اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق از امواج رادیویی (WiFi - TV - Radio - Moblie) موجود در هوا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق از امواج رادیویی (WiFi - TV - Radio - Moblie) موجود

سلام.امروز دوباره مدار رو تست کردم و نمی دونم که چی شد حدودا 170میلی ولت جواب داد نمیدونم چرا بعضی مواقع کار میکنه بعضی مواقع نه؟
    شما ها میدونید؟ تازه بعضی وقتا هم مقدارش تغییر میکنه یا کلا تغییر پلاریته میده!!!

دیدگاه

پاسخ : تولید برق از امواج رادیویی (WiFi - TV - Radio - Moblie) موجود در هوا

با سلام به دوستان دانشمند خودم
      از بحث خیلی خوشم اومد آقا سینای گل.
      اگر کسی واقع بتونه با یک روش مطمئن یک ولتاژ درحدود 4ولت نه بیتر(اگر شد مانعی نیست ولی کمتر نشه) توی یک فاصله 1 الی 3متری(حداکثر 3متر) بتونه جریانی در حدود200میلی آمپر بده می شه گفت که یه جورایی کشورمون در یک حوزه حرفی واسه گفتن تو حوزه تکنولوژی های پیشرفته داشته باشه!!!!
      راستی دویتان عزیز من یک خاطره ای دارم که بنظرم در ارتباط با این بحث هست و میشه ازش استفاده کرد.
      البته باید ابتدا صحت این خبر درست باشه تا بشه روش کار کرد!!
      اما خاطره:
      من در یک جمعی از بزرگان در حدود سه یا چهار سال پیش بودم که حرف از باتری قلب افتاد که فلانی واسه قلبش باتری گذاشتن!!!این شد یک سوژه واسه بقیه و منم داشت حسابی گوش میکردم!!!
      یکی از دوستان یک حرف جالبی گفت!!!
      اما حرف جالب اینکه:
      ایشون گفت یکی از دوستانش قبل انقلاب قلبش دچار ضعف شده بود و دکترها گفته بودن که درمانش کار گذاشتن باتری قلبه که اونم باید بره یا آمریکا یا اسرائیل!!!
      ایشون رفته بودد و کار گذاشته بود .
      بعد چند سال حال طرف بد میشد رفته بود دکتر؛دکتره هم با بیمارستان اونجا تلفنی تماس گرفته بود و بهش گفته بودند که باتریش تموم شده و دکتر هم پرسیده بود چکار کنه؟؟؟؟؟!!!!!!
      "اهان نکته اصلی عرایضم که با بحث شما آقا سینا مربوطه اینجاست پس خوب دقت کن!!!
      از بیمارستان اونجا گفته بودند (بعد اینکه محل سکونتش رو پرسیده بودند)که مریضتون توی ساعت فلان در یک تپه بلند وایسه یک واهواره از بالای سرش در ساعت فلان عبور میکنه اون ماهواره باتری قلبش رو دوباره شارژ میکنه!!!
      این عین چیزیه که من شندیدم و راست و دروغش رو نمی دونم.
      البته بعدنا هم که از چن نفر دیگه هم شنیدم تاحدودی اطمینان پیدا کردم!!!
      اما راهنمایی دومم:
      توی جنگ سرد سفارت آمریکا از داخل مجسمه عقابش در سفارت آمریکا در مسکو یا کوبا یک وسیله جاسوسی شنود پیدا میکنه با این تفاوت که هیچ منبع انرژی (باتری و....)نداشت بخاطر همین آمریکایی ها نفهمیدند که اون چیه و بخاطر همین اسمش رو "چیز" گذاشتند!!!
      بعدنا در تحقیقاتشون فهمیدند که این کار شوروی بوده و بجای باتری از یک سیپیچ استفاده میکرده که در فاصله 10 متریش یک فرستنده رادیویی قرار داشت که انرژی اش به این طریق به وسیله شنود میرسید.
      راهنمایی سومم اینکه به این لینک سر بزنید و اگه امکاناتشو دارید بسازید من لیست قطعاتش رو مینوسیم.ببینید آیا از لحاظ علمی این قابل تایید است یا کار میکنه!!
      اگه فیلمش رو هم دانلود کنی ببینیش بنظرم خوبه. حجمشم خیلی زیاد نیست و کیفیتش هم خوبه توضیحاتشم میده
      لینک:
      http://freeenergy.tebyan.net/post/30
      اونیکه شبیه ترانس فورماتوره و وسطش آهنربا داره
      اینم لینک سایت اصلیش که میتونی با مترجم گوگل ترجمه کنی(ترجمش روونه)
      http://free-energi.com/index.php?a=6
      .................................................. ...................
      لیست قطعات
      ژنراتور انرژی آزاد الکترومغناطیسی حرکت من با استفاده از هسته های مغناطیسی سه ستون ساخته شده از ورق آهن. هسته آهن است که استفاده بیش از هسته فریت در نفوذ پذیری بسیار بالاتر، به طوری که تلفات مغناطیسی پایین تر است. حلقه من که هر 7 نوبت. این سیستم، 12V، قدرت و توان کمی بیش از 60 وات بود. I آهن ربای نئودیمیوم از و درایو های قدیمی سخت استفاده می شود.دیود ها دارای امتیاز 3 آمپر و 1000 ولت، اما ولتاژ به نظر می رسد درد نمیخورد.خازن 470 nanofarads، رتبه 250 ولت AC می باشد. این سیستم به آغاز شده توسط اتصال باتری 9V به سیم پیچ ورودی. 6 عدد باتری AA همچنین می تواند استفاده شود. به نظر می رسد که نسبت overunity بیش از 12/9 به عنوان ضربه 9V به اندازه کافی برای شروع سیستم 12V است. همچنین لازم است توجه داشته باشید که ولتاژ خروجی متناوب (AC).

زندگی انتظار می رود از این دستگاه انرژی آزاد با توجه به ساخت و ساز حرکت بسیار طولانی است. این یک منبع خوب و برق رایگان از کم به سطح قدرت متوسط است. ساخت و ساز از ژنراتور از قدرت بالاتر و ولتاژ بالاتر نیز امکان پذیر است، اما ممکن است خطرناک باشد. فرکانس خروجی نیز می تواند ناپایدار شود و می توانید از برق یک متفاوت است.

قبل از انجام هر کاری، اول به عنوان خوانده شده سلب مسئولیت.

اگه سوالی بود درخدمتیم
      من فقط نمیتونم از لحاظ علمی قانع بشم

دیدگاه

آقا سینا من بی صبرانه منتظر پاسخ شما و مشارکتتان هستم.
        البته اگر افتخار بدهید خوشحال می شم.
        چون این ها سوالاتی هستند که چندین سال ذهن منو درگیر کردند.ممنون میشم اگر کمکم بکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
          آقا سینا من بی صبرانه منتظر پاسخ شما و مشارکتتان هستم.
          البته اگر افتخار بدهید خوشحال می شم.
          چون این ها سوالاتی هستند که چندین سال ذهن منو درگیر کردند.ممنون میشم اگر کمکم بکنید

سلام دوست عزیز
          من دقیقا متوجه نشدم با آنهربا میخواهید چه کار کنید
          خلاصه میتونید درموردش توضیح دهید تا بهتون بگم که امکانپذیر هست و یا خیر!
          هدف شما ارسال برق به روش بیشیم است یا هدفتان ساخت برق بدون مصرف انرژی هست؟
          در مورد ساختار سیتمتون میتونید کمی توضیح دهید؟
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

آقا سینای گل چی شد دیگه ادامه ندادی بحثو یه سوال به نظرت ارزش داره این موضوع به عنوان پایان نامه ارشدم انتخاب کنم من؟

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط sina1359

سلام دوست عزیز
            من دقیقا متوجه نشدم با آنهربا میخواهید چه کار کنید
            خلاصه میتونید درموردش توضیح دهید تا بهتون بگم که امکانپذیر هست و یا خیر!
            هدف شما ارسال برق به روش بیشیم است یا هدفتان ساخت برق بدون مصرف انرژی هست؟
            در مورد ساختار سیتمتون میتونید کمی توضیح دهید؟
            آقا سینای گل چی شد دیگه ادامه ندادی بحثو یه سوال به نظرت ارزش داره این موضوع به عنوان پایان نامه ارشدم انتخاب کنم من؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              انشا... به سلامتی
              اما راه خیلی سختی را در پیش دارید
              من به نتایجی رسیدم و در فکر ثبت آنها هستم
              البته هنوز اون چیزی که تو فکرم هست را نتونستم پیاده کنم
              اما نزدیک شدم ,
              روی تمام روشها کار کردم اما هدف اصلی من امواج آنتنهای موبایل است
              و اما چالشهای زیادی سر راه است که باید رفع شود...
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دوستان با این مداری که گذاشتین میشه یه ال ای دی ریز 2 ولتی رو روشن کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                  دوستان با این مداری که گذاشتین میشه یه ال ای دی ریز 2 ولتی رو روشن کرد؟
                  سلام دوست عزیز
                  با این مدارها که خیر ....

دیدگاه

بحث زیبایی رو پیش گرفتید من مشتاقم نتایج تحقیقات شما دوستان گل را جویا باشم . لطفا ادامه دهید

دیدگاه

پاسخ : تولید برق از امواج رادیویی (WiFi - TV - Radio - Moblie) موجود

نوشته اصلی توسط sina1359
                      سلام دوست عزیز
                      با این مدارها که خیر ....
                      یعنی حتی نمیتونن 2 ولت برق تولید کنن؟اخه توی کلیپ ولت متر میزد 3 ولت oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        سلام دوست عزیز
                        انشا... به سلامتی
                        اما راه خیلی سختی را در پیش دارید
                        من به نتایجی رسیدم و در فکر ثبت آنها هستم
                        البته هنوز اون چیزی که تو فکرم هست را نتونستم پیاده کنم
                        اما نزدیک شدم ,
                        روی تمام روشها کار کردم اما هدف اصلی من امواج آنتنهای موبایل است
                        و اما چالشهای زیادی سر راه است که باید رفع شود...
                        آقا سینا من از صفر میخوام شروع کنم این مدار هارو امتحان کنم بنظرتون بیشتر رو آنتن کار کنم یا رو طراحی مدار؟؟؟
                        فایل یا سایتی میتونین معرفی کنین به من که مبتدی هستم ؟؟؟
                        یا بیشتر بحث آزمون و خطا است؟

دیدگاه

بحث جالبی هست ممنون
                          روزی میرسه بشه برق رو بی سیم منتقل کرد؟
                          http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                            بحث جالبی هست ممنون
                            روزی میرسه بشه برق رو بی سیم منتقل کرد؟
                            این رویای آقای تسلا بود
                            اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی ❇
                              این رویای آقای تسلا بود
                              کیست؟؟؟؟
                              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

حالا اگر سیم آنتن را سیم برق شهری که یه انشعابش هم در خونه هست بگیرید چی

به نظر من میشه توان قابل توجهی گرفت
                                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X