اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه جوش ارگون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه جوش ارگون

نوشته اصلی توسط علی تحیری
    با سلام :
    برای جوش کاری ورق های آلومینیوم 2 میلی متر ضخامت، معمولا آمپر 50 کافیست. اما در مورد اینورتر شما که بین 10 الی 200 مدرج شده، آیا حد اکثر آمپر دهی آن 200 آمپر می باشد.؟ اگر این طور است روی درجه 50 اگر نه لطفا توضیح دهید. جوشکاری با آلومینیوم را فقط با تمرین زیاد می توانید بخوبی انجام دهید، چون نرم است کمی سخت تر از آهن می باشد.
    بله دوست عزیز
    از 10 آمپر داره تا 200 آمپر
    بازم تشکر میکنم ازتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
      بله دوست عزیز
      از 10 آمپر داره تا 200 آمپر
      بازم تشکر میکنم ازتون
      با سلام :
      با تشکر از پاسخ شما. چون شما از اینورتر برای جوشکاری استفاده می کنید، خروجی آن ها معمولا ولتاژ D.C می باشد و ماننده برق A.C چون 50 بار در ثانیه قطع و وصل ندارد، (تغیر 50 بار جهت جریان در ثانیه) لذا جوشکاری با آن خیلی با دقت تر و نرم تر از جوشکاری با ترانس معمولی می باشد.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
        با سلام :
        با تشکر از پاسخ شما. چون شما از اینورتر برای جوشکاری استفاده می کنید، خروجی آن ها معمولا ولتاژ D.C می باشد و ماننده برق A.C چون 50 بار در ثانیه قطع و وصل ندارد، (تغیر 50 بار جهت جریان در ثانیه) لذا جوشکاری با آن خیلی با دقت تر و نرم تر از جوشکاری با ترانس معمولی می باشد.
        پس درجه رو باید روی حدود 50 بذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
          پس درجه رو باید روی حدود 50 بذارم
          بله

دیدگاه

سلام
            خیلی ممنون اقای علی تحیری که اطلاعات ارزشمند خودتون رو در اختیار بنده و دوستان گذاشتند.سپاس

من میخوام لوله استیل حدود 1 میل و نیم میل رو بهم جوش بدم ایا الکترود استیل برای نیم میل خوب جواب میده؟ چون من از یه جوشکار ارگون پرسیدم گفت با الکترود استیل نمیشه استیل نیم میل رو جوش زد باید جوش ارگون بزنید.ایا این بنده خدا حقیقت رو به من گفتند.یا برای اینکه خودش جوش بزنه پولی بگیره بیشتر به خاطر منافع خودش بوده؟ به من گفت هر لوله 1/2 رو اگه خودت اماده کنید و من فقط یک طرف لوله رو جوش بدم 15 هزار میگیرم . البته قیمتش به کنار ولی راه دوره بعدش من نمی تونم یه اسکلت هواپیما رو داخل شهر برای جوش دادن جابه جا کنم چون طول دماغه تا دم 6 متر هستش.وکلی دردسر و جریمه حمل بار غیر مجاز باید بدم اگه الکترود استیل با جوش برق جوابگوی استیل نیم میل یا یک میل هست لطفا راهنمایی کنید. در ضمن تصویر پایین مربوط به همون لوله ای هستش که عرض کردم. ممنون از پاسخ شما دوست گرامی

دیدگاه

بادرود

چون قطر لوله ها خیلی کم میباشد با الکترود راحت جوشکاری نمیشود و اگر بخواهی تمیز و محکم جوشکاری بشود حتماً باید با آرگون جوشکاری بشود !!!! :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                سلام
                خیلی ممنون اقای علی تحیری که اطلاعات ارزشمند خودتون رو در اختیار بنده و دوستان گذاشتند.سپاس

من میخوام لوله استیل حدود 1 میل و نیم میل رو بهم جوش بدم ایا الکترود استیل برای نیم میل خوب جواب میده؟ چون من از یه جوشکار ارگون پرسیدم گفت با الکترود استیل نمیشه استیل نیم میل رو جوش زد باید جوش ارگون بزنید.ایا این بنده خدا حقیقت رو به من گفتند.یا برای اینکه خودش جوش بزنه پولی بگیره بیشتر به خاطر منافع خودش بوده؟ به من گفت هر لوله 1/2 رو اگه خودت اماده کنید و من فقط یک طرف لوله رو جوش بدم 15 هزار میگیرم . البته قیمتش به کنار ولی راه دوره بعدش من نمی تونم یه اسکلت هواپیما رو داخل شهر برای جوش دادن جابه جا کنم چون طول دماغه تا دم 6 متر هستش.وکلی دردسر و جریمه حمل بار غیر مجاز باید بدم اگه الکترود استیل با جوش برق جوابگوی استیل نیم میل یا یک میل هست لطفا راهنمایی کنید. در ضمن تصویر پایین مربوط به همون لوله ای هستش که عرض کردم. ممنون از پاسخ شما دوست گرامی

با سلام :
                درست است لوله های نیم میلی متر اکثرا با جوش برق ذوب می شوند و جوشکاری با آن ها سخت است. ثیمت جوش آرگون به خاطر ظرافت و تهیه مواد اولیه کمی گران می باشند. اگر تعدا نقاط جوش شما بسیار زیاد است خرید دستگاه آرگون و جوشکاری با خودتان مقرون به صرفه می باشد. اگر کم است مورد با صرفه این است جوشکار کار کند.

دیدگاه

با سلام
                  ورق های بسیار نازک
                  مثلا زیر 2 میل با برق امکان جوشکاری حرفه ای ندارن و اب میشن
                  مخصوصا نوع فلزات نرم که به رنگی مشهور هستن
                  .
                  که بازم جوش انها مهارت بسیار بالایی لازم داره
                  این ورق هایی که شما گفتین نیم میل الومنیوم میشه یک چیز در حد قوطی پپسی شاید یکم قوی تر
                  این ضخامت چه کاربردی در برابر فشار هوا داره
                  سریع خم میشه و تغییر شکل میده
                  .
                  اگر منظور شما نیم سانت یا 5میل باشه با برق قابل اجراست
                  .
                  علاوه بر ارگون میتونید با جوش
                  co2
                  کاربید یا شعله استیلن
                  کار کنید

دیدگاه

سلام
                    دوستان من تصمیم به خرید دستگاه جوش ارگون گرفتم. حالا برای خرید دستگاه اینورتور به مشکل بر خوردم که اکثر فروشندگاه دستگاه اینورتور هم اطلاعات کافی نداشتند. برای جوش استیل به ضخامت 1 میل چه اینوتوری بخرم ایا همون 800 هزار تومانی خوبه؟ بعدش چه مشخصاتی باید داشته باشه. حالا مشکل من .منظور از tig تیگ چی هستش ؟ ایا برای جوش استیل نازک 1 میل با دستگاه تیگ داشتاه باشه؟ و اینکه ac . dc هم باشه؟ از کجا بدونم دستگاه بصورت تیگ هم جوش میده؟ و کار ac چی هستش. ممنون از شما دوستان

دیدگاه

؟؟؟

دیدگاه

با درود

دوست عزیز شما برای جوشکاری با گاز محافظ یا تیگ احتیاج به جریان dc دارید و با اکثر اینورترهای جوشکاری قادر به جوشکاری تیگ هستید ..........

https://fa.wikipedia.org/wiki/جوشکاری_تیگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                          سلام
                          دوستان من تصمیم به خرید دستگاه جوش ارگون گرفتم. حالا برای خرید دستگاه اینورتور به مشکل بر خوردم که اکثر فروشندگاه دستگاه اینورتور هم اطلاعات کافی نداشتند. برای جوش استیل به ضخامت 1 میل چه اینوتوری بخرم ایا همون 800 هزار تومانی خوبه؟ بعدش چه مشخصاتی باید داشته باشه. حالا مشکل من .منظور از tig تیگ چی هستش ؟ ایا برای جوش استیل نازک 1 میل با دستگاه تیگ داشتاه باشه؟ و اینکه ac . dc هم باشه؟ از کجا بدونم دستگاه بصورت تیگ هم جوش میده؟ و کار ac چی هستش. ممنون از شما دوستان
                          با سلام
                          جوش تیگ یا gtaw یا mig
                          همگی اسم های جوش ارگون هستند
                          در جوش معمولی ورق ها با ضخامت یک میل به بالا جوش داده میشه
                          اما در جوش تیگ بنا به مهارت فرد میشه بدون فیلر دهی یا همون سیم جوش ورق ها با ضخامت 0.25میل به به بالا رو ذوب و بهم متصل کرد
                          جوش تیگ با حداقل امپر کار میکنه حتی با 5امپر هم برای ورق های بسیار نازک مثل قوطی پپسی میشه کار کرد
                          .
                          دستگاه های حرفه ای چند مشخصه دارن
                          تعیین امپر
                          تعیین ولتاژ
                          تعیین هات استارت و ...
                          دستگاه حرفه ای جوش ارگون این مشخصات رو داره
                          1.باید جریان dc بده
                          2.برای ورق های ضخیم با ضامت 5میل به بالا درحالت بات ویلد یا لب به لب جریان 200امپر به بالا نیازه
                          پس سیستم اب خنک باید داشته باشه
                          3.خروجی ac های ولتاژ یا hf برای جوش الومنیوم و منیزیم داشته باشه
                          4. امپر متر دیجیتال در کنار انالوگ داشته باشه بهتره
                          5. ولوم ولتاژداشته باشه
                          .
                          اما برای کار شما
                          یک دستگاه 200امپر اینورتر کافیه
                          اگر جوش الومنیوم هم دارید حتما خروجی acداشته باشه
                          .
                          بهتره برید فنی و حرفه ای شهرتون یک دوره ببینید یا چند کتاب حرفه ای در این مورد بخونید
                          .
                          جوش ارگون در حالت سقفی یا زیر پلیت و لوله به شدت سخته و تمرین بسیار زیادی میخواد

دیدگاه

دوست عزیز خارج از بحث جوشکاری من خمیر های اپوکسی توی بازار دیدم که پس از چسباندن دو قطعه در حد جوشکاری محکم می شه و فقط با سنگ فرز باز میشه دوست داشتید در این زمینه از چسب فروش های مطرح بازار بپرسید اون نمونه که من دیدم UHU المان بود و برای پسباندن شفت موتورهای الکتریکی گیربکس ماشین و ... استفاده میشد. در ضمن حواستون باشه بهتون گرون ندند چون از اینور شهر تا اون طرف شهر 25 تومن تفاوت قیمت هست
                            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام
                              من قصد خرید اینورتر ac/dc جهت جوشکاری tig بر روی بدنه خودرو و رینگ آلومینیومی و کارهای با ظرافت دارم، حجم کارم پایین هست و به صورت مقطعی و مدت زمان کم از دستگاه استفاده خواهم کرد، ولی کیفیت بالای جوش برایم مهم است ممنون میشوم راهنمایی کنید که چه دستگاهی نیازم را بر طرف میکند و باید چه ویژگی هایی داشته باشد باسپاس.

دیدگاه

سلام دوستان ...من میخوام با یک ترانس 12 ولت ac یک دستگاه جوش نقطه ای برای باطری های پاوربانک بسازم..مشکلی که هست اینه که امپر ما خیلی بالاست و نوار المینیومی را اب میکنه.. چه طور میتونم امپر را به میزان دلخواه کاهش بدم؟ از مقاومت استفاده کردم ولی چون اتصال کوتاه برای انجام جوش شکل میگیره میسوزه .. ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X