اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای راه اندازی های ولتاژ تلویزیون با مدار لامپ کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای راه اندازی های ولتاژ تلویزیون با مدار لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط nimdar
    با سلام
    دوستان چرا مسئله را اینقدر سخت میکنید ترانس های ولتاژ هم مثل همه ترانسها یک اولیه داره و یک ثانویه (حالا ممکنه با تعداد سرهای بیشتر) اما اون دو سری از سیم پیچ که مقاومت کمتری دارد اولیه است و باید به ورودی متصل گردد و اون دو سری که مقاومت بیشتری دارند ثانویه است و باید به خروجی متصل شود اما یک مسئله دیگر معمولا مقاومت فیلامانهای لامپهای کم مصرف حدود 8 اهم است و اگر مقاومت اولیه ترانس های ولتاژ حدود 1 اهم باشد امکان سوختن ترانزیستور های خروجی مدار لامپ کم مصرف بسیار زیاد است که باید برای آن فکری کرد مثلا یک مقاومت با وات بالا و حدود چند اهم با آن سری کرد .
    سلام نادر داداش
    باهات موافقم ممنون از نکته ای که اشاره کردین

بله باید یک مقاومت 6 اهم آجری سری کرد :agree:

دیدگاه

بازم نشد هم مدار لامپ کم مصرف 40 وات رو تست کردم هم 20 وات اندازه پایه ها رو هم گرفتم و ورودی رو به کمترین مقدار وصل کردم اما بازم راه نیفتاد :sad: :angry:

دیدگاه

بلاخره راش انداختم #:S پایه های اصلی رو گیر اوردم فقط یه سوال میمونه چرا اینقد قوس کمه ؟؟؟؟!!!!! :-/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad9899
          بلاخره راش انداختم #:S پایه های اصلی رو گیر اوردم فقط یه سوال میمونه چرا اینقد قوس کمه ؟؟؟؟!!!!! :-/
          تبریک میگم :applause: :applause:
          خب اول بگو پایه های سیم پیچ اولیه رو چطوری تونستی پیدا بکنی؟؟؟
          ایا اونیکه توی فیلم گفته باید نزدیک 1 اهم باشه درسته و شما هم از اون روش اتسفاده کردی؟؟؟؟

خب قدرت ترانس های ولتاژ دیگه بیشتر از این فکر نکنم باشه
          شما یه لطفی بکن ولتاژ دو سره سیم هایی که از بالاست کم مصرف میاد بیرون و قراره به اولیه ی ترانس های ولتاژ وصل بشهرو اندازه بگیر بهم بگو تا شاید دلیلش رو فهمیدیم

لامپ چند وات استفاده کردی؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
            تبریک میگم :applause: :applause:
            خب اول بگو پایه های سیم پیچ اولیه رو چطوری تونستی پیدا بکنی؟؟؟
            ایا اونیکه توی فیلم گفته باید نزدیک 1 اهم باشه درسته و شما هم از اون روش اتسفاده کردی؟؟؟؟

خب قدرت ترانس های ولتاژ دیگه بیشتر از این فکر نکنم باشه
            شما یه لطفی بکن ولتاژ دو سره سیم هایی که از بالاست کم مصرف میاد بیرون و قراره به اولیه ی ترانس های ولتاژ وصل بشهرو اندازه بگیر بهم بگو تا شاید دلیلش رو فهمیدیم

لامپ چند وات استفاده کردی؟؟؟
            سیم پیچ اولیه رو تست کردم با روش توی فیلم اما نتیجه نداد بجاش ورودی رو وصل کردم به بیشترین مقدار که مال من 1.6 بود که جواب داد قدرت ترانس فک نکنم اینقد پایین پاشه من مخصوصا یه ترانس 20 کیلو گرفتم ، خروجی مدار لامپ رو هم نتونستم اندازه گیری کنم متاسفانه اهمترم خرابه الان از لامپ 20 وات استفاده کردم ممکه مشکل از همین باشه؟؟؟!!!!!! :-/

دیدگاه

سیم پیچ اولیه رو تست کردم با روش توی فیلم اما نتیجه نداد بجاش ورودی رو وصل کردم به بیشترین مقدار که مال من 1.6 بود که جواب داد قدرت ترانس فک نکنم اینقد پایین پاشه من مخصوصا یه ترانس 20 کیلو گرفتم ، خروجی مدار لامپ رو هم نتونستم اندازه گیری کنم متاسفانه اهمترم خرابه الان از لامپ 20 وات استفاده کردم ممکه مشکل از همین باشه؟؟؟!!!!!! :-/
              سلاام
              به اینهمه تلاشت تبریک میگم
              خب گفته بودم که توی فیلم مقاومت اولیه ی توی فیلم 1.6 بوده.خب جا داره ازت تشکر بکنم که با پشتکارت این پیدا کردن سیم پیچ اولیه رو به ماهم خیلی آسون و کاربردی یاد دادی :wow: :read: :applause:

پس نتیجه اینکه سیم پیچ اولیه ات رو درست پیدا کردی !
              بعد میرسه به توان لامپ.
              ببین قدرت خروجی ترانس خیلی زیاد به توان ورودی در سیم پیچ اولیه داره!
              یعنی هرچقدر بتونی جریان بیشتری در اختیار اولیه ات بذاری خروجیت هم قویتر میشه!
              بله درست حدس زدی یکی از دلایل مهمش همون پایین بودن توان یا همون وات لامپت هست!چون نمیتونه جریان خوبی به اولیه تحویل بده بخاطره همین خروجیت ضعیفه!
              شما اگه طبق گفته ی قبلیم که در مقالات خوندم لامپ 60 وات یا بالاتر رو استفاده بکنین خروجیتون خیییییییییییلی بیشتر از این ها میشه
              ولی الان هم اونطوری که من میبینم خروجیتون 7 کیلوولتی میشه .

پس لامپ با وات بلاتر انتخاب بکنین!

راستی مقاومت 6 اهم آجری سری کردین با سیم پیچ اولیه یا نه ؟؟؟؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
                سلاام
                به اینهمه تلاشت تبریک میگم
                خب گفته بودم که توی فیلم مقاومت اولیه ی توی فیلم 1.6 بوده.خب جا داره ازت تشکر بکنم که با پشتکارت این پیدا کردن سیم پیچ اولیه رو به ماهم خیلی آسون و کاربردی یاد دادی :wow: :read: :applause:

پس نتیجه اینکه سیم پیچ اولیه ات رو درست پیدا کردی !
                بعد میرسه به توان لامپ.
                ببین قدرت خروجی ترانس خیلی زیاد به توان ورودی در سیم پیچ اولیه داره!
                یعنی هرچقدر بتونی جریان بیشتری در اختیار اولیه ات بذاری خروجیت هم قویتر میشه!
                بله درست حدس زدی یکی از دلایل مهمش همون پایین بودن توان یا همون وات لامپت هست!چون نمیتونه جریان خوبی به اولیه تحویل بده بخاطره همین خروجیت ضعیفه!
                شما اگه طبق گفته ی قبلیم که در مقالات خوندم لامپ 60 وات یا بالاتر رو استفاده بکنین خروجیتون خیییییییییییلی بیشتر از این ها میشه
                ولی الان هم اونطوری که من میبینم خروجیتون 7 کیلوولتی میشه .

پس لامپ با وات بلاتر انتخاب بکنین!

راستی مقاومت 6 اهم آجری سری کردین با سیم پیچ اولیه یا نه ؟؟؟؟ :read:
                نه مقاومت سری نکردم لازمه اینکار انجام بشه؟؟؟؟

دیدگاه

آحه آقا نادر گفتن که مقاومت فیلمان های لامپ کم مصرف 8 اهمه و مقاومت اسیم پیچ اولیه 1.6اهم اونوقت به ترانزیستور ها فشار میاد و باعث میشه که زود گرم بشن

بخاطره این پرسیدم
                  منم توی فیلم ندیدم مقاومت سری بکنن یادم لازم نباشه.محض این پرسیدم

شما اگه از بالاست توان بالا مثلا 60 به بالا استفاده بکنین به احتمال 60 درصد قدرت خروجی های ولتاژتون بالا بشه!
                  چون جراین بیشتری نسبت به 20 وات در اختیار ترانس میذاره و بخاطره همین پیش بینی میشه کرد که قدرت ولتاژ خروجیتون و ارکشتون خیییییییییلی بالا بره

دیدگاه

سلام panamm جان امروز رفتم یه لامپ 50 وات خریدم و مدارشو در آوردم و به ترانس وصل کردم اصلا کار نکرد فقط گاهی یه صدای ویز ویز از ترانس میومد و وقتی که مدار رو از برق میکشیدم و میخواستم ترانس رو دشارژ کنم یه جرقه میزد و تموم!!؟؟ :-S :-?? اما با مدار 20 وات که تست میکنم کار میکنه !!!!!

دیدگاه

سلام panamm جان امروز رفتم یه لامپ 50 وات خریدم و مدارشو در آوردم و به ترانس وصل کردم اصلا کار نکرد فقط گاهی یه صدای ویز ویز از ترانس میومد و وقتی که مدار رو از برق میکشیدم و میخواستم ترانس رو دشارژ کنم یه جرقه میزد و تموم!!؟؟ :-S :-?? اما با مدار 20 وات که تست میکنم کار میکنه !!!!!
                      oo: oo: oo: :eek:

هنگیدم از این حرفت :-? :-/

ببین یه کاری بکن!
                      سیم قرمز رو در فاصله ی 1 سانتیمتر از پایه ی زمین ترانس فیکس نگهدار!بعد دو سره سیم های لامپ رو به دیگر پایه هایی که مقاومت بالایی دارن بزن ببین آرک تولید میشه؟؟؟ :read:

فقط مواظب باش به پایه هایی که مقاومت صفر یا زیره 1 اهم دارن نزن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
                        oo: oo: oo: :eek:

هنگیدم از این حرفت :-? :-/

ببین یه کاری بکن!
                        سیم قرمز رو در فاصله ی 1 سانتیمتر از پایه ی زمین ترانس فیکس نگهدار!بعد دو سره سیم های لامپ رو به دیگر پایه هایی که مقاومت بالایی دارن بزن ببین آرک تولید میشه؟؟؟ :read:

فقط مواظب باش به پایه هایی که مقاومت صفر یا زیره 1 اهم دارن نزن!
                        امتحان کردم بازم فایده نداره چیکار کنیم!!!؟؟؟ :-?? :-/

دیدگاه

امتحان کردم بازم فایده نداره چیکار کنیم!!!؟؟؟ :-?? :-/
                          جواد جان ببین میتونی از بالاست 50 واتیت برام یه عکس بگیری بفرستی و نشون بدی کدوم سیم ها رو به ترانس وصل میکنی؟؟؟
                          هم از پشت مدار و هم جلوی مدار :agree: :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
                            جواد جان ببین میتونی از بالاست 50 واتیت برام یه عکس بگیری بفرستی و نشون بدی کدوم سیم ها رو به ترانس وصل میکنی؟؟؟
                            هم از پشت مدار و هم جلوی مدار :agree: :read:

دو تا پایه های دیگه رو هم امتحان کردم هیچ فرقی نکرد

دیدگاه

پاسخ : کمک برای راه اندازی های ولتاژ تلویزیو&

دو تا پایه های دیگه رو هم امتحان کردم هیچ فرقی نکرد
                              خب جواد جان این عکس رو که برات گذاشتم خوب با دقت نگاه بکن!

ببین اون دوتا فلش زرد که کشیدم و شما سیمهای ترانست رو به اونا وصل کردی درواقع مسیر مداره که نشون میده دوسره اون سیم ها به اون خازن بزرگ قرمز رنگ میرسه که فکر کنم برای نویز گیری هست و ما مستقیما توی اون دوتا سیم خروجی نداریم که بخواد ترانسمون کار بکنه!
                              خالا میمونه سه تا احتمال دیگه که باید یکی یکی امتحان بکنی ببینی کدوم یکی جواب میده!
                              اول مثله پست قبلی سیم قرمز رو نزدیک زمین ترانست نگه دار تا هروقت مدار کار کرد آرکشو بتونی ببینی.توی یه فاصله نیم سانتیمتری!بعدا کارهایی که در قالب احتمال بهت میگم رو یکی یکی تست بکن ببین کدوم یکی احتمالا جواب میده!
                              احتمال اول:هردوی اون سیم های سفید که فکر کنم به اولیه ی ترانست وصل هستن رو باز بکن بعد یکی از اون سر های سیم سفید رو به فلش شماره 1 ببند و سر سیم سفید دوم رو اول یه 1a بزن ببین آرک میزنه یا نه؟ اگه نزد به 1b بزن ببین اینبار ارک میزنه یا نه!

احتمال دوم اینکه دوتا سیمهای سفید رو به محل فلش های آبی که با شماره 2 نشون دادم بزن ببین اینبار ارک میزنه یا نه!

و اگه بشه خبر بده اگه نشد من دیگه اطلاعاتم ته کشید :mrgreen: :redface:

دیدگاه

بازم نشد :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X