ارمین جان اونا فرکانس کاریشون ثابت مثلا 40 کیلو
وگرنه میشن
و یکی شاید بحث توان باشه
در کل فرکانس ثابت اینجا زیاد کاربردی نداره
اما برا امتحان کردن میتونید استفاده کنید
جریانشونم نمیدونم
ولی باید گیر بیاد و مخصوصا توی دیتاشیت هاشون
امتحانش کن ضرری نداره
از هیچ بهتره
اگه توانش خوب باشه میشه یه کاریش کرد منتها میگم اینقدر صدا تولید میکنه که حجم صدا کافی باشه؟!!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
اگه توانش خوب باشه میشه یه کاریش کرد منتها میگم اینقدر صدا تولید میکنه که حجم صدا کافی باشه؟!!
اره
چون برد قابل توجه ای دارن
اما خب تک فرکانس هستن
سعی کن بالاترین توان مجاز رو بهش بدی
یه سر برو این لوازم صورتی ها و ازشون بپرس ایا بلندگویی دارن که تو این محدوده کار کنه
چون اون ها با بلند گوها معمولا اشنایی دارن
اره
چون برد قابل توجه ای دارن
اما خب تک فرکانس هستن
سعی کن بالاترین توان مجاز رو بهش بدی
یه سر برو این لوازم صورتی ها و ازشون بپرس ایا بلندگویی دارن که تو این محدوده کار کنه
چون اون ها با بلند گوها معمولا اشنایی دارن
چرا تک فرکانسن؟فرکلنس دیگه ای بدیم پخش نمیکنن؟!
والا بلندگو ها توان پخش 40 کیلوهرتز رو ندارن!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
خب تا جای که میدونم تک فرکانس هستن
و مطمئنا بدرد این کار نمیخورن
خب ساختار بلندگو ها متفاوت همین جور که قبلا گفتیم انواع مختلفی دارن
اما اینچنین بلند گوهایی وجود داره که طیف فرکانسی خاصی رو ارایه بده
مثلا 25 تا 40 کیلو
30 تا 75 کیلو
ووو
باید از اونا گیر اورد
و از همه مهم تر بفهمیم اسم این ساختار بلند گو ها چیه
اما تا جای که میدونم پیزو تویتره فکر کنم
دوستان منم یه مدرای بستم بوق میده اما گمون میکنم بسیار ضعیف باشه و کاربرد خاصی نداشت به نظرم .به نظر شما باید چیشو تغییر بدم؟
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93844.0
متاصفانه با بیزر معمولی نمیشه کار نمیده بیزر مخصوص میخواد
سلام
من هم دنبال ساخت همچین مداراتی بودم یه وقتی
یه جایی میخوندم که تاثیرش فقط عصبی کردنه و اصولا فراری دادنی در کار نیست و حشره خودش تصمیم میگیره که بره یا بمونه :angry:
اما تاثیرش روی انسان بیشتره مخصوصا آقایون که رو قدرت باروریشون تاثیر منفی میزاره. شرمنده بیشتر از این نمیتونم اشاره کنم.
اٍٍ مگه میشه این همه مشکل داشته باشه برای آدم ؟اونم فقط موج مکانیکی (صدا با فرکانس بالای 20 مثلا 40 کیلو).مگه اون موج الکترو مغناطیس نیست که فرکانش خیلی خیلی بالاش در حد چند گیگ برای آدم تاثیر منفی داره؟
مگه این همه مورچه و پشه و غیره با فرکانس های بالای 20کیلو (صوت یا موج مکانیکی نه الکترومغ)با هم ارتباط ندارن یعنی اونا روی ا تاثیر نمیزاره؟
تازشم من این دفعه داشتم سرچ میکردم یه شرکت ایرانی این دستگاه و ساخته بوده و جایزه هم برای کارش گرفته بودن...
اٍٍ مگه میشه این همه مشکل داشته باشه برای آدم ؟اونم فقط موج مکانیکی (صدا با فرکانس بالای 20 مثلا 40 کیلو).مگه اون موج الکترو مغناطیس نیست که فرکانش خیلی خیلی بالاش در حد چند گیگ برای آدم تاثیر منفی داره؟
مگه این همه مورچه و پشه و غیره با فرکانس های بالای 20کیلو (صوت یا موج مکانیکی نه الکترومغ)با هم ارتباط ندارن یعنی اونا روی ا تاثیر نمیزاره؟
تازشم من این دفعه داشتم سرچ میکردم یه شرکت ایرانی این دستگاه و ساخته بوده و جایزه هم برای کارش گرفته بودن...
الان یعنی کلا ما باس بیخیال بشیم؟
نیاز نیست با هر حرفی بی خیال بشی شما !!!
از کجا معلوم این حرفا از طرف همون شرکت تولید کننده ست که ........
اره تو طبیعت این فرکانس های زیاد صوتی هست ولی توانشون کم نه به اندازه توان دستگاه
با دسی بل زیاد
خب طبیعی تو دچار اختلال بشی
در حد یه سردرد
و طرز استفاده از این دستگاه هم همیشگی نیست بلکه موقت (چند هفته )
این مدار هیچی نداره فقط لنگ بلندگو هستیم
که اونم من خودم انگیزه لازمشو ندارم . وگرنه گیر میاد
اینجوری ها هم ستاره سهیل نیست
دنبال یه بلندگو باش که فرکانس های التراسونیک ساپورت کنه
مثلا 25 تا 60 کیلو هرتز
همین
بغیه ش ساده ساده ست
تا جایی که من میدونم امواج رده vlf و elf روی مغز و سیستم عصبی انسان تاثیر میذارن. اون هم الکترومغناطیسی.
کسی درباره اثر فرکانس های بالای مکانیکی روی انسان اطلاعی داره؟؟ به صورت مستند و با مدرک :smile:
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
آقا پس اگه یه بلند گوی الترا سونیک بگیریم حله؟
بعدش مدار رو چجوری باید تست کرد تا بفهمیم درست کار میکنه باید بزاریم در گوشه یه پشه؟
با اوسکوپ فرکانس خروجی مدار رو اندازه بگیریم و بعدش به بلندگوری الترا سونیک بدیم ؟
این مدار اگه فرکانس مورد نظر رو ایجاد کنه کافیه دیگه ؟
آقا پس اگه یه بلند گوی الترا سونیک بگیریم حله؟
بعدش مدار رو چجوری باید تست کرد تا بفهمیم درست کار میکنه باید بزاریم در گوشه یه پشه؟
با اوسکوپ فرکانس خروجی مدار رو اندازه بگیریم و بعدش به بلندگوری الترا سونیک بدیم ؟
این مدار اگه فرکانس مورد نظر رو ایجاد کنه کافیه دیگه ؟
والا اگه بلندگوی التراسونیک گیر اوردی که نور علی نور میشه
اره تستش یا با اسکوپ یا با پشه
اقا از کجا خریدی؟چند؟ فرکانسش چه قدره؟ خوش خبر باشی :d
کدشو تو نت بزن دیتاشیتشو ببین
دیدگاه