجه منظورتون نشدم
♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥
دیدگاه

دیدگاه