اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی جهت خرید اسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی جهت خرید اسکوپ

سلام دوستان
    بنده قصد دارم اسکوپی با مدل ss-5702 خریداری کنم
    اسکوپ فوق ژاپنی اصل هست قیافش هم کلا فرق داره با اسکوپ های الان
    لازم به ذکر هست مربوط به 10 سال پیشه و نو و آکبند بوده
    2 کانال 20 مگاهرتز هست
    ممنون میشم دوستان بگن تا چند به نظرشون ارزش خرید داره
    لینک تصاویرش :
    https://www.google.com/search?q=ss-5702&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved =0ahUKEwi71pXi7rjJAhUK6RQKHXO8AVcQ_AUIBygB&biw =1366&bih=657

ممنون میشم هرکس هر نظری داره بگه
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

پاسخ : راهنمایی جهت خرید اسکوپ

سام دوست عزیز
    من با این اسکوپ تو دانشگاه تو ازمایشگاه کار کردم به نظر من از این دیجیتال های چینی بهتر هست
    به نظر من باید با طرف به یه توافقی برسید و ببینید 20 مگ براتون کافی هسست و چه کاری دارید و میتونیه کار شما راه بندازه
    من نظر شخصی میدم کاری ندارم من به بجا شما اگه اکبند باشه و بشه تست کرد که مشکلی نداشته باشه حدود 200 هزار تومان میخرم
    برای قیمت هم یه سرچی بزنید تو گهی های سایت های فروش دست دوم
    http://esam.ir/search/?cc=180201&order=%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%8 5%20%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA%20% D9%88%20%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

400 تومن به نظرتون نمیصرفه ؟
      نو نو هست جعبش آکبنده
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
        نو نو هست جعبش آکبنده
        بستگس داره به خودتون که چقدر دنبال اسکوپ هستید و میخواهید چه مبلغی را پرداخت کنید
        توی بازار هم نو اسکوپ 20 مگ انالوگ حدود 700 هست
        تازه کارت اسکوپ هم هست که میشه حدود 200 هزار تومان خرید

هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

با کارت اسکوپ کار نکردم ولی از هرکی شنیدم میگن اصلا خوب نیست کارت های اسکوپ و قابل قیاس به اسکوپ رومیزی نیست نظر شما چیه ؟
          واقعیتش خودم از همین فروشگاه سایت ی لاجیک آنالیزر و اسیلسکوپ خریدم 150 تومن
          به جدیت میتونم بگم آشغال ترین جنس موجود رو کره زمین هست
          اینقدر تاخیر بالایی داره تو نمایش شکل موج
          کالیبره شدش هم خطای زیادی تو دامنه موج نشون میده اصلا کالیبراتورش دکوریه
          و گاهی باعث کرش شدن سیستم میشه
          و به دوستان توصیه میکنم در صورت موجود شدن " : http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/2156-%D9%84%D8%A7%D8%AC%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%B1-8-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D 9%BE-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84.html "
          هم اینو نخرن

والا من تا 500 تومن میتونم برا خرید اسکوپ هزینه کنم
          میخوام بهترین چیز ممکن رو با این قیمت بخرم
          این سکوپ 20 مگاهرتزی که گفتم تنها مزیتش اینه که آکبند هست و احتمالا رو قیمت مناسبی بشه خریدش
          ولی خیلی مشتاق بودم 35 مگاهرتزی باشه
          تو سایتی که معرفی کردین اسکوپ 35 مگاهرتزی هست که ادعا شده خیلی سالمه و 500 میده متاسفانه طرف کرجه و نمیدونم ندیده و تست نکرده خریدن چقدر هزینه داره بعدش ؟!

دیدگاه

و آیا به نظرتون اسکوپ های ایرانی یا چینی که 700 تومنه الان در بازار ، در قیاس با این اسکوپ 20 مگاهرتزی ژاپنی ss 5702 بهتر میتونن باشن ؟

دیدگاه

20 مگ خیلی کار ها رو راه می اندازه به نظر من اون کار هایی هم که راه نمی ندازه باز باید خیلی بری بالاتر مثلا یک 300 مگ ایی چیزی بگیری

اسکوپ انالوگ رو خیلی دوس دارم چون شکل موج ها رو خیلی باحال تر نشون می ده ...
              اما مشکلاتی هم داره و وزن زیادی هم داره اگه لامپش مشکل پیدا کنه این مدل هم باید بندازیش دور عملا

در مورد کارت اسکوپ هم درسته من با مارک خوبش هم کار کردم خوشم نمیاد

و اما در مورد جنس دست دوم کلا نمی تونم اعتماد کنم چون خیلی وقت ها مشکل داره که می فروشن( البته نه همیشه)

من باشم اگه نو 700 تومنی چینی باشه حاضرم این رو 350 بخرم
              التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
                نو نو هست جعبش آکبنده
                با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                با توجه به سالم و آکبند بودن این اسکوپ، قیمت 400 تومان منصفانه می باشد.

علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

متاسفانه فروشنده خیلی اعتماد ب نفسش بالا بود میگفت 1200! برا من 850 تومن
                  ملت تو باغ نیستن وقت آدمو میگیرن... oo: :nice:

دیدگاه

مارک GW Instek دوستان خوبه ؟
                    کسی داشته باهاش کار کرده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X