با سلام و خسته نباشید.من میخواستم یک مدار vco ای در orcad طراحی کنم با استفاده از تایمر 555.مدارش داخل سایت هست.روی کاغذ درست میشه ولی داخل ارکد ارور میده.میگه پایه ی شماره 7 رو وصل نکردی.لطفا خیلی هم کارم عجله ای هستش.ممنون از همه.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی یک مدار vco با استفاده از تایمر 555 و اینکه پایه شماره ی 7 به کجا وصل شود
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی یک مدار vco با استفاده از تایمر 555 و اینکه پایه شماره ی 7 به کجا وصل شود
خسته نباشید.عذر میخوام پروژه ای که استاد به بنده داده بودند این بوده که باید در خروجی ولتاژ 18 ولت و با فرکانس متغیر 2 تا 3 khz تولید کنم.مداری که گفتین درسته ولی داخل ارکد نمیدونم چیکارش کنم.ممنون میشم کمکم کنید.
دیدگاه
-
پاسخ : طراحی یک مدار vco با استفاده از تایمر 555 و اینکه پایه شماره ی 7 به کجا وصل شود
اگر میخواید ولتاژ خروجی 18 ولت بشه باید vcc رو 18 ولت بدیدنوشته اصلی توسط 23hossein نمایش پست هاخسته نباشید.عذر میخوام پروژه ای که استاد به بنده داده بودند این بوده که باید در خروجی ولتاژ 18 ولت و با فرکانس متغیر 2 تا 3 khz تولید کنم.مداری که گفتین درسته ولی داخل ارکد نمیدونم چیکارش کنم.ممنون میشم کمکم کنید.
قسمت دوم رو دقیقاً بلد نیستم ولی فکر کنم اینطور باشه:
اگر کریر قراره 2 تا 3 کیلو تغییر کنه شما مثلاً فرکانس فری رانینگ رو 2.5 کیلودر نظر بگیر که طبق فرمول تو عکس مقدار مقاومت ها و خازن به دست میاد
دیدگاه

دیدگاه