اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار شارژر برای باتری لیتیومی 7.4 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار شارژر برای باتری لیتیومی 7.4 ولت

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
    با سلام:
    اگر فکر می کنید مشکل این است، یک شارژر موبایل استاندارد به ورودی مدار وصل کنید.البته من با شارژر موبایل گوشی قدیمی تست کردم باتری ها تا مرز 4.2 ولت شارژ شد و گرم نکرد.
    برای اینکه برای 3 عدد باتری استفاده کنم از کجا می تونم مدار یا ماژولش رو پیدا کنم ؟

دیدگاه

با سلام:
      با استفاده از ماژولی که ولتاژ ورودی آن بین 3 الی 30 ولت است اما با تنظیم کننده پتانسیومترخروجی آن ، ولتاژ خروجی را بین 12.5 الی 12.6 ولت تنظیم و به دوسر قطب های باتری با توجه به مثبت و منفی بودن آن کنید.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

تفاوت بالانسر و شارژر

این شارژر نیست و بر خلاف توضییحات فنی سایت در نظرات فقظ مدار بالانسر هست البته مدار حفاظت هم هست
          بر خلاف توضییحات پشتیبانی فنی سایت ورودی این ماژول 8.4 ولت باید باشد نه 5 ولت
          چند نفر هم گرفته بودند و بهشون کار نداده بود دلیلش اینه که ولتاژ 5 ولت بهش داده بودند
          پشتیبانی فنی
          خیر بالانسر ندارد تغیه ماژول هم حداقل 2.3 ولت است
          قرار نیست هر بالانسری شارژر هم باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
            با سلام:
            مجددا برایتان آپلود کردم. با دو آپلود سنتر . یکی آپلود سنتر سایت و دیگر آپلود سنتر دائم.

[ATTACH=CONFIG]10109[/ATTACH]
            سلام ببخشید فایل نیست اگه میشه لطفا دوباره فایل پیوست یا نقشه اش رو آپلود کنید.
            من واقعا نیاز دارم.ممنون

دیدگاه

سلام خسته نباشید
              عکس مدار حذف شده لطفا این مدار رو مجددا برای بنده به آدرس ایمیل arminbar5050@gmail.com ارسال کنید​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esi5050 نمایش پست ها
                سلام خسته نباشید
                عکس مدار حذف شده لطفا این مدار رو مجددا برای بنده به آدرس ایمیل arminbar5050@gmail.com ارسال کنید​
                درود...
                خدا رحمت کند آقای تحیری را که انسان شریف و بسیار خوبی بودند و بدون چشم داشت به بقیه آموزش میدادند....مکانشون جنت.
                برای شادی روحشان یک صلوات بفرستید...
                اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X