به نظرتون میشه با فیلم یا کتابای الکترونیک کامل این زبان هارو یاد گرفت؟
یا نیاز به کلاس دارم؟
من گشتم تو نت ولی آموزش خوبی پیدا نکردم
به نظر شما دوستای عزیز این مولتیمتر خوبه؟
لینک
من یجا خوندم مقاومتهایی که سوختن رو اگه از وسط دو تیکه کنیم میشه مقاومت یه طرفو با مولتی متر دیجیتال فهمید و با دو برابر کردنش تقریبا به مقدار اصلیش رسید
آخه من خیلی از وسایلایی که دستم میرسه مقاومتشون که سوخته کلا رنگ نوارهاش سیاه شده بودن و قابل خوندن نبودن
یا نیاز به کلاس دارم؟
من گشتم تو نت ولی آموزش خوبی پیدا نکردم
به نظر شما دوستای عزیز این مولتیمتر خوبه؟
لینک
من یجا خوندم مقاومتهایی که سوختن رو اگه از وسط دو تیکه کنیم میشه مقاومت یه طرفو با مولتی متر دیجیتال فهمید و با دو برابر کردنش تقریبا به مقدار اصلیش رسید
آخه من خیلی از وسایلایی که دستم میرسه مقاومتشون که سوخته کلا رنگ نوارهاش سیاه شده بودن و قابل خوندن نبودن

---------

...ولی خب خوندن برنامه سی و نوشتن اون یکم سخته...یکم مهارت و تجربه میخواد...الآن من نمیگم که زبان سی خیلی بده و اینجور حرفااا...من خودم الآن سه چهار ماهیه شروع کردم...با بیسیک شروع کردم و خیلی هم راضیم انشالا من بعد از یه 6 ماه میخوام سی رو شروع کنم...اتفاقا سی قدرتش هم بیشتره....و میشه کار های زیادی انجام داد...

ولی یه روز رفتم سراغ یه سایت...یه جرقه زدم وفهمیدم تازه این چی میخواد بگه الانش هم کامل سی رو بلد نیستم هر چند وقت یه بار میشینم با استفاده از اینترنت روی یه چیزیش کار می کنم.خوبیش اینه که ارم هم راحت میشه واسمون(منظورم اینه که سی اینده داره)
دیدگاه