اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن یک لامپ (کلید زنی ) بدون دقت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن یک لامپ (کلید زنی ) بدون دقت

سلام
    چطوری میتونم هر 5 یا 6 ساعت یک لامپ رو اونم 5 تا 10 دقیقه روشن کنم ؟

زمانها زیاد هم نمی خوام دقیق باشه مثلا هر 5 ساعت 5 دقیقه روشن باشه یا هر 5 ساعت 8 دقیقه روشن باشه یا هر 6 ساعت 5 دقیقه روشن باشه زیاد دقیقه دقیق نمی خوام
    ولی میخوام ساده و کم خرج باشه که چند تا نیاز دارم
    ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
    غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

پاسخ : روشن کردن یک لامپ (کلید زنی ) بدون دقت

یا خودت باید یک تایمر بسازی یا اینکه توی بازار تایمر آماده هست و میتونی از اونجا تهیه کنی :smile:
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ele_sav
      سلام
      چطوری میتونم هر 5 یا 6 ساعت یک لامپ رو اونم 5 تا 10 دقیقه روشن کنم ؟

زمانها زیاد هم نمی خوام دقیق باشه مثلا هر 5 ساعت 5 دقیقه روشن باشه یا هر 5 ساعت 8 دقیقه روشن باشه یا هر 6 ساعت 5 دقیقه روشن باشه زیاد دقیقه دقیق نمی خوام
      ولی میخوام ساده و کم خرج باشه که چند تا نیاز دارم
      می تونی از آیسی 555 استفاده کنی...
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
        یا خودت باید یک تایمر بسازی یا اینکه توی بازار تایمر آماده هست و میتونی از اونجا تهیه کنی :smile:
        ممنون میشم درباره این تایمرهای آماده یه کم توضیح بدی (تاحالا ندیدم )

من میخوام قیمتش کم و حجم و اندازش کوچیک باشه
        ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
        غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

از این استفاده کن.

.
          دارای حافظه هنگا م قطع برق وشمارش زمان باقی مانده
          15 برنامه شامل انواع تایمر وفلاشر تایمر چپگرد وراستگرد
          تایمر تاخیر در قطع ویا تاخیر دروصل
          قابلیت استارت نرم افزاری دستگاه
          تعیین وضعیت رله(وصل یا قطع) پس از استارت
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ele_sav
            ممنون میشم درباره این تایمرهای آماده یه کم توضیح بدی (تاحالا ندیدم )

من میخوام قیمتش کم و حجم و اندازش کوچیک باشه
            کوچیک یعنی چقدر؟؟؟؟چون تایمر هایی که هستند اکثرا برای محیط صنعتی کاربرد دارند.
            کلا جاهایی که محصولا صنعتی برق و اتوماسیون میفروشن تایمر هم دارند.
            http://e-sensor.ir/index.php?route=product/category&path=134_137
            اگر هم خودت بخوای بسازی و فقط بخواد هر 6 ساعت 10 دقیقه یک وسیله رو روشن کنه با یک attiny13 کارت راه میفته.
            ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

بابت پاسخ هاتون ممنون هستم

من همین چیزی رو که میگم رو با میکرو ATmega8 درست کردم ولی میخوام بدون این چیزها باشه چون زمانش دقیق زیاد مهم نیست گفتم شاید این چیزها رو بشه با وسایلی آنالوگ ساخت (بدون نیاز به آی سی )

کوچیک ؟ منظورم اینه که با کمترین قطعات بشه همچین چیزی رو ساخت و از نظر هزینه و اندازه مناسب باشه

دیدگاه

انصافا یک atmega8 برای این کار خیلی زیاده.
                اما با 555 و یه سری دیگه قطعات میتونی بسازیش که انواع و اقسام مدار تایمر توی نت هست.
                اما پیشنهادی که من میدم استفاده از attiny13 است که قیمتش 2000 تومنه. چون فقط میخوای یک روشن خاموش ساده کنی برای اینکار ایده آله.
                همچنین چون دارای e2prom داخلی هست میتونی مقدار شمارنده هات رو ذخیره کنی و اگر برق رفت، البته بایکم خطا دوباره شروع به کار کنه. یا اگر هم خیلی برات مهم هست که سرساعت های مشخصی روشن خاموش بشه میتونی باتری پشتیبان بذاری.
                اما در کل attiny13 به نظرم ساده تر از استفاده از 555 و دقیقتر هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X