اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

زمین شدن مسیر در مدار زیر(به همراه پاداش)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : زمین شدن مسیر در مدار زیر(به همراه پاداش)

نوشته اصلی توسط marychi
    درود

امکاناتی که برای تست داری چیه. یعنی مثلا آیا می تونی مسیری رو باز کنی (یا ببری) و سر راش چیزی قرار بدی.
    من شرایط شما رو نمی دونم. توضیح بده چه کار هایی رو مجاز هستی انجام بدی برای تشخیص.
    سلام
    باتوجه به حساسیت قطعات (منظور همون مقاومتاهی 470-478 و..) که در شکل شبیه سازی شدند.وهمچنین با توجه به میزان جریان عبوری از هرمسیر(البته برای هرمسیر متفاوت هستش مثلا به فرض نیم امپر)بله.یه محدودیتهایی داریم .من خودم پیشنهاد استفاده از دیود و مقاومت(البته مقاومت خیلی کوچک مثلا 5 اهم و وات بالا) داده ام.شما منظورتون از اضافه نمودن قطعه جدید یا جدا کردن مسیر چه قطعه ای هستش(مسیر هم میشه قطع نمود ولی در نهایت باید وصل بشن

دیدگاه

سلام نه نوع وسیل هات معلومه نه بقیه
      ولتاز - باتری 0 هس درسته واونی که به عنوان زمین در نظر گرفتین چنده(شاید بهتره اینجوری بگم +با منفی 130تا اختلاف داره با زمین فرضی تون چنده)
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

منظورم همون مقاومت و مثلا امپر متر رو اینها بود.
        یک سوال دیگه: شما گفتی یک مشکل پیش اومده و می خوای جای اتصال کوتاه رو پیدا کنی. در این صورت یک بار تست انجام میشه. ولی به نظر میرسه این مشکل مدام ممکنه پیش بیاد و شما می خوای سیستمی همیشه آماده بکار داشته باشی که هر موقع مشکل پیش اومد سریع بشه اون رو دید (مثلا یک ال ای دی روشن بشه) درسته؟ یعنی اگه مقاومتی سر راه میذاری باید همیشه بمونه اونجا. درسته؟
        مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
        از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
        جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
        این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

درود

یک راه ساده برای پیدا کردن مسیر اتصال کوتاه استفاده از سه تا دیود هست.
          در راه سه تا مسیر سه تا دیود به این صورت قرار میدی:

Untitled.png -

دیود ها طوری قرار گرفته اند که مسیر اول تا منبع یک دیود سری داره، مسیر دوم دوتا میبینه و مسیر سوم سه تا دیود. در صورتی که مسیر اتصال کوتاه مسیر اول باشه، ولتاژ سر مثبت منبع تا زمین مثلا 0.7 هست. اگه دومی اتصال کوتاه باشه 1.4 و اگه سومی باشه 2.1 ولت. با اندازه گیری و یا با یه مدار ساده می تونی ال ای بذاری و سطح ولتاژ و در نتیجه مسیر اتصال کوتاه رو پیدا کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
            منظورم همون مقاومت و مثلا امپر متر رو اینها بود.
            یک سوال دیگه: شما گفتی یک مشکل پیش اومده و می خوای جای اتصال کوتاه رو پیدا کنی. در این صورت یک بار تست انجام میشه. ولی به نظر میرسه این مشکل مدام ممکنه پیش بیاد و شما می خوای سیستمی همیشه آماده بکار داشته باشی که هر موقع مشکل پیش اومد سریع بشه اون رو دید (مثلا یک ال ای دی روشن بشه) درسته؟ یعنی اگه مقاومتی سر راه میذاری باید همیشه بمونه اونجا. درسته؟
            بله.ممکنه این اتصال برطرف بشه ولی مجددا اتصال بدنه رخ بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
              درود

یک راه ساده برای پیدا کردن مسیر اتصال کوتاه استفاده از سه تا دیود هست.
              در راه سه تا مسیر سه تا دیود به این صورت قرار میدی:

Untitled.png -

دیود ها طوری قرار گرفته اند که مسیر اول تا منبع یک دیود سری داره، مسیر دوم دوتا میبینه و مسیر سوم سه تا دیود. در صورتی که مسیر اتصال کوتاه مسیر اول باشه، ولتاژ سر مثبت منبع تا زمین مثلا 0.7 هست. اگه دومی اتصال کوتاه باشه 1.4 و اگه سومی باشه 2.1 ولت. با اندازه گیری و یا با یه مدار ساده می تونی ال ای بذاری و سطح ولتاژ و در نتیجه مسیر اتصال کوتاه رو پیدا کنی.
              سلام
              1- من این کارو کردم ولی با اتصال پیدا کردن اولین مسیر(بعنوان مثال) ولتاژ مسیرهای دیگر نیز افت میکنه و باز همون مشکل عدم شناسایی مسیر اتصالی رخ میده

دیدگاه

دوست عزیز من نگفتم که ولتاژ مسیر های دیگه افت تمی کنه. در واقع شما باید "ولتاژ سر مثبت تغذیه" رو "نسیت به زمین" بگیری. در حالت عادی 60 ولته. اگه مسیر اول اتصال کوتاه بشه، این ولتاژ برابر افت یک دیود (مثلا 0.7) میشه (و مسیرهای دیگه هم افت ولتاژ خواهند داشت). اگه مسیر دوم اتصال کوتاه باشه 1.4 و بعدی 2.1 ولت میشه.
                یعنی ولتمتر رو بذار روی سر مثبت تغذیه و زمین. هر کدوم از مسیرها رو که اتصال کوتاه می کنی، فقط ولتاژ این قسمت رو اندازه بگیر (نه ولتاژه سر هر مسیر رو).

دیدگاه

شما میتونید
                  برای هر قسمتی که مصرف کننده دارید یک امپر متر بزارید یا یک ولتمتر موازی قسمت مصرف کننده
                  یا ی امپرمتر طراحی کنید
                  از طرفی ولتاژ DC هست پس با ی تقسیم مقاومتی ساده میتونید به ADC میکرو بدید
                  و مقدار ADC رو بعد و قبل و در هنگام اتصال داشته و مقایسه کنید
                  و در نهایتم یک امپرمتر کلی برای خط + و یک جمع و تفریق ساده اطلاغات بدست میاد کدوم قسمت جریان بیشتری میکشه
                  و کجا برق دزدی دارید
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سنسور جریان میشه .سر راه هر مصرف کننده یه سنسور جریان قرار بدیم.در ضمن اگه قسمتی از مدار مثلا قطب مثبت باتری به زمین وصل بشه مداری تشکیل میشه بین باتری و مقاومت r1 که47k و منفی باتری پس جریان زیادی عبور نمیکنه و افت ولتاژی هم ایجاد نمیشه.

اگه اون مقاومت های 47k اهمی مقدارش کمتر میشد خوب میشد چون در حالت اتصال زمین جریان نسبتا بیشتری عبور میکرد که راحت تر میشد تشخیص داد و نویز هم کمتر روش تاثیر داشت.
                    دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
                      دوست عزیز من نگفتم که ولتاژ مسیر های دیگه افت تمی کنه. در واقع شما باید "ولتاژ سر مثبت تغذیه" رو "نسیت به زمین" بگیری. در حالت عادی 60 ولته. اگه مسیر اول اتصال کوتاه بشه، این ولتاژ برابر افت یک دیود (مثلا 0.7) میشه (و مسیرهای دیگه هم افت ولتاژ خواهند داشت). اگه مسیر دوم اتصال کوتاه باشه 1.4 و بعدی 2.1 ولت میشه.
                      یعنی ولتمتر رو بذار روی سر مثبت تغذیه و زمین. هر کدوم از مسیرها رو که اتصال کوتاه می کنی، فقط ولتاژ این قسمت رو اندازه بگیر (نه ولتاژه سر هر مسیر رو).
                      مرسی از راهنماییتون .بله جواب میده
                      فعلا منتظر جواب بقیه دوستان هستم تا بهترین ایده را اجرا کنم. و در اخر اگه نشد طرح شما را تو عمل اجرا کنم که اگه جواب داد .بابت اون پاداش هم فراموش نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                        با سنسور جریان میشه .سر راه هر مصرف کننده یه سنسور جریان قرار بدیم.در ضمن اگه قسمتی از مدار مثلا قطب مثبت باتری به زمین وصل بشه مداری تشکیل میشه بین باتری و مقاومت r1 که47k و منفی باتری پس جریان زیادی عبور نمیکنه و افت ولتاژی هم ایجاد نمیشه.

اگه اون مقاومت های 47k اهمی مقدارش کمتر میشد خوب میشد چون در حالت اتصال زمین جریان نسبتا بیشتری عبور میکرد که راحت تر میشد تشخیص داد و نویز هم کمتر روش تاثیر داشت.
                        میشه بیشتر و واضح تر توضیح بدین.مدار شبیه سازی شده اش را دارین.یا اون سنسوری که میگین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                          مرسی از راهنماییتون .بله جواب میده
                          فعلا منتظر جواب بقیه دوستان هستم تا بهترین ایده را اجرا کنم. و در اخر اگه نشد طرح شما را تو عمل اجرا کنم که اگه جواب داد .بابت اون پاداش هم فراموش نمیکنم
                          یه عیب بزرگی که تو مدار مطرح شما داره این هستش که اگه به هر دلیلی برای مثال اولین دیود در یک زمانی بسوزه و قطع بشه تمام مصرف کننده های مسیرهای دیگر بی برق میشه و این یک فاجعه به حساب میاد.میشه طرحی دیگر ریخت ؟؟؟؟؟

دیدگاه

درود
                            اول ببین دیودت بعد سوختن مدار باز میشه یا اتصال کوتاه
                            به هر حال هر قطعه ای (به غیر مقاومت و خازن که به راحتی خراب نمیشن) ممکنه بسوزه .
                            اما کاری ممکنه بشه انجام داد اینه که با دیودها یک مقاومت کوچیک هم موازی کنی، ولی اینطوری ولتاژ های حالتهای مختلف بسته به مقدار مقاومت تغییر می کنه.
                            چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمیرسه.

دیدگاه

خوب داداش من که همون صفحه اول یه پیشنهادی دادم انگار بهش توجه نکردی خوب مشکلت با اون ی بود؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369

منظور از اتصال زمین هم .بد متوجه نشین منظورم اتصالی به منفی باتری نیست.زمین ما در شکل زیر بهتون نشان دادم

دوست عزیز منفی ای که شما مشخص کردید گنگ و نا مفهومه
                                شما اول اینو واسه ما روشن کن: :mrgreen:
                                اگر منفی باتری نیست. و از جایی دیگه ای میاد چون اختلاف پتانسیلی ندارند پس مشکلی نداره و سیستم اتصال کوتاه نمیشه
                                ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X