اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسیلوسکوپ

نوشته اصلی توسط black-8
    بابا تو یه سال 50% به قیمتش اضافه شده ! برا من خیلی بیشتر زور داره
    الانم به دست و پا افتادم واسه خرید لسکوپ چون میترسم نگریم همینم برسه به 1 تومن
    خب بیچاره ها تا جایی که میتونن قیمت رو پایین نگه میدارن
    از دوسال پیش تا پارسال فقط 35 تومن گرون شده بود فکر کنم
    نوشته اصلی توسط black-8
    با لاجیک آنالایزرش چقد کار کردی؟ اینش خیلی به درد من میخوره
    یکم کار کردم
    آره خیلی کار آدمو راه میندازه
    از این یکیش راضیم

البته یه امکانات دیگه ای هم داره
    مثلا پرینت مستقیم شکل موج
    یا پایان عمل با دستور صوتی
    نوشته اصلی توسط black-8
    تاحالا شده به یه لپتاب وص کنی کار نکنه؟ (همین قضیه جریان کشیشو میگم)
    من فقط یک بار به لپ تاپ دوستم وصلش کردم که با باتری روشن بود
    ولی مشکلی نداشت
    نوشته اصلی توسط black-8
    ببین معلومه خیلی با این رو میزیا کار کردیا :biggrin:
    ن اتفاقا!
    ولی این که یا کلید فیزیکی و قابل لمس داره خیلی کار آدمو راحت میکنه!!!

آخه من ملاک خوبی برای نظر دادن در این مورد نیستم
    من در حد کارای آماتوری با این کار میکنم
    چون زیاد از کار عملی چیزی سرم نمیشه(البته تئوریمم همینطوره!)
    مثلا من تا حالا یک بار فقط با ریکوردرش کار کردم
    با اسپکترومش که اصلا کار نکردم!
    یعنی اصلا نیازی نداشتم

نوشته اصلی توسط black-8
    ضمنا یادم رف
    پیشاپیش ممنون از پاسختون
    وظیفست
    اگه میخواین از خودش و محیط برنامش براتون عکس بذارم
    یا اگه دوست دارین چیز خاصی برای آزمایش بهم بگین تا نتیجه رو بگم
    البته اگه برنامشو بگیرین از سایت و نصب کنین تو مد تست میتونین بازش کنین و امکاناتش رو ببینین
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نه اتفاقا برا منی که همش این ور اونورمو یه نوتبوک تو کیفمه خیلی خوبه. جا به جا کردنشم بی درده سره. فک کنم ارزون تر هم باشه

میشه یه خورده از مشکلات تی ام ان بگید(اینکه میگید جاب در نیومده و ...)
      کلا تو همین رنج 500 ماکزیمم 600 چی پیشنهاد میکنین؟ حتما لاجیک آنالایز داشته باشه

راستی یه چیزی جایی سراغ ندارین اسکوپ دسته 2 داشته باشه؟ من هم خدا رو میخوام هم خرما
      خوب با این اوصاف برا شما خوبه ...............

خوب آقامسعود مشکلاتشو گفتند ..........اما چیزی که من شنیده بودم هنگ کردن سیستم و برنامه موقع کار بود ..........کلا به نظر من اگر حتی قراره اسکوپ usbهم بخرید بهتره از یک اسکوپ ساز بخرید .................

تو این رنج با لاجیک فقط همین هست :biggrin:

اگر اسکوپ دست دوم تمیز و کم کار پیدا کردید بهترین گزینه است ..............بعضی مغازه ها دارند باید پرس و جو کنید البته اکثرا آنالوگ

کلا قیمت ها وحشت ناک رفته بالا یک لیست قیمت جدید گرفتم اسکوپ آنالوگ 400تومنی شده 940تومن :eek: :eek: :cry:

به قول آقا مسعود این tnmبنده خدا ها قیمتاشون خیلی بهتره با این گرونی .....البته لیست قیمت سایتشون پدیت نیست باید زنگ بزنید قیمت بگیرید
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400

خوب آقامسعود مشکلاتشو گفتند ..........اما چیزی که من شنیده بودم هنگ کردن سیستم و برنامه موقع کار بود ..........کلا به نظر من اگر حتی قراره اسکوپ usbهم بخرید بهتره از یک اسکوپ ساز بخرید .................

به قول آقا مسعود این tnmبنده خدا ها قیمتاشون خیلی بهتره با این گرونی .....البته لیست قیمت سایتشون پدیت نیست باید زنگ بزنید قیمت بگیرید
        آره بعضی وقتا هنگ هم میکنه
        ولی واسه من اینقدر زیاد نیست که اذیت کنه
        من خودم این مشکل رو با پروگرامرم هم دارم
        پرسیدم میگن به خاطر یندوز 64 بیتی هست!
        نمیدونم درسته یا نه

همون قیمتی هست که اونجاست
        اگه تغییر کنه همونجا میزنن
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

سلام

ببخشید مزاحم تاپیک شدم
          یه اسیلسکوپ نیاز دارم که 2 تا موج رو بتونم باهاش نمایش بدم و مقایسه کنم ، فرکانس موج هایم هم حدود 500 هرتز هست
          توی سایت TNM یه کارت اسکوپ پیدا کردم به مشخصات زیر :
          حالا اگر بخرم می تونه کارم رو راه بندازه تا چند سال ؟ چون اصلا با اسکوپ آشنایی ندارم به نطرتون این مشخصات خوبه اصلا ؟
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
            سلام

ببخشید مزاحم تاپیک شدم
            یه اسیلسکوپ نیاز دارم که 2 تا موج رو بتونم باهاش نمایش بدم و مقایسه کنم ، فرکانس موج هایم هم حدود 500 هرتز هست
            توی سایت TNM یه کارت اسکوپ پیدا کردم به مشخصات زیر :
            حالا اگر بخرم می تونه کارم رو راه بندازه تا چند سال ؟ چون اصلا با اسکوپ آشنایی ندارم به نطرتون این مشخصات خوبه اصلا ؟
            من تاپیکو نزدم ولی مراحمی
            به نظر من یکی قرض بگیر از یه جایی امتحان کن
            چون من یکی واقعا نمیدونم دقت اینا چطوریه
            اسکوپ رو از ساعتی که میخری 1 سال گارانتی داره(اگه از خود شرکت بخری) و چون شرکت ایرانیه فکر کنم خدمات پس از فروششم خوب باشه

دیدگاه

حالا که قضیه جدی شده دوستان چندتا مدار ساده برای تست قسمتهای مختلفش بذارن من میبندم تست میکنم نتایج رو همینجا میذارم

دیدگاه

سلام

این رو هم پیدا کردم ، چیه ؟
                http://www.niazpardaz.com/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D 9%BE--@219819

دیدگاه

همون tnmاحتمال زیاد تا کلی وقت جوابگوی کارتون باشه البته از لحاظ کیفیت و کارایی کلی بهتره دوستانی که این ها را دارند ظر بدهند

اون لینک گهی هم یک کلاه برداری باید باشه احتمالا یدونه سیمه که به کارت صوتی وصل میشه و یدونه هم سی دی نرم افزار اسکوپ با کارت صوتی تو اینترنت سرچ کنید اسکوپ با کارت صوتی نمونش میاد و خودتون خیلی ساده می تونید راهش بندازید
                  ولتر

دیدگاه

سلام

ممنون
                    الان توی تصویر زیر 20MHz یعنی تا 20 مگاهرتز رو میتونه اندازه بگیره
                    این 80Msps چیه ؟ خوبه 80 تا باشه ؟
                    اسپکتروم آنالایزرش خوبه ؟

دیدگاه

سلام
                      بله عزیز تا 20 مگ را اندازه میگره اون 80هم سرعت نمونه برداریشه ...............شما با 250 هیچ چیزی بهتر از این نمی تونید بخرید.جهت اطلاعتون که ببینید قیمتها چقدر بالا رفته الان ارزون ترین اسکوپ آنالوگ 20 مگ حدود 400قیمت داره تازه یک مدل چینی با کیفیت پایین اگر نه برندهای معروف حداقل 600قیمت دارند ..................تازه اینها اسپکتروم آنالیزر هم ندارند و فقط اسکوپ هستند
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                        حالا که قضیه جدی شده دوستان چندتا مدار ساده برای تست قسمتهای مختلفش بذارن من میبندم تست میکنم نتایج رو همینجا میذارم
                        گرچه من الان هیچ ذهنیتی از مدار برا تست اسکوپ ندارم. فک کنم باید با فانکشن ژنراتور تست بشه.
                        دوستان اینکاره نظر بدن :nerd:

گرچه من هرچی بیشتر میگردم حس میکنم با این پولا دنبال اسکوپ گشتن مثه فوشه از اونورم ... :sad:
                        ظاهرا بهترین گزینه همین تی ان ام هس.
                        حالا اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای هم دارن ما به گوش جان یوش میکنیم

راستی مسعود جان این قضیه dll ها چیه؟ گفته تو سی دیش توضیح داده. مثلا میشه برا I2C تو لاجیک آنالایزرش کد نوشت :wow:؟ یا مصیبته :NO:؟ با توجه به اینکه من فقط یه کوچولو سی شارپ بلدم. اگرچه اگه انقد راحت بود خوب خودشون مینوشتن،نه؟ oo:
                        پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                          راستی مسعود جان این قضیه dll ها چیه؟ گفته تو سی دیش توضیح داده. مثلا میشه برا I2C تو لاجیک آنالایزرش کد نوشت :wow:؟ یا مصیبته :NO:؟ با توجه به اینکه من فقط یه کوچولو سی شارپ بلدم. اگرچه اگه انقد راحت بود خوب خودشون مینوشتن،نه؟ oo:
                          من از پارسال سمت راهنماش نرفتم یادم نیست
                          دقیقا نمیدونم
                          کار نکردم حقیقتش :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                            گرچه من الان هیچ ذهنیتی از مدار برا تست اسکوپ ندارم. فک کنم باید با فانکشن ژنراتور تست بشه.
                            دوستان اینکاره نظر بدن :nerd:

گرچه من هرچی بیشتر میگردم حس میکنم با این پولا دنبال اسکوپ گشتن مثه فوشه از اونورم ... :sad:
                            ظاهرا بهترین گزینه همین تی ان ام هس.
                            حالا اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای هم دارن ما به گوش جان یوش میکنیم

من اگه باشم یدونه اسکوپ دست دوم 20 میگ دو کانال میخرم با 200تومن ...بعد اگه پول دار شدم و نیاز داشتم پیشرفته میخرم .اما شما جای من نیستید :biggrin:و از طرفی لوجیک هم نیاز دارید

این دستگاه چون طراحی خودشونه چم وخم کار دستشونه هر سوالی دارید بهترین کار اینه که بهشون زنگ بزنید .حتی این مشکلات آقا مسعود هم عنوان کنید شاید بگند اشکال از دستگاه ایشونه و باید بره گارانتی .هم شما ازشون آتو دارید و هم آقا مسعود دستگاهش مشکلاتش کمتر میشه .........البته انشا الله

ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                              این دستگاه چون طراحی خودشونه چم وخم کار دستشونه هر سوالی دارید بهترین کار اینه که بهشون زنگ بزنید .حتی این مشکلات آقا مسعود هم عنوان کنید شاید بگند اشکال از دستگاه ایشونه و باید بره گارانتی .هم شما ازشون آتو دارید و هم آقا مسعود دستگاهش مشکلاتش کمتر میشه .........البته انشا الله
                              راست میگن
                              من پارسال قبل خرید زنگ زدم خیلی خوب جوابمو دادن
                              آها الان یادم اومد
                              من پارسال پرسیدم چجوری میشه تست کرد؟
                              گفتن بیاین شرکت ما اسکوپ و فانکشن و همه چیز میدیم خودتون هرطور میخواین تست کنین
                              ولی من خودم نرفتم
                              دوستمو فرستادم اونم از مغازه خریده بود
                              نمیدونم حرفشون واقعیت داشت یا همینجوری یه چیزی گفتن

دیدگاه

tnm پشتیبانی فوقالعاده ای داره.
                                من یه پروگرامر 2000 دارم. باور کنید زنگ زدم گفتیم این قطعه رو نداره و من نیاز دارم. چیکار کنم. پس فرداش یه اپدیت دادن که اون قطعه توش بود. اصلا کسی که جواب میداد انگار همه قطعات رو میشناخت. یه قطعه بود فقط شمارش معلوم بود. حروفش معلوم نبود. شمارشو گفتم گفت این قطعه چیه و چیکارس و اسمشو کامل گفت.
                                درکل اسکوپ های tnm نسبت به قیمتشون خیلی عالی هستن.

تو این قیمت و حتی قیمتهای دو برابر این بهترین اسپکتروم انالیزری که میتونید پیدا کنید همون tnm هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X