اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فلشر 4 کانال 220 ولت با ترانزیستور. تست شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای این مدار سوییچ از چه ترانزیستوری استفاده کنم؟

سلام .
    آره قطعا مدار شما بیشتر به درد یک همچون کاری می خوره وگرنه که درست نیست این مدار رو برا کارهای جدی استفاده کنی
    ضمنا قویا توصیه می کنم به عدم اعتقادت به پروتوس ادامه بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      خواهش میکنم. به ازای هر شاخه 2 یا 3میکروفاراد خازن در نظر بگیر. و بهتره به جای مقاومت 1 وات 1.5 اهم 5.6 اهم بذبذاری. اون دیود رو هم برای حفاظت از میکرو در برابر سوختن ترانزیستور گذاشتم.
      اشتباه کرده در کل.ولتاژ میشه 310 پس همین پیک میره تو خازن ذخیره میشه و میفته دو سر لامپ ها(البته با ریپل بزرگی همراهه) که برای جبران ریپل در نیم موج باید خازن بزرگتر استفاده بشه. در مورد محاسبات مقاومت در حالت بدون خازن اشتباه کرده چون ال ای دی هم ولتاژ صفر رو دریافت میکنه هم 310 و همین 310 باعث سوختن ال ای دی میشه و تازه گفته خازن هم استفاده بشه که اوضاع رو بدتر هم میکنه و باعث میشه ولتاژ حدود 310 بهش برسه. در کل چه یکسوسازی نیم موج باشه چه تمام موج پیک همان 310 هست و خازن هم 310 ولت خواهد گرفت.
      آقا محسن آیا بهتر نیست بین ترانزیستور و آی سی از یک ترانزیستور دیگه استفاده بشه مثلا BD139 یا BC107 ?
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

منظورت اینه که از دو تا ترانزیستور استفاده کنیم؟ نه نیاز نیت. راستی یادم رفت بگم. چون گراند میکرو به گراند برق دی سی شهر وصله خطر برق گرفتگی هم داره. چون ایزوله نیست.
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

:sad: آخه من یه تابلو زدم که با برق مستقیم شهر کار میکنه. حالا بخاطر تجربه کردن بیشتر اینطور درست کردم میدونمم که خطر برق گرفتگی داره. حالا من واسه فلشرش چیکار کنم یه فلشر 4 کاناله میخوام ممنون آقا محسن ببخشید هی سوال میکنم
          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

هر طور راحتی البته همین مدارو اگه میتونی ببند بینم چه طوره :mrgreen: به تجربه کردنش میرزه

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان علل خصوص آقا محسن .
              قول داده بودم مدار رو ساختم نتیجه رو اعلام کنم. مدار رو مطابق شکل زیر ساختم و تونستم یه فلشر 4 کانال 220 ولت با میکرو avr بسازم و بخوبی عمل میکنه 4 روزه که داره بدون نقص کار میکنه :applause: اینم مدارش البته از ترانزیستور 13003 استفاده کردم که میشه از 13001 هم استفاده کرد فرقی نداره
              *** مهم *** نکته قابل توجه تغذیه خازنی بجای مقاومت هستش و دوم اینکه هرشاخه 16 ال ای دی داره که بخاطر اینکه مدار زیاد شلوغ نشه یکی رو کشیدم و جلوش درج کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                با سلام خدمت همه دوستان علل خصوص آقا محسن .
                قول داده بودم مدار رو ساختم نتیجه رو اعلام کنم. مدار رو مطابق شکل زیر ساختم و تونستم یه فلشر 4 کانال 220 ولت با میکرو avr بسازم و بخوبی عمل میکنه 4 روزه که داره بدون نقص کار میکنه :applause: اینم مدارش البته از ترانزیستور 13003 استفاده کردم که میشه از 13001 هم استفاده کرد فرقی نداره
                *** مهم *** نکته قابل توجه تغذیه خازنی بجای مقاومت هستش و دوم اینکه هرشاخه 16 ال ای دی داره که بخاطر اینکه مدار زیاد شلوغ نشه یکی رو کشیدم و جلوش درج کردم

سلام :mrgreen: . خیلی خوش حال شدم که مدارت به خوبی کار میکنه :applause:. راستی خازن پلی استر 33 نانو که خیلی کمه شیش 7 میلی آمپر که بیشتر نمیتونه بده؟ اگه اشتباهی نوشتی مقدار خازن رو بگو تا بگم برای مقاومت ورودی دقیقا چی کار کنی. چون یه نکته ی ظریفی این وسط وجود داره که اگه دقت روش نکنی بعد از یه مدت مقاومت اتصال باز میشه

دیدگاه

پاسخ : مدار فلشر 4 کانال 220 ولت با ترانزیستور. تست شده

سلام ممنونم بله 334 هست 330 نانو فاراد اشتباه شد نکته رو بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                    سلام ممنونم بله 334 هست 330 نانو فاراد اشتباه شد نکته رو بگید
                    راستی شما که تو خروجی پلی استر خازن نگذاشتید دیگه اون نکته نیازی نیست . ولی یه چیزی چون تغذیه خازنی جریان لحظه ای زیادی رو لامپ ها میندازه. احتمال سوختن لامپ ها زیاده. اگه لامپ ها بعد از یه مدت سوختن بگید تا مدار رو ویرایش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                      راستی شما که تو خروجی پلی استر خازن نگذاشتید دیگه اون نکته نیازی نیست . ولی یه چیزی چون تغذیه خازنی جریان لحظه ای زیادی رو لامپ ها میندازه. احتمال سوختن لامپ ها زیاده. اگه لامپ ها بعد از یه مدت سوختن بگید تا مدار رو ویرایش کنم
                      تابلو رو فروختم رفت دیگه هم تابلو 220 ولتی درست نمیکنم. تابلو 12 ولتی درست میکنم بهتره. ولی تو ورودیش از فیوز 2آمپر استفاده کردم و مقاومت 140 هم برای جلوگیری از جریان لحظه ای گذاشتم فکر نکنم بسوزن. :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X