اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

نوشته اصلی توسط star 1
    سلام
    فایل ال سی دی تو سایت حسین دمیر هست چند سال پیش من درست کردم ارزش هزینه کردن را ندارد
    سلام میشه بزاری اینجا لطفا
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
      سلام sadof
      فایل ال سی دی رو داری بزاری؟
      لینک ندادی
      میخواستم بذارم ولی اونجا برای من زبان در اوردی دیگه نمیذارم فقط رو فرکانس 300 هرتز بذار مدار مال اقا بهنام نیستش ولی اصلاحش کرده مدار اصل روسی هستش اسم اون پسره روسی یادم رفته شما دیگه فایل بهنام رو دارید بخون نوشته مدار مال کی هستس فکر کنم تو کاردستی بیستم هستش من دارم همه رو بعدش اگه ظرفیت خازنی لوپ رو بتونی کم در بیاری تا 3 متر جواب میده و ظرفیت لوپ حدود 450- میکرو هانری مقاومت r6 هم 1.5 اهم بذار بعدش سعی کن برای کسی زبانتو در نیاری درست نیست ما مردمان با فرهنگی هستیم .ببخشید من کاری به فروش شما ندارم و بعدش هرکس هم اصلا فلزیاب نداشه اینو بخره خوبه قلق فلزیاب دستش میاد و شما تا سه تا ولوم هم میتونی حذفش کنی موفق باشید عزیز بردار

دیدگاه

سلام
        شما تا حالا چه دسگا هایی ساختین ؟؟
        فایل ال سی دیشو دارین ؟دلتا 2رو میگم
        و من هنو تو خاک امتحان نکردم ببینم چی میشه ، اگه حرف شما منطقی بود که من حرفی ندارم
        من قبلا همه فایلهاشو داشتم حقیقتش وقتی دیدم بدرد نمیخوره فقط برای بالا بردن اطلاعات و دانشجویان خوبه ریختم دور .ولی من همه فایلهاشو از انجمن فلزیاب تو وب سایت تعمیرکاران ایران یا ایران تیکی برداشتم اونجا همه فایلها با هگز میکروشو و حتی خود ایسی را میتونید پروگرم شده گیر بیارین من ای سی و فایل هگزشو از حسین دمیر تو ترکیه گرفتم . اون موقع ابدیت شده بود برام 250 هزار اب خورد انگار گرونتر شده حالا . ولی اگه خواستی خودتو و وقت تو هدر بدی و برای وقتت و زمانی که ازت میگذره ارزش نمیدی برو به انجمن تعمیر کاران ایران و در فرم فلزیاب بگرد همهچیش هست مدیر انجمن فلزیاب ادم خوبیه حقیقت را میگه . خودش هم درست کرده فقط بخاطر بچها و کاربرای اون انجمن تا همه ضرر نکنن .و اعتراف کرد که چیز بدرد بخور نیست ولی انگار تا سرمون به سنگ نخوره متوجه نمیشیم چرا ما ادما اینطوری شدیم در هر صورت بفرما :eek: :eek: :eek:
        این ادرس
        http://www.irantk.ir/f135/ به فرم دلتا پالس 3 برو

. فقط وقتی میری تو انجمنش مواظب ادمای سوء استفاده چی باش چون خیلی اونجا از این راه دارن نون میخورن و مثلا کیت کاملشو دارن به قیمت 500 هزار میفروشن و وقتی خریدی میفهمی الان من چی گفتم . که دیگه پشیمونی سودی چی .............. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
        حالا میشی مثل من اون موقع اول گرفتاری بی خودی و بی جهت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام اینم فیلمی که گفتم در مورد دتکت د ل تا پ الس
          دوستان دو ؟
          1-خازنی که جنسش filmباشه چه خازنیه ؟
          2- مقاومتی که جنسش film باشه چی ؟؟
          http://p30up.ir/images/cq3y6hq8xz3rhsw7dfa9.rar
          هر کس خواس برای خ رید من در خدمتم
          موفق باشید
          جواب سوال 1 و 2 شما رو من متوجه نشدم اگه برای دلتا هستش شماره خازن رو بگو تا راهنمایی کنم و خازن 15 پیکو و 47 پیکو رو هم سعی کن مولتی لایر بذار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            من قبلا همه فایلهاشو داشتم حقیقتش وقتی دیدم بدرد نمیخوره فقط برای بالا بردن اطلاعات و دانشجویان خوبه ریختم دور .ولی من همه فایلهاشو از انجمن فلزیاب تو وب سایت تعمیرکاران ایران یا ایران تیکی برداشتم اونجا همه فایلها با هگز میکروشو و حتی خود ایسی را میتونید پروگرم شده گیر بیارین من ای سی و فایل هگزشو از حسین دمیر تو ترکیه گرفتم . اون موقع ابدیت شده بود برام 250 هزار اب خورد انگار گرونتر شده حالا . ولی اگه خواستی خودتو و وقت تو هدر بدی و برای وقتت و زمانی که ازت میگذره ارزش نمیدی برو به انجمن تعمیر کاران ایران و در فرم فلزیاب بگرد همهچیش هست مدیر انجمن فلزیاب ادم خوبیه حقیقت را میگه . خودش هم درست کرده فقط بخاطر بچها و کاربرای اون انجمن تا همه ضرر نکنن .و اعتراف کرد که چیز بدرد بخور نیست ولی انگار تا سرمون به سنگ نخوره متوجه نمیشیم چرا ما ادما اینطوری شدیم در هر صورت بفرما :eek: :eek: :eek:
            این ادرس
            http://www.irantk.ir/f135/ به فرم دلتا پالس 3 برو

. فقط وقتی میری تو انجمنش مواظب ادمای سوء استفاده چی باش چون خیلی اونجا از این راه دارن نون میخورن و مثلا کیت کاملشو دارن به قیمت 500 هزار میفروشن و وقتی خریدی میفهمی الان من چی گفتم . که دیگه پشیمونی سودی چی .............. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
            حالا میشی مثل من اون موقع اول گرفتاری بی خودی و بی جهت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
            من عضو نیستم بی زحمت فایل ال سی دیشو میزاری ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
              جواب سوال 1 و 2 شما رو من متوجه نشدم اگه برای دلتا هستش شماره خازن رو بگو تا راهنمایی کنم و خازن 15 پیکو و 47 پیکو رو هم سعی کن مولتی لایر بذار
              نه سازندش گفته بود بهتره 4تاش از جنس metal filmباشه همون مارکه mkpهس درسته ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                میخواستم بذارم ولی اونجا برای من زبان در اوردی دیگه نمیذارم فقط رو فرکانس 300 هرتز بذار مدار مال اقا بهنام نیستش ولی اصلاحش کرده مدار اصل روسی هستش اسم اون پسره روسی یادم رفته شما دیگه فایل بهنام رو دارید بخون نوشته مدار مال کی هستس فکر کنم تو کاردستی بیستم هستش من دارم همه رو بعدش اگه ظرفیت خازنی لوپ رو بتونی کم در بیاری تا 3 متر جواب میده و ظرفیت لوپ حدود 450- میکرو هانری مقاومت r6 هم 1.5 اهم بذار بعدش سعی کن برای کسی زبانتو در نیاری درست نیست ما مردمان با فرهنگی هستیم .ببخشید من کاری به فروش شما ندارم و بعدش هرکس هم اصلا فلزیاب نداشه اینو بخره خوبه قلق فلزیاب دستش میاد و شما تا سه تا ولوم هم میتونی حذفش کنی موفق باشید عزیز بردار
                خواهش دادا این مدار رو بهنام طراحی نکرده
                دوما اون شوخی بود :mrgreen:
                سوما من نمیگم مدارش تکه ، میگم ساختم تو این رنجم ج داده
                موفق باشی برادر

دیدگاه

خواهش دادا این مدار رو بهنام طراحی نکرده
                  دوما اون شوخی بود :mrgreen:
                  سوما من نمیگم مدارش تکه ، میگم ساختم تو این رنجم ج داده
                  موفق باشی برادر
                  یه عکس از مدارت بذار ببینم و یه عکس از ایسی 556 که بشه شمارش رو خوند و lm357 رو هم سعی کن فلزی بذار ایراد نداره امشب برات اپ میکنم ولی بهت بگم اضافه کردن ال سی دی زیاد تاثیر نداره داداش

دیدگاه

سلام
                    الان این مدار رو دیگه کمتر میزنن ولوم تون حذف شده ( هر چند که شک دارم کار دوستمون باشه چون از این عکسا تو نت زیاده ) یادم اومد باور کن همه چی زدم غیر اینی که شما میگی
                    دسگاه شما تو چند سانت میزد ؟
                    مگه با شما تبادل اطلاعات کنم هر کی میاد یه چیزی میگه و ما رو می خواد دلسرد کنه ، من با دادن تغییراتی مثل گذاشتن سوئیچ رو فرکانس 129 و 500 هرتز و استفاده از کابل جدید دارم انواع بردشو محاسبه میکنم
                    فعلا که خوبه
                    ببین من باتری کتابی رو تو 49 تا 52 میزنم با 45 در 45 سانت ، شما تو چند میزنی ؟
                    بفرما داداش سعی کن شکاک نباشی .شوخی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                      یه عکس از مدارت بذار ببینم و یه عکس از ایسی 556 که بشه شمارش رو خوند و lm357 رو هم سعی کن فلزی بذار ایراد نداره امشب برات اپ میکنم ولی بهت بگم اضافه کردن ال سی دی زیاد تاثیر نداره داداش
                      دستت درد نکنه
                      من امرو رفتم تو باغچه خونمون رو حالت مینیمم گذاشتم هم سنس هم دیلی ، ماشالله پر میخ بود و قطعات اهنی
                      دوسته من مدار دیگه ای داری
                      من تفکیک کنندم تموم شه با دلتا یه جا استفاده میکنم

دیدگاه

داداش من ندارم اصلشو
                        شما میتونی بخری هم lm556 هم lf357برام بفرستی
                        من مشهدم شما ؟
                        من ne556 و lf357N استفاده کردم

دیدگاه

داداش من ندارم اصلشو
                          شما میتونی بخری هم lm556 هم lf357برام بفرستی
                          من مشهدم شما ؟
                          من ne556 و lf357N استفاده کردم
                          یه عکس از مدارت بذار ببینم چرا شما یکی از خازنها رو اضافه زدید البته فکر کنم درست دیدم چون تو فیلم زیاد مشخص نیست تار بود خوب ندیدم و یکی اینکه وقتی شما اول اگه بخواهید مدار رو روشن کنید کویل اول هیچ سنسی نمی کنه بعد از حدود یک دقیقه یا کمی زیاد یا بیشتر خوبخود درست میشه البته اگه دمای اونجا زیر 10 درجه باشه اینطوری میشه اگه اینطوره بگو تا من بگم مشکل شما از چی هستش . واون مدار اولی که گذاشتم بهترین فلزیاب تفکیک دار که قدرت نفوذ خوبی تو خاک داره یعنی من محکم میتونم بگم از gpx 4500 بهتره در تفکیک فعلا دارم روش کار میکنم عمق نهاییش 2.5 متر هستش چند روز دیگه فیلمش رو میذارم و یک عکس از دلتا خودت بذار شما یه خازن بیشتر گذاشتید

دیدگاه

من عضو نیستم بی زحمت فایل ال سی دیشو میزاری ؟؟
                            عضویتش که چیزی نمیخواد فقط یه مقدار پول هنگفت :biggrin:
                            در هر صورت بفرمایین اینم فایلهای دلتا پالس 3 کامل هر وقت به فایلهای تست و اموزش هم نیاز داشتی
                            اعلام کنین .و وقتی درست کردین و گنج را دراوردین فقط یه ذرشو بهم بدین برای هفت پشتم کفایت میکنه همین :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            این فایلهاش دان بفرمایید

http://www.bia2up.ir/uploads/139394850154691.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                              یه عکس از مدارت بذار ببینم چرا شما یکی از خازنها رو اضافه زدید البته فکر کنم درست دیدم چون تو فیلم زیاد مشخص نیست تار بود خوب ندیدم و یکی اینکه وقتی شما اول اگه بخواهید مدار رو روشن کنید کویل اول هیچ سنسی نمی کنه بعد از حدود یک دقیقه یا کمی زیاد یا بیشتر خوبخود درست میشه البته اگه دمای اونجا زیر 10 درجه باشه اینطوری میشه اگه اینطوره بگو تا من بگم مشکل شما از چی هستش . واون مدار اولی که گذاشتم بهترین فلزیاب تفکیک دار که قدرت نفوذ خوبی تو خاک داره یعنی من محکم میتونم بگم از gpx 4500 بهتره در تفکیک فعلا دارم روش کار میکنم عمق نهاییش 2.5 متر هستش چند روز دیگه فیلمش رو میذارم و یک عکس از دلتا خودت بذار شما یه خازن بیشتر گذاشتید
                              سلام
                              این خازن رو باید به مدار اضافه کرد و همینطور یه دیود شاتکی و جدیدنم 4 تا خازن غیرالک ترولیتی به مدار اضاف کردن و ...
                              من گیر مدارشم داداشی یه کمکی به ما بده بزار فایل ال سی دیشو
                              اسم مدار تفکیک کنندت چیه ؟واللا من IDX رو ساختم مونده تنظیمات اخر .
                              من کلا حالت دستی رو حذف کردم و حالت اتومات هستش
                              نه به این مشکل دما که هنو نخوردم ، ولی خب چجوری رفع میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                                عضویتش که چیزی نمیخواد فقط یه مقدار پول هنگفت :biggrin:
                                در هر صورت بفرمایین اینم فایلهای دلتا پالس 3 کامل هر وقت به فایلهای تست و اموزش هم نیاز داشتی
                                اعلام کنین .و وقتی درست کردین و گنج را دراوردین فقط یه ذرشو بهم بدین برای هفت پشتم کفایت میکنه همین :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                                این فایلهاش دان بفرمایید

http://www.bia2up.ir/uploads/139394850154691.rar
                                ممنون
                                یه لحظه فک کردم فایل هگز رو گذاشتی :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X