اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درتفهیم بخشی از مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درتفهیم بخشی از مدار

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
    فکر می کنم با این روش خواسته تا دقت پتانسیومتر در تنظیم دقیق مقاومت (بین 5 تا 8 کیلواهم) را افزایش بدهد و مجبور نشود از یک پتانسیومتر گرانتر مولتی ترن استفاده کند.
    من هم موافقم
    برای مدار شما نیاز مدار این بوده که مقومت کلی بین 3 تا 8 کیلو اهم تغییر کنه برا همین یه 3 کیلو ثابت گذاشتند و یه 5 کیلو متغیر
    اگر مثلآ نیاز بود بین 7 تا 8 کیلو اهم تغییرات داشته باشه باید یه 7 کیلو ثابت میذاشتی و یه 1 کیلو متغیر
    شاید بپرسی خوب چرا یه سره یه 8 کیلو متغیر نذاشت
    اولآ استفاده از ثابت و متغیر در کنار هم باعث میشه دقت بالاتر بره و به دلیل بالا بودن رنج تغییرات سردرگم نشیم
    دومآ به قول دوستمون از اتصال کوتاه شدن وقتی که مقاومت متغیر صفر میشه جلوگیری میکنه
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

پاسخ : کمک درتفهیم بخشی از مدار

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      داشتم تایپ میکرم که دیدیم جناب وزیری به اون چیزی که میخواستم اشاره کردن و دلم نیومد منم پاسخ ندم

دلیل اینکه توی پروتئوس ولتاژ pot تغییر نمیکنه اینه که جریانی ازش عبور نمیکنه که بیاد روش افتاد ولتاژ بوجود بیاد تا ولتاز متغییر بدست بیاریم .

این بار 36ولت 500میلی آمپری که میگید چی هست ؟؟؟؟
      من هرجوری با قانون اهم سرو کله زدم نتونستن این 500میلی آمپری که میگیدرو بوجود بیارم . چون اگه POT رو صفر درصد در نظر بگیریم و بارمون رو صفر اهم فرض کنیم در نتیجه یه سر 3کیلواهمیه به زمین وصل میشه و یه سرش به 36 ولت که اونوقت تازه حداکثر جریان میشه 12میلی آمپر
      500میلی کجا و 12 میلی کجا :eek: :eek: :eek:

ممنون
      حق با شماست الانکه دقیق میشم میبینم آنالیز من کلا اشتباه بود من تا فردا بقیه مدارو میزارم شما لطف کنید واین مسئله روروشن کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X