سلام دوستان یه سوال من یه اسیلاتور با ne555 میکشم تو پروتیوس(البته از روی نمونه های موجود در اینترنت) اما ی مشکلی هست هر وقت پایه های 2 و6 به هم وصل میکنم پروتیوس ارور میده بنظرتوون مشکل کار کجاست؟؟؟ :read:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با ای سی 555
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با ای سی 555
سلام.
دقت کنید که ne555 دارای شماتیک مدل یا spice model باشه. چون 1 دونه از ne555 های داخل پروتئوس قابل شبیه سازی نیست.
و اینکه مقدار خازن و مقاومت ها رو درست انتخاب کنید.
و اینکه پروتئوس این آی سی رو به صورت real time بد شبیه سازی میکنه.ولی دلیل بر این نیست که در واقعیت مدار کار نکنه.
-
دوست عزیز جواب مشکلتون پیش منه...نوشته اصلی توسط milad braveسلام دوستان یه سوال من یه اسیلاتور با ne555 میکشم تو پروتیوس(البته از روی نمونه های موجود در اینترنت) اما ی مشکلی هست هر وقت پایه های 2 و6 به هم وصل میکنم پروتیوس ارور میده بنظرتوون مشکل کار کجاست؟؟؟ :read:
شما باید گراند رو به پایه ی 1وصل کنی....تموم
اینم عکس که بهتر بفهمی
موفق باشیProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
اره فکر کنم از لایبرریریم باشه ولی من قطعات ک میخاستم اضافه کردم و ساختم... اگه پاکش کنم اونا هم میرن...نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadiخوب
شما یه بار پروتئوس رو حذف کن سیستم رو ری استارت ودوباره نصب کن پروئتوس رو مدارخودت رو ببند ببین چی میشهمن با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.
دیدگاه
-
البته شاید نیاز نباشه که نرم افزار رو حذف کنید.
چرا که این مشکل برای خیلی ها اتفاق افتاده و حل شده.
توی انجمن هم اگر جستجو کنید در موردش بحث شده و نتیجه گیری هم شده.
من به جز پروتئوس داخل مولتی سیم و spice هم 1 2 بار simulate کردم و error داده.
real time simulation مهمه. چونکه اگر مدار در فرکانس های بالا کار کنه نرم افزار مجبوره همه رو نشون بده. و اگر قدرتش نکشه یا طوری باشه که نتونه شبیه سازی واقعی داشته باشه error میده.
دیدگاه
-
real time simulation چطوری تنظیم کنم؟نوشته اصلی توسط bacheLLLالبته شاید نیاز نباشه که نرم افزار رو حذف کنید.
چرا که این مشکل برای خیلی ها اتفاق افتاده و حل شده.
توی انجمن هم اگر جستجو کنید در موردش بحث شده و نتیجه گیری هم شده.
من به جز پروتئوس داخل مولتی سیم و spice هم 1 2 بار simulate کردم و error داده.
real time simulation مهمه. چونکه اگر مدار در فرکانس های بالا کار کنه نرم افزار مجبوره همه رو نشون بده. و اگر قدرتش نکشه یا طوری باشه که نتونه شبیه سازی واقعی داشته باشه error میده.
من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.
دیدگاه
-
منکه 8 ندارم نمیشه تو 7.3 سیو کنی یا پاایینترنوشته اصلی توسط Ali-Ahmadiخوب شما این رو دانلود کن
از حالت زیپ خارجش کن وبا پروتئوس8.1بازش کن ببین مدار کار می کنه یا بازم ارور میدهکد:http://s6.picofile.com/file/8203016200/555.rar.html
این چیه مگه؟من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.
دیدگاه

دیدگاه