اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار 3 برابر کردن dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار 3 برابر کردن dc

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
    سلام من با ولتاژ 12 ولت می خوام 36 ولت برق بگیرم. جریان ورودی 18 آمپر ، جریان خروجی حداقل 2 تا 3 آمپر (بیشتر هم بشه چه بهتر :agree ، من با این ولتاژ می خوام یه منبع تغذیه متغیر با lm 317 درست کنم ، من تو اینترنت سرچ کردم ، یه جا نوشته بود ورودی برق 24 ولت داره ، یه جای دیگه نوشته بود 36 ولت ، نمی دونم واقعا ولتاژ این ic چیه؟
    اگر میخواین ولتاژ متغیر درست کنید اولین مورد ( همون ور که در پست قبلی گفتمن ) اینه که دیتاشیتشو مطالعه کنید ! لازم نیست خط به خط ترجمه کنید , نکات خاصی داره ! مثلا در دیتاشیت دیود ها چی مهمه؟ منهنی مشخصه س وولتا آمپرش ! پس اول برین دیتاشیتو مطالعه کنید هم مال 338 و هم 317
    ولتاژ ورودی اینا فکر کنم 47 ولت باشه , چون یادم رفته ! همون ط.ر ک گفتم اینا خطی هستن و خیلی داغ میکنن ! حتی قابلمه ایش هم داغ میکنه اگر 15 ولت به بالا بندازی روش هم خیلی تلفات گرمایی داره ! از نوع سوئیچینک هم میتونی lm7625 adj استفاده کنی ! اما مدارش یکم شولغ تر میشه و فکر کنم زیاد داغ نکنه ! چون من از نوع adj این رگولاتور سوئیچینگ استفاده نکردم ! به هر حال باید از هر کدوم از این رگولاتور ها یکی بخریو رو برد برد تست کنی تا نکات ضعف و قوتش دستت بیاد ! برای منبع تغزیه هم من یک مدار خوب دارم که هم ولتاژو کنترل میکنه هم جریان رو ! مثل متبع تغزیه های توی بازار و حتی روی ال سی دی اطلاعات ولتاژ و جریان لحضه رو نمایش میده اما هنوز وقت نکردمجمعش کنم و یک قاب طراحی کنم ! شاید اینجا قرار دادم .
    « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
    این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
      اگر میخواین ولتاژ متغیر درست کنید اولین مورد ( همون ور که در پست قبلی گفتمن ) اینه که دیتاشیتشو مطالعه کنید ! لازم نیست خط به خط ترجمه کنید , نکات خاصی داره ! مثلا در دیتاشیت دیود ها چی مهمه؟ منهنی مشخصه س وولتا آمپرش ! پس اول برین دیتاشیتو مطالعه کنید هم مال 338 و هم 317
      ولتاژ ورودی اینا فکر کنم 47 ولت باشه , چون یادم رفته ! همون ط.ر ک گفتم اینا خطی هستن و خیلی داغ میکنن ! حتی قابلمه ایش هم داغ میکنه اگر 15 ولت به بالا بندازی روش هم خیلی تلفات گرمایی داره ! از نوع سوئیچینک هم میتونی lm7625 adj استفاده کنی ! اما مدارش یکم شولغ تر میشه و فکر کنم زیاد داغ نکنه ! چون من از نوع adj این رگولاتور سوئیچینگ استفاده نکردم ! به هر حال باید از هر کدوم از این رگولاتور ها یکی بخریو رو برد برد تست کنی تا نکات ضعف و قوتش دستت بیاد ! برای منبع تغزیه هم من یک مدار خوب دارم که هم ولتاژو کنترل میکنه هم جریان رو ! مثل متبع تغزیه های توی بازار و حتی روی ال سی دی اطلاعات ولتاژ و جریان لحضه رو نمایش میده اما هنوز وقت نکردمجمعش کنم و یک قاب طراحی کنم ! شاید اینجا قرار دادم .
      منهرچی دیتاشیت بود رو مطالعه کردم . مدار ها همه مثل هم بودند . خیلی تفاوت نداشتند . حالا تو یه آدرس یه چیزی پیدا کردم که از این پیچیده تره ولی ، ورودی 24 ولت ، خروجی تا 30 ولت(نمی دونم 6 ولت از کجا اومد) خروجی 0 تا 3 آمپر هم متغیر .
      خب اصلا از 317 , 338 اصتفاده نشده بود . 3 تا ای سی 8 پایه داشت که یادم نیست مدلش چیه.
      اینم لینک.
      http://www.techno-electro.com/316--0-30-0.002-3-.html

یه چیز دیگه هم من می خواستم بپرسم ، نمی شه یه منبه تغذیه متغیر برای ولتاژ ها 0 و 12 و یکی هم برای 0 و 12- ، برای اینکه شاید من ولتاژ مورد استفادم کمتر از 12 ولت بود ، اون موقع از 1.5 آمپر استفاده کنم ، اگه بالا تر بود اون موقع از 500 میلی آمپر استفاده کنم (چون 12- پاور بیشتر از 500 میلی آمپر نمی ده.)

یه چیز دیگه ، نمی شه کلا 12- پاور رو بیخیال شد و یه 12- با جریان بالا ساخت.؟ من ولتاژ های 3.3 و5 و 12 رو دارم .

توی یه سایت هم نوشته بود به روش غیر قانونی میشه از پایه های ثانویه چوک پاور ولتاژ 55 ولت ac گرفت و انو به dc تبدیل کرد. (به نظر من خوب نیست.)

بعد می خواستم بدونم توی این آداپتورایی که میشه ولتاژشو تنظیم کرد بین 1.5 تا 12 ولت. از چه تکنیکی استفاده شده؟
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار 3 برابر کردن dc

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
        منهرچی دیتاشیت بود رو مطالعه کردم . مدار ها همه مثل هم بودند . خیلی تفاوت نداشتند . حالا تو یه آدرس یه چیزی پیدا کردم که از این پیچیده تره ولی ، ورودی 24 ولت ، خروجی تا 30 ولت(نمی دونم 6 ولت از کجا اومد) خروجی 0 تا 3 آمپر هم متغیر .
        خب اصلا از 317 , 338 اصتفاده نشده بود . 3 تا ای سی 8 پایه داشت که یادم نیست مدلش چیه.
        اینم لینک.
        http://www.techno-electro.com/316--0-30-0.002-3-.html

یه چیز دیگه هم من می خواستم بپرسم ، نمی شه یه منبه تغذیه متغیر برای ولتاژ ها 0 و 12 و یکی هم برای 0 و 12- ، برای اینکه شاید من ولتاژ مورد استفادم کمتر از 12 ولت بود ، اون موقع از 1.5 آمپر استفاده کنم ، اگه بالا تر بود اون موقع از 500 میلی آمپر استفاده کنم (چون 12- پاور بیشتر از 500 میلی آمپر نمی ده.)

یه چیز دیگه ، نمی شه کلا 12- پاور رو بیخیال شد و یه 12- با جریان بالا ساخت.؟ من ولتاژ های 3.3 و5 و 12 رو دارم .

توی یه سایت هم نوشته بود به روش غیر قانونی میشه از پایه های ثانویه چوک پاور ولتاژ 55 ولت ac گرفت و انو به dc تبدیل کرد. (به نظر من خوب نیست.)

بعد می خواستم بدونم توی این آداپتورایی که میشه ولتاژشو تنظیم کرد بین 1.5 تا 12 ولت. از چه تکنیکی استفاده شده؟
        برای کارگاه های خونگی و آموزشی , بهترین منبع تغزیه همین پاور کامگیوتره ! به شرطی که جنس خوب پیدا کنید که ولتاژاز دقیق باشن ! این آدرسی که برای منبع تغزیه گذاشتید , من اینو درست کردم ! خیلی دردسر داشت ! این سایته ( خیلی ببخشید ) دزد هست !من خودم یک سال پیش دنبال منبع تغزیه بودم که اولین جا همین سایته بود که پیداش کردم ! اومدم از رو همین pcB ک گذاشته زدم و مدارو بستم اما جواب نداد ! بعد رفتم کلی تحقیق و جستو جو که منبع اولیه ی این پروژه که یک سایت خارجی بود رو پیدا کردم !تو اون سایت مدارو کاملا تحلیبل کرده بود و من با ترجم ی گوگل متنشو ترجمه کردم ! البته بگم که ترجمه بدی بود ! یک چیزایی فهمیدم و رفتم از رو شماتیکی ک قرارا داده بود خودم یک pcb طراحی کردم و اما ده کردم اما بازم نشد ! یعنی بازم خراب در آمد ! بعد مدتی یک سایت فارسی دیدم که ( فکر کنم همون متن سایت خارجیرو ) ترجمه روان کرده بود و قرار داده بود تو سایتش ! من تحلیلشو کاملا خوندم و نشستم به بررسی کردن مدار دومی که خراب بود ! بعد یک سری سیخونک بلاخره جواب داد مدار , بعد رفتم یک pcb دیگه طراحی کردم و اشکالاتو گرفتم و....
        خلاصه من این مدارو درست کردم , هم ولتاژ متغیر تثبیت شد ه داشت هم جریانو کنترل میکرد ! اما چند تا اشتباه ت و شماتیک داشت ! مدار جالبیه اما ساختش دردسر داره و بعد از اون سایت یک قاب و یک ولت آمپر متر براش و ...

یک توضیح کوتاهی میدم , ما منبع تغزیه دو نوع داریم ! یکی ترانسی هست , که شامل سیم پیچ اولیه و ثانیوه هست و بهش میگن ترانس ! به ورودی این ترانس برق شهری یا 220 ac وارد میشه و در خروجی ولتاژ های مختلف ac مثل 10 , 12 , 16 و .. خارج میشه با جریان های مختلف ! مثلا توی آداپتور ها یک ترانس وجود داره ! که میاد ولتاژ 220 ولت ac رو تبدیل میکنه به ( مثلا ) 12 ولت ac .بعد با یک مدار هایی این 12 ولت تبدیل میشه به dc . حالا این آداپتور هایی که چند ولتاز دارن , توشون یک ترانس هیت به چند سر ! که توی هر سرش یک ولتاژ هست ! ( اگه میخوای بیشتر طلاعات جمع کنی تو گوگل سرچ کن ) و نوع دوم سوئیچینگ هست که ولتاژ 220 ac رو با یک مدار های خاصی و ترانزیستور های خاصی تبدیل به ولتاژ ها پایین dc میکنه ! مثل پاور کامپیوتر !

حالا این ولتاژ های -12 تا جایی که من اطلاع دارم تو پاور های کامپیوتر هست ( یعینی منابع سوئیچینگ ) و توی ترانس های سر وسط یا 3 سر هم هست !
        من خلاصه توضیح میدم , خیلی چیز ها رو نمیگم ؛ و فقط راهنمایی میکنم که اگر میخواین یکمی یا حتی خیلی زیاد اطلاعات در مورد هر چیزی میخواین بدست بیارین فقط کافی تو گوگل سرچ کنید ! در مورد این ترانس ها و انواعش حتما تو گوگل جستسو جو کنید .
        « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

خب از پاور کامپیوتر میشه 24 ولت برق کشید (با 12+ و 12- ) خب ولی چون جریان 12- ولت پاور فقط 500 میلی آمپر هست.

من می خوام با 338 یه ولتاژ متغیر برای برق های مثبت. (که حله) و با 317 یه ولتاژ متغیر برای برق های منفی(که حل نیست.)
          برای مدار های 0 تا 12 ولت (که معمولا خیلی هستند.) ار 338 استفاده کنم که 5 آمپر خروجی میده و احیانا اگر جایی از مدار برق منفی یا کل مدار برق بیشتر از 12 ولت می خواستند ، از 2 رگولاتور استفاده کنم که به نظرم بهتره.

یه راه حل دیگه هم اینه که کلا 12- رو بیخیال شد و یه جوری اون 2 برابر کرد. (هیچ مبدلی 18 آمپر رو برای 2 برابر کردن ولتآز به 500 میلی آمپر تبدیل نمی کنه) اینم اگه آسون و کم خرج باشه راه خروبیه.

یه راه دیگه هم هست که 12- ولت اصلی پاور رو ول کرد و یه 12- دیگه براش درست کرد که جریان بیشتر از این باشه حالا نمی دونم این عملیه یا نه

یه راه الکی دیگه هست که ولتاژ 12 ولت رو به ac تبدیل کرد. با دیود و خازن اونو دو برابر کرد و دوباره dc کرد. من اولش برای خنده به یه نفر فرستادم ، حالا که فکر می کنم می تونه درمان دردمون باشه.

حالا یه سوال داشتم ، این 2576 با ولتاژ 12 ولت کار میکنه ؟ چند آمپر خروجی داره؟
          http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X