سلام
واسه تحریک یه سیم پیچ یه مدار بوست میخوام که جریان لحظه ای زیاد بده حدود 500 میلی ثانیه یه جریان حدود 7 یا 8 آمپر بده
بعد از این دوباره جریان قطع میشه
در واقع یه شوک میخوام بدم به سیم پیچ
منبع اصلی هم تا 100 امپر رو تامین میکنه و 14 ولت هستش. خروجی که من میخوام حدود 40 ولته
ممنون
واسه تحریک یه سیم پیچ یه مدار بوست میخوام که جریان لحظه ای زیاد بده حدود 500 میلی ثانیه یه جریان حدود 7 یا 8 آمپر بده
بعد از این دوباره جریان قطع میشه
در واقع یه شوک میخوام بدم به سیم پیچ
منبع اصلی هم تا 100 امپر رو تامین میکنه و 14 ولت هستش. خروجی که من میخوام حدود 40 ولته
ممنون

)) 320 وات. چون غیر ایزوله میسازی میتونی فرکانس رو تا 150 کیلو هم بالا ببری. فقط مرتب و تمیز بپیچ. کنترولر هم 494 خیلی خوشگله. دو تا ارور امپلیفایر داره همیزمان میتونی محدودیت جریان و ولتاژ رو اعمال بکنی. جریان ورودیت میشه حدود 22 امپر چون زمان کمه میتونی از همون Z44 هستفاده بکنی. تا 10 ثانیه هم با یه هیتسینگ رگولاتور 7805 (منظور هیستینگ رایجیه که استفاده میشه) فک کنم جواب بده. خازنهای بزرگی تو ورودی و خروجی نیاز نداری. سعی کن خیلی نزدیک به درود و سوییچ (هم ورودی و هم خروجی) خازنهای 2.2 میکرو پولیستر بزاری. دیودها هم شاتکی باشه و یک خازن 470 میکرو هم در خروجی باشه همه چی به خوبی و خوشی به خیر میگذره. میدونی واسه 0.5 ثانیه 7 امپر چقدر باید خازن بزاری؟؟؟ فک کنم واسه تامین هزینه ش لازم بشه خونتونم بفروشی 

دیدگاه