اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

المنت 10 وات؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

المنت 10 وات؟؟؟

با سلام خدمت دوستان دانشمند.
    یه سوال: المنت 10 وات داریم(المنت هویه 30 وات هست ولی من 10 وات میخام)؟؟؟
    کلا المان گرم کننده چیا هستن(غیر از المنت)؟؟؟
    ممنون

پاسخ : المنت 10 وات؟؟؟

نوشته اصلی توسط ehsanrk
    ممنون
    سلام
    هر نوع المانی که از خودش در مقابل جریان الکتریکی مقاومت نشون بده، توانی رو تلف می کنه که به صورت گرما آزاد میشه.
    مثلاً همین مقاومت های آجری..
    با در نظر گرفتن اختلاف پتانسیلی که قرار هست این توان رو ایجاد کنه، مقاومت مورد نظر برای اتلاف 10 وات توان قابل محاسبه است.
    (با استفاده از فرمول های محاسبه ی توان و قانون اهم)
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

مگه هویه 10 وات داریم؟ oo:
      برای چه کاری میخوای؟یه سری اسپند دود کنا بودن قبلا برقی بودن.داخلشون یه المنت مربع داشت.اونا نمیدونم چند وات بودن اما ضعیف بودن خلاصه. :biggrin:

دیدگاه

وقت بخیر

خیلی ساده !!!!! کافیه یک دیود 1n4007 رو با سیم برق سری کنید !!! حتی میتونید توی دسته هویه نصب کنید !!
        هویه 30 وات شما میشه 15 وات !!!!!

تشکر شما نشانه قدردانی شماست !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanrk
          ممنون
          با سلام :
          اگر شما از یک مقاومت 5 کیلو اهم 10 وات آجری، با برق 220 ولت استفاده کنید، توان مصرفی شما حدود 10 وات می شود.( 9.68 وات )
          فرمول P = I X I X R که P = توان مصرفی بر حسب وات و I X I = مجذور شدت جریان بر حسب آمپر و R = مقدار مقاومت آجری بر حسب اهم.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

این چسب تفنگی ها ی سایز کوچیک هم در همین حد هستند ولی داخلشون دقیقا نمیدونم چیه ولی به نظر میرسه یجور مقاومت باشه.
            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
              با سلام :
              اگر شما از یک مقاومت 5 کیلو اهم 10 وات آجری، با برق 220 ولت استفاده کنید، توان مصرفی شما حدود 10 وات می شود.( 9.68 وات )
              فرمول P = I X I X R که P = توان مصرفی بر حسب وات و I X I = مجذور شدت جریان بر حسب آمپر و R = مقدار مقاومت آجری بر حسب اهم.
              البته شما 6 وات هم که بندازی رو مقاومت 10 وات یه روزه تقریبا سیاه میشه!حالا چه برسه به 9.68 وات!!!!!!!
              بهتره از یه 15 یا 20 وات استفاده بشه
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                البته شما 6 وات هم که بندازی رو مقاومت 10 وات یه روزه تقریبا سیاه میشه!حالا چه برسه به 9.68 وات!!!!!!!
                بهتره از یه 15 یا 20 وات استفاده بشه
                کاربر گرامی، تمام حشره کش های برقی که با ولتاژ 220 ولت و با استفاده از قرص های مخصوصی که روی یک مقاومت 5 کیلو اهم 10 وات، جهت گرم شدن و پخش عصاره آن جهت دفع پشه مورد استفاده وافع می شود، از چنین مداری ساده و بدون اشکال چندین سال است که استفاده می کنند.

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان.
                  من یه چیزیو نگفتم و اون ولتاژ هست.ولتاژ حداکثر 12 ولت dc هست.با این اوصاف طبق گفته آقای تحیری باید مقاومت 15 اهمی استفاده کنم.فقط نمیدونم این مقاومت گرمای 20 درجه سانتی گراد تولید میکنه و آیا المنت میله ای بهتره یا مقاومت؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanrk
                    با تشکر از همه دوستان.
                    من یه چیزیو نگفتم و اون ولتاژ هست.ولتاژ حداکثر 12 ولت dc هست.با این اوصاف طبق گفته آقای تحیری باید مقاومت 15 اهمی استفاده کنم.فقط نمیدونم این مقاومت گرمای 20 درجه سانتی گراد تولید میکنه و آیا المنت میله ای بهتره یا مقاومت؟؟؟
                    %100 المنت

دیدگاه

لامپ عقب ماشین هم خیلی خوبه،هرچند من با لامپ جلوی کامیون حال میکنم
                      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanrk
                        با تشکر از همه دوستان.
                        با سلام :
                        کاربر گرامی، اولا شما باید تعین کنید، این مقاومت که قرار است 20 درجه سانتی گراد دما را در چه حجمی پوشش دهد.؟
                        1- تعین حجم فضای مربوطه که قرار است با این دما گرم شود. بطور مثال 100 سانتی متر مکعب
                        2- اگر شما دقیقا بگوئید، می خواهید چه کار کنید، شاید من یا سایر دوستان بتوانند راحت تر شما راهنمایی کنند. منتظر جواب.

دیدگاه

سلام میخواستم المنتی درست کنم که با یک یا دو باتری 9 ولتی کار کنه برای سر قلیون میشه راهنمایی کنید؟
                          داغیش مثل ذغال باشه اما سیم نسوزه

دیدگاه

سلام
                            المنت سیگار ها برقی رو بررسی بکن
                            اون مایع رو بخار میکنه شاید با یکم توان بیشتر بتونه حرارت مناسبی برای توتون تنباکو هم درست کنه
                            ولی قطعا به باتری شارژی احتیاج داری
                            باتری 9 ولت جریان کمی داره

دیدگاه

میگم میخام 4 تا المنت 13 اهمی( که جنس سیم 1000 وات در هم پیچ شده مثل فنر من به چهار تیکه مساوی 13 اهمی تقسیم کردم باقیشو گذاشتم کنار ...) با هم موازی کردم حالا میخام سرخ و داغ بشه چند ولت برق لازم دارم
                              اگه میتونم از تبدیل 220 به .... استفاده کنم کدومش رو بخرم هم ارزون باشه و کاربردی خیلی مهمه که المنت ها سرخ و داغ بشه
                              برای سر قلیون میخام جوری که المنت نسوزه اگه شارژی باشه یعنی دو تا یا چهارتا باتری 9 ولت قابل شارژ باشه خیلی خوب میشه
                              میشه یا نه ؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X