اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد) :yes:

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تئوری ساخت فلزیاب های pi

در مورد اینها برای راه اندازی یک میکروفون نیاز هست ابتدا میگروفون بایاس بشه بعد هم تقویت بشه و با توجه به توان خروجی می تونه به باندگو مناسب وصل بشه و ...
    و با توجه به پهنای باند محدود این تقویت کننده ها که برای بازه صوتی طراحی می شوند کاربرد های غیر از موارد صوتی محدودی دارند ماژول دوم که برای کار شما اصلا مناسب نیست ...

نمی دونم چرا اینقدر اصرار به استفاده از یک ماژول دارید ساختار های op-amp بسیار سادست
    التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra
      در مورد اینها برای راه اندازی یک میکروفون نیاز هست ابتدا میگروفون بایاس بشه بعد هم تقویت بشه و با توجه به توان خروجی می تونه به باندگو مناسب وصل بشه و ...
      و با توجه به پهنای باند محدود این تقویت کننده ها که برای بازه صوتی طراحی می شوند کاربرد های غیر از موارد صوتی محدودی دارند ماژول دوم که برای کار شما اصلا مناسب نیست ...

نمی دونم چرا اینقدر اصرار به استفاده از یک ماژول دارید ساختار های op-amp بسیار سادست
      اگه راستشو بخواید من یک شماتیک از فلزیاب clone pi که خارجیا با avr ساختن دارم. هروقت بهش نگا میکنم سرم گیج میره. همیشه دلم میخواست که منم میتونستم یکی مثل این طراحی کنم (البته این مداری که گفتم واسه شما ساده بنظر میاد).آ‌ حالا میخوام با کمک شما مثلشو طراحی کنم. البته بیشتر زحمتشو شما میکشید :biggrin:
      من فقط قسمت تقویتشو مشکل دارم. درمورد برنامه نویسیش هیچ مشکلی ندارم (البته بشرط این که بدونم خروجی قسمت تقویتش چیه). حتما بزودی شماتیکشو میذارم
      انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

من اگه چیزی بلد باشم خوشحال می شم کمک کنم اما خودتون دارین پیگیری می کنید دیگه مهم اینه

در مورد تقویت کننده جای نگرانی وجود نداره معمولا نوشتن برنامه و دیباگ کردنش زمان بر می شه که البته من خیلی وقته از avr استفاده نمی کنم می تونید با arm پیادش کنید با وضعیت بهتر و ...
        التماس دعا

دیدگاه

این شماتیک فلزیلب clone pi هستش:

لینک کل پروژه به همراه برنامه و حتی pcb اون توی نت هست!

دیدگاه

لینک پروژه فلزیاب clone pi به پست شماره یک افزوده شد.

دیدگاه

پاسخ : تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد)

علی جان نظری درمورد شماتیک نداری؟ میشه بگی اون دوتا دیود 4148 واسه چیه؟ بنظرت خروجی قسمت تقویت (ورودی adc) چطور میتونه باشه؟ ممنونم.

دیدگاه

چون 2 تا دیود بر خلاف هم بسته شدن در هر صورت یکی چون روشن و چون دیود ژرمانیوم هستند ولتاژ روشن شدن حدود 200 میلی ولت هستش پس شما دو سر اون دو تا همیشه 0.2 ولت دارین بعدش 2 تا مقاومت دارین اگه تحلیل dc انجام بدیم و سلف رو اتصال کوتاه کنیم اون 0.2 ولت میوفته دو سر مقاومت 390 اهم و جریان تقریبا 0.5 میلی امپری ایجاد می کنه که باهاش ماسفت پایین رو بایاس با جریان ثابت کزده (مدار از بالا با خازن وصل که تو dc باز می شه و جریانی نمی گذره)
                التماس دعا

دیدگاه

به نظرت اون خازن که نوشته 2200 ظرفیتش چنده؟ همون که به طبقه آخر تقویت وصله (خازن عدسی) چون خزن هارو بالای عکس توضیح داده بجز همین خازن. پایه شماره 4 آی سی tl074 که تغذیه هستش به کدوم ولتاژ وصله؟ مستقیم به باطری (up) یا به پنج ولت؟ سوال آخر اینکه در وسط شماتیک سه تا ولتاژ vdd و up و v+ به هم وصل اند. ولی من توی شماتیک ولتاژی به اسم v+ نمیبینم.
                  ممنونم

دیدگاه

2200 pf عدسی هستش می شه 222
                    تغذیه مثبت به بالاترین جایی که دارین وصل کنید بهترین جاست که می شه پاور

هموشون یکی اند فرقی نداره شاید این جوری گذاشته که اگه لازم بود بعدا تغذیه ها رو جدا کنه مهم نیست V+ نبینیم تو شکل
                    التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : سوال درمورد پ امپ

نوشته اصلی توسط ali.ra
                      فک کنم اگه اسم تاپیک به تئوری ساخت فلزیاب pi تغییر پیدا کنه بهتره. اینجوری تعداد افرادی که تو بحث شرکت میکنن بیشتر میشه. نظرتون چیه؟
                      اگه مدار clone pi دارای تفکیک بود علاقمندان بیشتری داشت . گرچه بخاطر اینکه در مدار از میکرو استفاده شده میتونه نکات آموزشی داشته باشه ولی متاسفانه بدون سورس برنامه میکرو نمیشه ازش زیاد سر در آورد و یا اونو گسترش داد . بطوریکه مشاهده میشود از U6B بعنوان سویچ سمپلینگ و از U5A بعنوان انتگراتور استفاده شده که تفاضلی نیست که فیدبک EMEC داشته باشد و پالسهای Fake ناشی از میدان مغناطیسی زمین آنرا به اشتباه می اندازد و احتمالا طراح لابد نخواسته یا نمیدانسته که روی این مورد زیاد کار کند البته میشه این موارد را به مدار اضافه کرد ولی سورس میکرو لازم است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trick2000
                        اگه مدار clone pi دارای تفکیک بود علاقمندان بیشتری داشت . گرچه بخاطر اینکه در مدار از میکرو استفاده شده میتونه نکات آموزشی داشته باشه ولی متاسفانه بدون سورس برنامه میکرو نمیشه ازش زیاد سر در آورد و یا اونو گسترش داد . بطوریکه مشاهده میشود از U6B بعنوان سویچ سمپلینگ و از U5A بعنوان انتگراتور استفاده شده که تفاضلی نیست که فیدبک EMEC داشته باشد و پالسهای Fake ناشی از میدان مغناطیسی زمین آنرا به اشتباه می اندازد و احتمالا طراح لابد نخواسته یا نمیدانسته که روی این مورد زیاد کار کند البته میشه این موارد را به مدار اضافه کرد ولی سورس میکرو لازم است .
                        ممنون از نظرتون ولی اگه یک سرچ کوچیک بکنین متوجه میشین که این مدار دارای قابلیت حذف اثرات زمین است. کافیه فیلمهای مربوط به اونو توی سایت ی.و.ت.ی.و.ب سرچ کنید و ببینید که چقدر پایدار و مطمئن هستش. حذف اثرات زمینو نمیدونم چجوری پیاده کرده ولی مدار خیلی پایداره و الکی بوق نمیزنه. توی گوگل سرچ کنید٬ تمام کسایی که ساختنش از پایداری بالای اون تعجب کردن. چه توی ایران و چه اونور آب.
                        بهرحال ممنونم میشم درمورد نقاط ضعف و قوت اون صحبت کنیم.
                        و یه مژده بدم و اونم اینه که اگه استقبال زیاد باشه میخوام در آینده ای نه چندان دور پروژه clone pi2 رو برای دانلود بذارم که با mega 32 انجام شده و دارای تفکیک هستش.
                        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                          این مدار دارای قابلیت حذف اثرات زمین است.
                          بنده منظورم حذف اثرات مغناطیسی قطب شمال کره زمین بود که هنگام گردش لوپ روی کار مدار تاثیر میگذارد .

دیدگاه

سلام
                            لطفا بفرمایید چگونه از خروجی انتگرال که یک موج مثلثی هست نمونه برداری میشه. برنامه بسکام avr.
                            ممنون از شما

دیدگاه

یک مداری برای قسمت تقویت پیدا کردم که کاملا جواب پس داده و عالیه، فقط تو تحلیلش موندم، اگه موج برگشتی لوپ بهش بدیم چه اتفاقی در خروجی میفته؟
                              اینم عکسش:

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

دیدگاه

حامد جان خوب بود اشاره میکردی این بخشی از مدار fpi بوده که یک ایرانی طراحی کرده و از نظر دیجیتال و تفکیک انصافا توی دنیا نظیری نداره. اطلاعات کامل ساختش رو میذارم دوستان خواستن استفاده کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X