با سلام. بنظر من از آی سی ACS712 استفاده کنید راحت و بدون دردسر
سلام
ببخشید من اگه بخوام از این آی سی استفاده کنم میخوام جریانی بین 0 تا حداکثر 10 میلی آمپر رو اندازه بگیرم
این آی سی این دقت رو داره؟
نمونه با دقت بهتری هم موجود هست؟
متشکرم
با سلام. بنظر من از آی سی ACS712 استفاده کنید راحت و بدون دردسر
شما خودتون این آی سی را بستید ؟؟
چون من گرفتمش ولی یه مشکلی دارم...
زمانی که جریانی ازش عبور نمیکنه که باید Vcc/2 بده ، ولتاژش خیلی تغییرات داره از 2/5 تا 2/7 تغییر میکنه که عملا نمیشه چیزی باهاش اندازه گیری کرد .
شما نظری دارید ؟
شما خودتون این آی سی را بستید ؟؟
چون من گرفتمش ولی یه مشکلی دارم...
زمانی که جریانی ازش عبور نمیکنه که باید Vcc/2 بده ، ولتاژش خیلی تغییرات داره از 2/5 تا 2/7 تغییر میکنه که عملا نمیشه چیزی باهاش اندازه گیری کرد .
شما نظری دارید ؟
سلام
برای حل مشکل شما به نظر من شما یه مقاومت حداقل بار برای منبع تغذیه در نظر بگیرید؛ مثلا 5.1 یا 6.8 یا... کیلو اهم
من چون فقط برای گرفتن تست ازش استفاده میکنم، مسیر جریان همش بسته است. بار 10 اهم(متشکل از مقاومتهای وات بالا) همیشه به منبع تغذیه وصله.
چون در عمل هم این منبع باید بار 10 اهمی را تغذیه کنه.
ولی خروجیش داره اذیت میکنه... نه میشه براش مقاومت گذاشت نه سنسور دقیق جواب میده ... :cry2:
من چون فقط برای گرفتن تست ازش استفاده میکنم، مسیر جریان همش بسته است. بار 10 اهم(متشکل از مقاومتهای وات بالا) همیشه به منبع تغذیه وصله.
چون در عمل هم این منبع باید بار 10 اهمی را تغذیه کنه.
ولی خروجیش داره اذیت میکنه... نه میشه براش مقاومت گذاشت نه سنسور دقیق جواب میده ... :cry2:
یه شماتیک توی دیتاشیتش هست
یه دیود بعلاوه مقاومت و خازن
اونم امتحان کردید؟
یه شماتیک توی دیتاشیتش هست
یه دیود بعلاوه مقاومت و خازن
اونم امتحان کردید؟
من این را میبندم. اونی که دیود داره فکر کنم مال جریانهای AC هست...
تغذیه را هم از یه آداپتور 7.5 ولت و بعد از 7805 میدم... حالا نمیدونم این سنسور کلا اینجوریه یا مشکلی وجود داره ؟ :sad:
من این را میبندم. اونی که دیود داره فکر کنم مال جریانهای AC هست...
تغذیه را هم از یه آداپتور 7.5 ولت و بعد از 7805 میدم... حالا نمیدونم این سنسور کلا اینجوریه یا مشکلی وجود داره ؟ :sad:
متاسفانه من ندارم وگرنه براتون تست میکردم
شما که دارید به درد کار من میخوره؟
حداکثر جریان من 10-20 میلی آمپر هست
دقتش تو این رنج چطوره؟
متاسفانه من ندارم وگرنه براتون تست میکردم
شما که دارید به درد کار من میخوره؟
حداکثر جریان من 10-20 میلی آمپر هست
دقتش تو این رنج چطوره؟
خیلی ممنون...تا همین جا هم زحمت کشیدی ... :applause:
والا این سنسورها 3 مدل داره... تا 5 آمپر و 20 آمپر و 30 آمپر ...
5 آمپرش به ازای هر آمپر ولتاژ سنسور 0.185 ولت باید زیاد بشه ... خطی هم هست ... حالا 20 میلی آمپر را خودتون حساب کنید ... البته به شرطی که اول از همه درست درایو بشه !!!
ولی خب خوبی که داره اینه که ایزولاسیون داره و دیگه مشکل زمین و اینا پیش نمیاد...
راستی شما با همون روش خودتون جواب گرفتید ؟ برای جریان خروجی منبع تغذیه ؟؟
اگه جواب گرفتید لطف کنید شماتیکتون رو بذارید تا من یکبار دیگه هم امتحان کنم ... البته امیدوارم چیزی دوباره نسوزه :biggrin:
از بس پول قطعه دادم ، ورشکست شدم !!! :cry2:
خیلی ممنون...تا همین جا هم زحمت کشیدی ... :applause:
والا این سنسورها 3 مدل داره... تا 5 آمپر و 20 آمپر و 30 آمپر ...
5 آمپرش به ازای هر آمپر ولتاژ سنسور 0.185 ولت باید زیاد بشه ... خطی هم هست ... حالا 20 میلی آمپر را خودتون حساب کنید ... البته به شرطی که اول از همه درست درایو بشه !!!
ولی خب خوبی که داره اینه که ایزولاسیون داره و دیگه مشکل زمین و اینا پیش نمیاد...
آره خروجیش خیلی کمه!
دنبال یه سنسور جریان پایینتر میگردم اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط aminrj
راستی شما با همون روش خودتون جواب گرفتید ؟ برای جریان خروجی منبع تغذیه ؟؟
اگه جواب گرفتید لطف کنید شماتیکتون رو بذارید تا من یکبار دیگه هم امتحان کنم ... البته امیدوارم چیزی دوباره نسوزه :biggrin:
از بس پول قطعه دادم ، ورشکست شدم !!! :cry2:
من از این جواب گرفتم
یه مقدار خیلی کمی خطا داره که فکر میکنم به خاطر خطای مقاومتها باشه
ولی هنوز روی منبع تغذیه ولتاژ بالا تستش نکردم
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
اما دردسرش زیاده برای همین دنبال یه سنسور میگردم که به جای این ازش استفاده کنم
مقدار مقاومت شنت به تغذیه تقویت کننده و ماکزیمم ورودی مدار خوندن بستگی داره. مثلا اگه با میکرو و تورنج 5 ولت بخونین، با مقاومت شنت 0.11 و جریان ماکس 5 آمپر، بیشینه ولتاژ ورودی تقویت کننده میشه 0.55 ولت که اگه در 9 ضرب بشه میشه حدود 5 ولت. اگه تغذیه امپ 5 ولتیه، تقریبا خوبه. ممکنه حدود 5 آمپر اشباع بشه که فعلا مهم نیست.
به نظرم اون پتانسیومتر رو فعلا بردارین و اگه با میکرو میخونینش، ضرایب کالیبراسیون، بهتره که توی نرم افزار باشه.
با یه پ امپ دیگه از همین آیسی، خروجی مدار تقویت کننده رو بافر کنین. دقت کنین که گراند خروجی تغذیه با گراند مدار شما متفاوته و اینا نباید جایی با هم یکی بشن.
برای چک گین تقویت کننده، هر وقت خروجی رو اندازه گیری میکنین، تو همون شرایط، ولتاژ ورودی رو هم اندازه گیری کنین و گین رو محاسبه کنین.
مهندس سلام و عرض ادب.
این که گراند ها باید از هم جدا باشن رو یکی دیگه پایین تر پرسیده بود شما جوابشو دادی ولی من هرچی رو جوابتون فکر کردم باز متوجه نشدم میشه اینو رو یه مدار یا مثلا به صورت واضح تر توضیح بدید ممنون میشم چون منم تو ساخت امپر متر همین مشکل رو دارم
دیدگاه