اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان ورودی در mc34063

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جریان ورودی در mc34063

سلام
    مشکل از مدارات نیست که شما با عوض کردنشون به نتیجه برسید.
    شما دارید یه جایی اشتباه میکنید که باید پیداش کنید.اینی که شما میخوای در واقع یه اسباب بازیه و برای ما آب خوردن و اصلا نشد نداره ولی چون نمیدونیم شما چیکار کردی زیاد نمیشه کمک کرد.

نوشته اصلی توسط hhammedd
    سلام شارژر عزیز من مدارت شما رو تو protuse بستم ولی ولتاژ خروجی کم بوود که با گذاشتن مقاومت به ولتاژ و جریان خروجی ثابت با مقادیر به ترتیب 4.5 تا 5 و جریان 550 میلی آمپر رسیدم ولی مشکل من در ورودی حالا که ولتاژ 12 با جریان متغییر 0 تا500 میلی آمپر دارم . جریان ورودی رو من الان چند در نظر بگیرم ؟ یعنی اگه الان استادم بپرسه که چند آمپر تو ورودی می کشه چی بگم؟ کمکم کن لطفا مقدار دقیق جریان ورودی رو بسنجم ممنونم از کمکت
    ببین اولا بستن عملی بهتر از شبیه سازیه دوما اینکه باتری خورشیدی بسته به نوری که بهش میرسه در خروجی ولتاژ و جریان متغیری میده که همیشه ثابت نیست.
    ولی در کل توان ورودی منهای حدود 20% تلفات میشه توان خروجی که اونم چون در خروجی بار ثابت نیست و ابتدا جریان بالا و بعد کم میکشه نمیشه گفت جریان دقیقا چقدره.مگر اینکه جریان ثابت ببندی و در حداکثر توان ورودی و جریان ثابت خروجی بتونی جریان ورودی رو دقیق متوجه بشی.
    سوما شما برای ورودی پنل رو بذار و باتری رو کنار بذار و اینطوری تست کن.چون پنل زیر بار افت ولتاژ پیدا میکنه ولی باتری نه.
    چهارما یه مقاومت به خروجی پنل وصل کن ببین وقتی ازش به مقداری که میخوای جریان میکشی ولتاژش روی چند ولت افت میکنه بعد ولتاژ ورودی رو بین این ولتاژ و ولتاژ بدون باری در نظر بگیر.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X