اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت بخاری12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت بخاری12 ولت

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
    فرمایش شما کاملا متینه دوست عزیز.به شرط اینکه ولتاژdc زیاد باشه. ولی وقتی ولتاژ 12 ولت باشه نمیشه که 30 میلی جریان از بدن بگذره. الان تو محیط هایی مثل استخر و سونا از ولتاژ 12 ولت برای لامپ و یا هیتر استفاده میشه.
    یه چیزی بگم:آقا با پست اولت خیلی حال کردم. حرف دلمو زدی. ایول. دمت گرم.
    شما لطف داری دوسته عزیز :smile:
    باید اضافه کنم که مقاومت بدن به شدت وابسته به عوامل محیطی و عوامل درونیه انسان هست. عواملی چون احساسات، میزان رطوبت در بدن، همچنین مسیر عبور جریان از بدن، در میزان برق گرفتگی نقش دارن. برای عبور 30mA در ولتاژ 12V مقاومتی برابر با 400 اهم نیاز هست که این مقاومت اصلاً دور از انتظار نیست. مقاومت بدن انسان ممکنه بیش از 1M و یا کمتر از 400 اهم باشه. حتی جریان های کمتر از 30mA به شرط عبور از مسیر قلب میتونن به مرگ منجر بشن. :agree:
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      خوب حالا چگونه؟؟؟اگه میشه شما زحمتشو بکش محاسباتش رو انجام بده ماهم یکی بسازیم...
      محاسباتش فقط استفاده از فرمول قانون اهم و فرمول توان الکتریکی هست دیگه؟؟ :eek:

دیدگاه

ممنون دوستان
        لطف میکنید آموزش درست کردن بخاری با مقاومت 10 کیلو 5 وات رو بدید ببینیم به چ صورت باید مقاومتارو وصل کنیم...ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad72
          ممنون دوستان
          لطف میکنید آموزش درست کردن بخاری با مقاومت 10 کیلو 5 وات رو بدید ببینیم به چ صورت باید مقاومتارو وصل کنیم...ممنون
          این یک نمونه از چیدمان مقاومت هاست که با مقاومت های 33 اهم و 5 وات میشه ساخت.
          طبق قانون اهم جریان هر شاخه 0.364A هست که در مجموع 1.1A جریان برای سه مقاومت نیاز هست. از منبع با جریان بالا تر استفاده می کنیم که به منبع فشار کمتری بیاد.
          توان الکتریکی تلف شده روی هر مقاومت 4.36W می باشد که در مجموع 3 مقاومت، 13.1W توان الکتریکی به صورت گرما تلف می شود.
          با نصب یک فن 12V کامپیوتر (و یا 5V با رگولاتور) می تونید گرما رو به یک سمت هدایت کنید و ازش استفاده کنید.
          برای افزایش توان تلف شده میتونید به همین صورت مقاومت های موازی اضافه کنید. دقت داشته باشید که به ازای هر مقاومت موازی که اضافه می کنید، 0.364A جریان بیشتر نیاز دارید. ینی باید از منبع با جریان بالاتر استفاده کنید.
          همین کار را می توان با محاسبات برای مقاومت های 10W نیز انجام داد. مسلماً در این حالت جریان مصرفی بیشتر خواهد بود.

دیدگاه

اره این مدار عالیه منم همینو توی ذهنم داشتم....ولی فکر کنم 10تا مقاومت بسش باشه بایه فن پاور کامپیوتر وجعبه پاور می شه ی بخاری توپ ساخت....
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
              موافق نیستم دوست عزیز..
              طبق استاندارد های مهندسی برق، جریان بیش از 30mA موثر میتونه کشنده باشه. حالا اگر این جریان به صورت مستقیم DC باشه، میتونه خطر بیشتری هم ایجاد کنه. در این مورد که جریان بسیار بالا تر از حد استاندارد هست، این تصور درست نیست که بگیم خطر نداره! اتفاقاً خطر بیشتر هم هست!
              دوست گرامی

به خوب نکته ای اشاره کردید ... درسته که جریان بیشتر از 30 میلی آمپر برای بدن خطرناک تعریف گردیده ولی باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که ولتاژ 12 ولت ( چه به صورت مستقیم و چه متناوب ) حتی با بالاترین سطح تماس ، قادر به ایجاد چنین جریانی در بدن انسان نمیباشد ... به طور مثال شما تا به حال شنیدید کسی با ولتاژ 12 ولت باطری اتومبیل حتی در زیر باران دچار برق گرفتگی شده باشه ؟
              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor
                دوست گرامی

به خوب نکته ای اشاره کردید ... درسته که جریان بیشتر از 30 میلی آمپر برای بدن خطرناک تعریف گردیده ولی باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که ولتاژ 12 ولت ( چه به صورت مستقیم و چه متناوب ) حتی با بالاترین سطح تماس ، قادر به ایجاد چنین جریانی در بدن انسان نمیباشد ... به طور مثال شما تا به حال شنیدید کسی با ولتاژ 12 ولت باطری اتومبیل حتی در زیر باران دچار برق گرفتگی شده باشه ؟
                یکی از دوستان دقیقاً به همین موردی که شما فرمودید اشاره کردند.. بنده در پاسخ عرض کردم که :
                """باید اضافه کنم که مقاومت بدن به شدت وابسته به عوامل محیطی و عوامل درونیه انسان هست. عواملی چون احساسات، میزان رطوبت در بدن، همچنین مسیر عبور جریان از بدن، در میزان برق گرفتگی نقش دارن. برای عبور 30mA در ولتاژ 12V مقاومتی برابر با 400 اهم نیاز هست که این مقاومت اصلاً دور از انتظار نیست. مقاومت بدن انسان ممکنه بیش از 1M و یا کمتر از 400 اهم باشه. حتی جریان های کمتر از 30mA به شرط عبور از مسیر قلب میتونن به مرگ منجر بشن. :agree:"""
                حالات روحی انسان، عوامل محیطی و همچنین مسیر عبور جریان الکتریکی در بدن، در شدت و صدمات ناشی از برق گرفتگی بسیار بسیار موثر هستند.

اینکه من یا شما چیزی رو تا بحال ندیده باشیم یا نشنیده باشیم، مختص دایره ی محیط خودمونه و قابل تعمیم به همه نیست!
                شما یک باتری 3V ساعت رو که به نوک زبونتون تماس بدین، میتونین گزش رو احساس کنید!!

یه نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم که همه ی ما اینجا هستیم تا به دوستانمون کمک کنیم و گاهی هم چیزی یاد بگیریم. اینکه تو صحبتای همدیگه دنبال اشکال بگردیم کار خوبی نیست و فقط باعث ناراحتی میشه. هر کسی با توجه به سطح اطلاعاتش و در حد توانش نظرش رو میگه. ما باید یاد بگیریم به نظرات همدیگه احترام بذاریم. جسارت بنده رو ببخشید.. :smile:

دیدگاه

ممنون مهندس. نوع مقاومت هم در گرمای ایجاد شده مهمه؟مثلا از نوع آجری باشه یا از این معمولی ها؟ کدام بهتر است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad72
                    ممنون مهندس. نوع مقاومت هم در گرمای ایجاد شده مهمه؟مثلا از نوع آجری باشه یا از این معمولی ها؟ کدام بهتر است؟
                    مقاومت 5وات از نوع اجری هست اجری بهتره
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad72
                      همینطور که دوستمون گفتن، مورد نظر من هم مقاومت آجری هست. البته نه به دلیل میزان گرمای ایجاد شده! بلکه به دلیل استقامت بیشتر در برابر گرمای ایجاد شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                        یکی از دوستان دقیقاً به همین موردی که شما فرمودید اشاره کردند.. بنده در پاسخ عرض کردم که :
                        """باید اضافه کنم که مقاومت بدن به شدت وابسته به عوامل محیطی و عوامل درونیه انسان هست. عواملی چون احساسات، میزان رطوبت در بدن، همچنین مسیر عبور جریان از بدن، در میزان برق گرفتگی نقش دارن. برای عبور 30mA در ولتاژ 12V مقاومتی برابر با 400 اهم نیاز هست که این مقاومت اصلاً دور از انتظار نیست. مقاومت بدن انسان ممکنه بیش از 1M و یا کمتر از 400 اهم باشه. حتی جریان های کمتر از 30mA به شرط عبور از مسیر قلب میتونن به مرگ منجر بشن. :agree:"""
                        حالات روحی انسان، عوامل محیطی و همچنین مسیر عبور جریان الکتریکی در بدن، در شدت و صدمات ناشی از برق گرفتگی بسیار بسیار موثر هستند.

اینکه من یا شما چیزی رو تا بحال ندیده باشیم یا نشنیده باشیم، مختص دایره ی محیط خودمونه و قابل تعمیم به همه نیست!
                        شما یک باتری 3V ساعت رو که به نوک زبونتون تماس بدین، میتونین گزش رو احساس کنید!!

یه نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم که همه ی ما اینجا هستیم تا به دوستانمون کمک کنیم و گاهی هم چیزی یاد بگیریم. اینکه تو صحبتای همدیگه دنبال اشکال بگردیم کار خوبی نیست و فقط باعث ناراحتی میشه. هر کسی با توجه به سطح اطلاعاتش و در حد توانش نظرش رو میگه. ما باید یاد بگیریم به نظرات همدیگه احترام بذاریم. جسارت بنده رو ببخشید.. :smile:
                        اصلا حرفتون رو قبول ندارم اخه بدن انسان تو هیچ شرایطی مقومتش زیر 400 نمیشه پم با مولتیمتر مقاومت انگشتامو که نوک پراب ها 1 میلی متر تقریبا فاصلش بود بازم 30 کیلو اهم نشون میداد.
                        برق گرفتگی هم 99 درصد (1 درصد بخاطر گل روح شما) سطحیه کسی از داخل قلب برق نمیگردش. که بخایم تو این چیزا حساس باشیم.
                        این که میبنی باطری میزنی نوک زبون گز احساس میکنی واسه عصب های موجود تو زبان هست که به مزه و ... حساسن. پس اصلا دلیلی نمیشه.

http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad72
                          مرسی دوست من از پاسختون .پیشنهاد 12 ولت برای این بود که با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما(حدودا) وهزینه ی برق ک این روزها یه مقدار گرون میوفته فکر تولید این بخاری افتادم که بتونم ،بخاری تولید کنم که با مصرف پایین بتونه گرمای خوبی تولید کنه... چون همونجور ک در جریان هستید در خیلی از محیط ها نمیشود بخاری گازی گذاشت وبرقی هم به خاطر هزینه سر ماه کسی زیاد سمتش نمیره... حالا اگه ایده یا پیشنهادی دارید که مصرف برق رو در حد قابل توجهی بشه پایین اورد ومفید باشه لطف میفرمایید مطرح کنید و راهنمایی بفرماییید.ممنون از توجهتون.
                          درود بر شما،

بهتر است که به جای این کارها و سوزاندن انرژی بیشتر، دور درب ورودی پارتمان را نوار ابری بچسبانید، پنجره های خانه را پی.وی.سی. با شیشه ی دوجداره کنید. با همین دو کار، به شما قول می دهم مصرف برق و گاز شما نصف هم کمتر خواهد شد.

اینجا را هم ببینید:

http://www.ifco.ir/building/ConservationHints/Intro.asp

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش
                            درود بر شما،

بهتر است که به جای این کارها و سوزاندن انرژی بیشتر، دور درب ورودی پارتمان را نوار ابری بچسبانید، پنجره های خانه را پی.وی.سی. با شیشه ی دوجداره کنید. با همین دو کار، به شما قول می دهم مصرف برق و گاز شما نصف هم کمتر خواهد شد.

اینجا را هم ببینید:

http://www.ifco.ir/building/ConservationHints/Intro.asp

پیروز باشید
                            حالا اگه وقت به نوان کار عملی بخوایم ببریم مدرسه چی؟؟؟باید به کعلم بگیم پنجرمون دوجداره بود لازم نداشتیم؟؟؟
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام دوستان میخواستم بخاری ماشین رو برقی کنم ینی با المنت کار کنه اگر دوستان راه حلی یاپیشنهادی دارن راجب اینکه المن رو از کجا تهیه کنم یا ضرری برای برق ماشین داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

در سایت fanniland.ir میتونید انواع المنت ۱۲ ولت رو سفارش بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X