سلام دوستان عزیز
ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید، اگرچه ممکنه سوالم ابتدایی بنظر برسه
دلیل مبتدی بودنم اینه که رشتم الکترونیک نیست و بیشتر بخاطر علاقه شخصی پیگیری می کنم
می خواستم موج سینوسی ایجاد کنم که مانند برق سه فاز 120 درجه اختلاف فاز داشته باشند(ولی جریان منفی نشه-نمودار بالای محور افقی باشه) سه جریانش که بتونم بصورت متناوب همه رنگها رو در یک ال ای دی RGB تولید کنم! فرکانسش هم می خوام پایین باشه دور و بر 1Hz
البته مشکلی هم که هست اینه که تنها آی سی که دارم آی سی 555 هست!
کسی ایده ای داره و میتونه مداری معرفی کنه؟
با سه آی سی 555 برای هر جریان میتونم جریان متناوب بسازم و فکر کنم بشه با خازن سینوسیش کرد تا حدی اما نمیدونم چطور باید سه آی سی رو هماهنگ کنم تا اختلاف فاز مساوی 120 بوجود بیاد بینشون!
ضمناً من از برق باطری و مستقیم باید استفاده کنم برای ورودی
لطفاً راهنمایی بفرمایید
ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید، اگرچه ممکنه سوالم ابتدایی بنظر برسه
دلیل مبتدی بودنم اینه که رشتم الکترونیک نیست و بیشتر بخاطر علاقه شخصی پیگیری می کنم
می خواستم موج سینوسی ایجاد کنم که مانند برق سه فاز 120 درجه اختلاف فاز داشته باشند(ولی جریان منفی نشه-نمودار بالای محور افقی باشه) سه جریانش که بتونم بصورت متناوب همه رنگها رو در یک ال ای دی RGB تولید کنم! فرکانسش هم می خوام پایین باشه دور و بر 1Hz
البته مشکلی هم که هست اینه که تنها آی سی که دارم آی سی 555 هست!
کسی ایده ای داره و میتونه مداری معرفی کنه؟
با سه آی سی 555 برای هر جریان میتونم جریان متناوب بسازم و فکر کنم بشه با خازن سینوسیش کرد تا حدی اما نمیدونم چطور باید سه آی سی رو هماهنگ کنم تا اختلاف فاز مساوی 120 بوجود بیاد بینشون!
ضمناً من از برق باطری و مستقیم باید استفاده کنم برای ورودی
لطفاً راهنمایی بفرمایید
دیدگاه