اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد ولتاژ رفرنس برای محاسبه دقیق گین تقویت کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد ولتاژ رفرنس برای محاسبه دقیق گین تقویت کننده

دورد بر همه اساتید
    من یه تقویت کننده تفاضلی دارم که عکس در انتهای پست آمده ، مشکلی هم با این ندارم ولی می خوام از صحت عملکرد مدارم مطمئن شم نیاز دارم که یه سیگنال سینوسی و یا مثلثی به عنوان مرجع داشته باشم که واقعا بدونم آیا این تقویت کننده واقعا با گین 50 داره کار می کنه یا مثلا 51 برای این کار نیاز دارم یک ولتاژ ثابت مثالا همیشه یک میلی ولت مثلثی داشته باشم به نظر شما چی کار کنم که بتونم این سیگنال رو تولید کنم و همیشه مطمئن باشم یک میلی ولت یا 10 میلی ولت رو تولید کردم ؟؟

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : ایجاد ولتاژ رفرنس برای محاسبه دقیق گین تقویت کننده

ممنون میشم بهم کمک کنید

دیدگاه

از این مدار استفاده کن
      ولتاژ خروجی رو میتونی با اضاففه کردن یه پتانسیومتر بین خروجی و زمین تنظیم کنی یا با تقسیم ولتاژ ( یا هر راه دیگه )

دیدگاه

ببین من ئنبال مداریم ، یا روشی هستم که مثلا همین مدار شما بد.نم در هر حالتی این داره 10 میلی ولت میده مثلا ریپل تغذیه تاثیر نزاره چه میدونم مقدار در صد خطای مقاومت تاثیر نزاره ؟؟ می خوام خروجی همیشه ثابت باشه

دیدگاه

با درود . . .
          داش نیما دوباره تقویت کننده ات تغییر کرد ؟ :biggrin:
          اون مدار اولیه که بهت دادم جواب نداد؟
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

ای بابا فکم افتاد با این اسم عوض کردنت نه بابا همونه این رو واسه نمونه گذاشتم می خوام بدونم گینش چه قدره باید یه سیگنالی درست کنم همیشه یک یا ده میلی ولت باشه ؟؟ نمی دونم چه طور کالیبره کنم توی عمل خیلی فرق داره با اون چیزی که تئوری میگه ؟؟ می خوام دقیق باشه کار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X