سلام.
در پروژه ای باید مداری بااستفاده از ترانزیستورها(ونه ترانسفورماتور)طراحی گردد که ورودی برق شهر رو گرفته و خروجی مابین۱۵۰۰ تا۵۰۰۰ ولت را بصورتdc تحویل دهد.
یعنی مشابه دستگاههای جوش کوچک امروزی.
البته این مدار برای مورد دیگر نیاز است و نه برای جوش.
تو پروژه استاد گفت باید کاملا به مدار اشراف داشته باشی که مثلا اگربخوایم ولتاژ رو تغییر بدیم بدونیم چه ترانزیستوری بذاریم ووووو باچه ترانزیستوری عوضش کنیم مثلا
کسی میتونه کمک کنه?پروژه سختیه?یا حدقل راهنمایی اولیه لطفاکنید.
یکسوال هم برام ایجادشد خب بعد طراحی و ساخت مدار.خب دیگه مدار لحیم شد دیگه قطعاتشوکه نمیشه عوض کرد!پس چرااستاد گفت تعویض?!!!
من از کجاشروع کنم?کمک
در پروژه ای باید مداری بااستفاده از ترانزیستورها(ونه ترانسفورماتور)طراحی گردد که ورودی برق شهر رو گرفته و خروجی مابین۱۵۰۰ تا۵۰۰۰ ولت را بصورتdc تحویل دهد.
یعنی مشابه دستگاههای جوش کوچک امروزی.
البته این مدار برای مورد دیگر نیاز است و نه برای جوش.
تو پروژه استاد گفت باید کاملا به مدار اشراف داشته باشی که مثلا اگربخوایم ولتاژ رو تغییر بدیم بدونیم چه ترانزیستوری بذاریم ووووو باچه ترانزیستوری عوضش کنیم مثلا
کسی میتونه کمک کنه?پروژه سختیه?یا حدقل راهنمایی اولیه لطفاکنید.
یکسوال هم برام ایجادشد خب بعد طراحی و ساخت مدار.خب دیگه مدار لحیم شد دیگه قطعاتشوکه نمیشه عوض کرد!پس چرااستاد گفت تعویض?!!!
من از کجاشروع کنم?کمک

پس بهمین خاطر بهش میگند که تقویت کننده سیگنال کوچک هست؟یک سیگنال بزرگ هم که بنظرم داشتیم تو درسها
اصلا ورودی تقویت کننده یک مدار ترانزیستوری میتونه همچین ولتاژ بالایی باشه؟(220ولت)

eca در
من برای درخواست کار رفته بودم.مجبور شدم برم پیشش اونم دید الکترونیک خوندم(در حالیکه از الکترونیک خوندنم چند سال میگذره!و الان با سوالام حتی همین جزییات اندک یادم میاد
)، بهم گفت بیا این کارو انجام بده.و اسم "نانو ذره" می برد.نمیدونم دیگه میخواد با نانو ذره چکار کنه
گویا یک قسمتی از طرحی!!که داره، باید تقویت ولتاژ انجام بشه.
یه عنصر سه پایه!!و یک مربع کشید که سه تا خط به هر ضلعش وصل بود.خیلی بهم برخورد.
این اگر منو الکترونیکی حساب میکنه، چرا همچین حرفی زد؟؟؟اگر هم حسابم نمیکنه چرا اومده پروژشو برای من،مطرح میکنه!!!

خیلی غصه میخورم اینهمه سال به پوچی گذشت.
طوریکه الان خودم فک میکنم خندم میگیره!!!!
دیدگاه