اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در اندازه گیری ولتاژ AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در اندازه گیری ولتاژ AC

دوستان بنده ؛ میخوام ولتاژ دو نقطه رو اندازه بگیرم مدارش رو هم با جستجو در اینترنت پیدا کردم ، تو این مدار هدف اینه که ولتاژ برق 200 برابر تضعیف میشه و به واحد آنالوگ به دیجیتال میکرو میره ؛ تا اینجا کار درست اما من وقتی بخوام دو نقطه از ولتاژ یک مقاومت رو اندازه گیری کنم زمین مدار قاطی میشه وبا زمین خود مدار اندازه میگیره

مثلا در شکل بالا ولتاژ مقاومت R2 صفر میشه یک جوری زمین قاطی میشه الان بنده چه کار کنم ؟؟؟ یعنی میخوام ولتاژ R2 رو اندازه بگیره که نمیگیره
    این هم شبیه سازیش تو پروتئوس http://cld.persiangig.com/download/lyx5crWS4M/ac.DSN/dl
    برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
    یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

پاسخ : کمک در اندازه گیری ولتاژ AC

یکم بیشتر توضیح میدی؟؟
    شبیه سازی رو زدم خروجی 1.56 رو نشون میداد وقتی هم که سیم متصل به سر r2 رو حذف میکردم ولتاژ دوبرابر میشد.در عمل مشکلی هست؟؟؟
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

خوب تا اینجا ممنون بله 1.56 رو نشون میده ؛ اما دقت کردی که ولتاژ مقاومت R2 رو با ولت متر ac نرم افزار پروتئوس بگیری صفر هست ؛ در اصل ولتاژ برق بین دو مقاومت تقسیم می شود من میخوام دو سر R1 رو اندازه بگیرم R2 صفر میشه خوب باید هم بشه چون زمین ها قاطی میشه(حالا من میخوام کاری کنم که R2 ولتاژش صفر نشه ) ؛ در اصل این 1.56 ضربدر 200 بکنیم پیک برق بدست میاد که این کار رو من در میکرو برای برق شهر
      رو اندازه بگیرم استفاده می کنم
      در ضمن زمین برق ایزوله نشده اشکالی نداره ؟

دیدگاه

برو حالشو ببر

http://uploadboy.com/jq81zqgvmcvt.html

دیدگاه

آقا ممنون ولی درست نیست عزیزم ؛ خروجی پ امپ 250 تا نشون میده ؛ اصلا بیشترین مقداری که باید نشان دهد 1.5 ولت چون برق شهر 220 ولت موثر که پیکش 311 میشه ، 200 تا تضعیف میشه(با تقسیم مقاومتی ) که بشه 1.5 ولت برای اینکه بدم به واحد آنالوگ به دیجیتال میکرو
          من که نفهمیدم چرا اینکار و کردی !!!

دیدگاه

یه نکته که حواسم نبود ، بایاس opAmpها هست
            بعد از بایاس ولتاژ 758میلی ولت را توی خروجی داریم که اگه ضربدر 290 بشه جواب نهایی تقریبا 220ولت به دست میاد

http://uploadboy.com/wct2rscwaull.html

دیدگاه

Agnd رو بزن به یه سر مقاومت و یکی از ADC ها رو به اون سر دیگه ها تفاضل این دو نقطه رو می تونی به راحتی حساب کنی
              معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                یه نکته که حواسم نبود ، بایاس opAmpها هست
                بعد از بایاس ولتاژ 758میلی ولت را توی خروجی داریم که اگه ضربدر 290 بشه جواب نهایی تقریبا 220ولت به دست میاد

http://uploadboy.com/wct2rscwaull.html
                متشکرم الان خوب شد اما یک سوال اینجوری زمین برق شهر ایزوله هم میشه ؟ عیبی ندارد ؟ سوال بعدی الان من این کاری که شما کردی من از یک منبع سینوسی دیگه استفاده کردم غلط جواب میداد یا پ امپ بایاس نکرده بود ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)john lock
                  Agnd رو بزن به یه سر مقاومت و یکی از ADC ها رو به اون سر دیگه ها تفاضل این دو نقطه رو می تونی به راحتی حساب کنی
                  خوب دوست عزیز اگر منظورتون AGND میکرو هست و یکی از ADC ها ر. هم به اون سر مقاومت اینجوری که نمیشه ADC میکرو مقدار ac که نمیخونه ؟؟؟ اگر منظورت رو بهتر بگی متشکرم

دیدگاه

با سلام

تو نقشه ای که گذاشتین دوسر مقاومت R2 اتصال کوتاهه. طبیعیه که خروجی درست نیست.

اگه 220 ولت از ولتاژ تغذیه ایزوله س یه مدار دیفرانسیلی ببندین یا از AD620 استفاده کنین. اگه هم نیست ورودی رو از سر مشترک R1 و R2 بگیرین. یعنی اونو به R7آ‌ وصل کنین.
                    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fanoudi
                      متشکرم الان خوب شد اما یک سوال اینجوری زمین برق شهر ایزوله هم میشه ؟ عیبی ندارد ؟
                      منظورتون رو متوجه نمیشم
                      اگه منظورتون سیم نول هست که باید بگم اصلا سیم نول و فاز برای این مدار فرقی نداره
                      نوشته اصلی توسط Fanoudi
                      سوال بعدی الان من این کاری که شما کردی من از یک منبع سینوسی دیگه استفاده کردم غلط جواب میداد یا پ امپ بایاس نکرده بود ؟
                      اگه مقدار همین منبع رو عوض کردین باید بگم که شما باید در قسمت مقدارولتاژ مربوط به منبع باید مقدار پیک را وارد کنید و تویه محاسبات از مقدارRMS آن استفتده کنید

به عنوان مثال :
                      ولتاژ پیک 42.426 که موثرش میشه 30 ولت را به مدار بدیم در خروجی مقدار 103mV را داریم که ضربدر 290 بشه تقریبا میشه مقدار موثر 30 ولت

ولتاژ پیک 89.095 که موثرش میشه 63 ولت را به مدار بدیم در خروجی مقدار 217mV را داریم که ضربدر 290 بشه تقریبا میشه مقدار موثر 63 ولت

دیدگاه

درست هست آره نول و فاز فرقی ندارد ؛ ولی منظورم اینه که ما الان با تغذیه DC به پ امپ وصل کردیم و زمین DC هست ، حالا اشکالی ندارد زمین DC رو به AC وصل شود ؛ یک سوال دیگه الان بنده این مدار رو برای بارمدار مدار دیمر میخواستم که متوجه شدم مدار دیمر وقتی که کم یا زیاد میشه شکل موج از حالت سینوسی خارج میشه که دیگر ولتاژ DC نوسان دارد و درست نشان داده نمی شود و باید از آی سی AD736 که مبدل RMS (توی هر نوع شکل موج ac ) به DC است استفاده شود نظر شما چیه ؟
                        از همین جا هم از شما متشکرم

دیدگاه

این شماتیک وسطش یک یکسو کننده دقیق هستش اما خیلی هم دقیق نیست و بعد از یک تفریق کننده استفاده کرده بگمونم برای این که ما تمام موج داشته باشیم این امپدانس ورودیش چقدر؟

دیدگاه

زمین AC که میشه ارت oo:
                            تا حالا امتحان نکردم ببینم که چطور میشه

برای اندازی گیری ولتاژخروجی دیمر یا باید انتگرال بگیری یا از AD736 و مشابهش استفاده کنی،،،، که AD736 آسونتر از انتگال گیریه

دیدگاه

آره ولی AD736 با AD637 که 637 هر نوع شکل موجی رو به DC تبدیل میکنه طبق گفته دیتا شیت حالا اگر شما یک مدار راه انداز واسه این آی سی به من بگید متشکر میشم

یک دنیا ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X