اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
    راستش فقط هزینه ی لامپ هستش دیگه، آب از چاه، برق هم که چون روستاس خیلی ارزون میوفته
    بعدشم، مگه هزینه ی برق لامپ ال ای دی برای یه اتاق ۳در۴ مگه چقدر میشه؟ برفرض وات هم بالا باشه.
    شما میتونی در ابعاد کم تست کنی اگه به جواب مطلوب رسیدی از ال ای دی استفاده کنی.واقعا نمیشه برای همه گیاهان نظر داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      شما میتونی در ابعاد کم تست کنی اگه به جواب مطلوب رسیدی از ال ای دی استفاده کنی.واقعا نمیشه برای همه گیاهان نظر داد
      ممنون دوست عزیزم بابت جواب ها.
      دوست گرامی نگفتین واسه علوفه ی جو ، چه لامپی رو استفاده کنم.
      بله حق با شماست، میخوام از کوچیک به بزرگ شروع کنم. فقط نمیدونم چه لامپی بگیرم.
      حقیقتش نمیخوام با خرید لامپ اشتباه هزینه ی اضافی واسه خودم درست کنم.
      پیشاپیش از جوابتون ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
        ممنون دوست عزیزم بابت جواب ها.
        دوست گرامی نگفتین واسه علوفه ی جو ، چه لامپی رو استفاده کنم.
        بله حق با شماست، میخوام از کوچیک به بزرگ شروع کنم. فقط نمیدونم چه لامپی بگیرم.
        حقیقتش نمیخوام با خرید لامپ اشتباه هزینه ی اضافی واسه خودم درست کنم.
        پیشاپیش از جوابتون ممنونم
        واقعا نمیدونم برای علوفه و جو جواب میده یا نه ولی شما که برقتون ارزون از متال هالید استفاده کنید به احتمال زیاد نتیجه میگیرید.نظر شخصی من بر متال هالید سرامیکی هست

دیدگاه

سلام
          لامپ متال هالید یا لامپ سدیم فشار قوی.... بیشترین شباهت را به نور خورشید دارد و علوفه
          دامی نیز برای رشد به بیشترین نور ممکن نیاز مند است... در حقیقت گیاهی آفتاب دوست میباشد...
          پس یا باید متال هالید استفاده کنید و یا LED های نصل جدید همانند sunlike که همانند متال هالید
          بوده و نور همانند نور خورشید دارد ولی فکر نکنم وارد ایران شده باشد... و گر هم باشد گران است...
          از دوستمان mindhunter نیز برای معرفی لامپ متال هالید تشکر میکنیم....
          جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۳:۱۶ ۱۳۹۸/۰۷/۱۱.
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دوست عزیز هزینه بالا میشه به محصول تولیدی مهم نیست؟
            سلام دوست عزیز.... چه خبر؟ با زحمتای ما....؟
            دوست عزیز نظرتون در مورد این محصول (SLD) چیست؟ در مورد آن اطلاعی دارید؟
            با متال هالید در یک کیفتیت نوردهی میباشد؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و خسته نباشید....
              دوستان طول موج خورشید در نور مرعی که فکر کنم گیاه فقط به نور مرعی نیاز دارد
              و وجود مادون قرمز و U.V برای آن مورد استفاده نمیباشد (U.V که کلا بد است)....:
              1- دقیقا این طول موج از چه میزان تا چه میزانیست (نانومتر)؟
              2- LED های که میتوانند این طول موج را پوشش دهند را میتوانید معرفی کنید؟
              مثلا فلان LED سبز که از فلان نانومتر تا فلان نانومتر پوشش میدهد و LED نور آبی
              که از فلان نانومتر تا فلان نانومتر را پوشش داده و فلان LED قرمز که کل طیف قرمز نور
              خورشید را پوشش میدهد... که جمع این سه LED بتواند دقیقا کل طیف نور مورد نیاز
              برای شبیه سازی نور خورشید را تولید کند؟
              3- در اینترنت LED هایی با نام کلوین دار که برای رشد گیاه آکواریوم پیشنهاد شده...
              تبلیغ شده اند... این کلوین دار به چه معناست....؟ همان نور آبی را مد نظر دارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                سلام دوست عزیز.... چه خبر؟ با زحمتای ما....؟
                دوست عزیز نظرتون در مورد این محصول (SLD) چیست؟ در مورد آن اطلاعی دارید؟
                با متال هالید در یک کیفتیت نوردهی میباشد؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید....

سلام سینا جان
                خوبی شما؟
                لامپهای ریف مرجان آکواریوم با لامپهای گیاهای گیاهان فرق میکنن تا او نجایی که میدونم بیشتر کلوین نورش مهم حدود 10000 باشه
                اصولا این لامپها گرون هستند
                شما تراریومتون درست کردید؟

دیدگاه

سلام سینا جان
                  خوبی شما؟
                  لامپهای ریف مرجان آکواریوم با لامپهای گیاهای گیاهان فرق میکنن تا او نجایی که میدونم بیشتر کلوین نورش مهم حدود 10000 باشه
                  اصولا این لامپها گرون هستند
                  شما تراریومتون درست کردید؟
                  سلام و ممنون برای پاسخهای خوبتان... پس لامپ مخصوص مرجان است...
                  این کلوین بالا به چه معناست؟میتوانید کمی در باره کلوین توضیح دهید؟
                  این کلوین همان لرد کلوین انگلیسی که نیست؟!
                  پ.ن: نه دوست من...ما مرور زمان انگار با بالا رفتن سن...گرفتاری هامون هم زیاد میشه
                  چون به مروره... نمیفهمیم... قبلا هر روز جمهوری و چراغ برق و پلاسکو بودم.... حالا وقت ندارم
                  یک دقیقه برم لاله زار یک لامپ متال هالید بخرم...محل کارم هم که فرستادنمان تبعید گاه...
                  20 کیلومتری تهران... و همه جا را هم ترح کردند.... نه فکر دارم یک تراریوم بزرگ و عمیق بسازم و
                  به فکر ساخت سخره و آبشار برای آن افتادم... باید یک شمال برم و یکم شن بادی بیارم... بعد برای
                  کف باید مزاحم شما بشم...راستی برای سخره چه به فکرتان میرسد.... شیشه چه قطری بخرم
                  چسب سیلیکنی چه برندی نگیرم؟؟؟؟راهنمایی میفرمایید؟
                  کمی ایده به من میدهید؟...
                  جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۵:۱۷ ۱۳۹۸/۰۷/۱۲.

دیدگاه

سلام و ممنون برای پاسخهای خوبتان... پس لامپ مخصوص مرجان است...
                    این کلوین بالا به چه معناست؟میتوانید کمی در باره کلوین توضیح دهید؟
                    این کلوین همان لرد کلوین انگلیسی که نیست؟!
                    پ.ن: نه دوست من...ما مرور زمان انگار با بالا رفتن سن...گرفتاری هامون هم زیاد میشه
                    چون به مروره... نمیفهمیم... قبلا هر روز جمهوری و چراغ برق و پلاسکو بودم.... حالا وقت ندارم
                    یک دقیقه برم لاله زار یک لامپ متال هالید بخرم...محل کارم هم که فرستادنمان تبعید گاه...
                    20 کیلومتری تهران... و همه جا را هم ترح کردند.... نه فکر دارم یک تراریوم بزرگ و عمیق بسازم و
                    به فکر ساخت سخره و آبشار برای آن افتادم... باید یک شمال برم و یکم شن بادی بیارم... بعد برای
                    کف باید مزاحم شما بشم...راستی برای سخره چه به فکرتان میرسد.... شیشه چه قطری بخرم
                    چسب سیلیکنی چه برندی نگیرم؟؟؟؟راهنمایی میفرمایید؟
                    کمی ایده به من میدهید؟...
                    با سلام
                    کلوین گرمای نور هست نه گرمای درجه ای مثلا 3000 کلوین نور خورشیدی و 6000 کلوین نور سفید مهتابی هست. شاید چون گرمای رنگ به کلوین معروف.
                    در مورد سنگ اطلاعی ندارم ولی اگه وزن سنگ های زیاد باشه شیشه 8 بگیر .چسب هم که خودتون استادیدو تاپیک زدید

دیدگاه

با سلام
                      کلوین گرمای نور هست نه گرمای درجه ای مثلا 3000 کلوین نور خورشیدی و 6000 کلوین نور سفید مهتابی هست. شاید چون گرمای رنگ به کلوین معروف.
                      در مورد سنگ اطلاعی ندارم ولی اگه وزن سنگ های زیاد باشه شیشه 8 بگیر .چسب هم که خودتون استادیدو تاپیک زدید
                      سلام دوست من... ممنون برای پاسخهای خوبتان... پس کلوین همان
                      حرارت هر طیف نوریست....؟ اینجا ما شبیه سازی دقیق نور خورشید مد
                      نظرمان است نه شدت نور و حرارت باز تابشی آن......

اگر خدا بخواهد فردا یا نشد 5 شنبه بروم بازار و لامپ متال هالید را خریداری کنم...
                      کمی راهنمایی میخواهم .... می شود بی زحمت دقیقا بفرمایید :
                      1-چه برندهایی اگر بودند خریداری کنم (برند های معروف موجود در بازار) بی زمحت با عکس....
                      2-دقیقا مشخصات روی باکس لامپ باید چه مشخصاتی داشته باشد؟ تا دقیقا آن را خریداری کنم
                      و سرم را کلاه نگذارند یا دقیقا همان چیزی را بخر م که نیاز است....
                      3- فرمودید باید سرامیکی باشد... چند عکس از نوع سرامیکی قرار میدهید؟
                      4- چه واتهایی موجود است و دقیقا چه واتی خریداری کنم؟ حتی برای آکواریوم....
                      5- مدلی است که ترانس نخواهد؟ مستقیم سرپیچ داشته وبه برق 220 وصل شود....
                      ممنون که تجربیات خوبتونو در اختیار من و دوستان قرار میدهید....

دیدگاه

یک سوال دیگر....
                        این دو با هم چه فرقی دارند....؟
                        هر دو طیف کامل نور خورشید را شبیه سازی میکنند...؟
                        کمی میتوانید این دو را با هم مقایسه کنید؟
                        قیمت و فروش لامپ متال هاليد گلخانه اي 400 وات، این لامپ با داشتن طيف هاي مخصوص رشد گياه در دوره رويش سبب افزايش سرعت رشد گیاه مي شود.

فروش لامپ بخار سدیم, خرید لامپ بخار سدیم, فروشگاه لامپ  بخار سدیم, قیمت پروژکتور بخار سدیم, فروش لامپ بخار, فروش لامپ hps

و چرا این اندازه این محصول گران است (حدود 600 تومان)

دیدگاه

راستی برای سخره چه به فکرتان میرسد....

این دو با هم چه فرقی دارند....؟
                          هر دو طیف کامل نور خورشید را شبیه سازی میکنند...؟

سلام
                          من از آکواریوم زیاد سردرنمیارم اما یادمه زمانی ویدیویی دیدم که در اون اومده بود با تعدادی یونولیت برش خورده در ابعاد و مدلهای مختلف (یونولیت رو تیکه تیکه و یا سیم داغ در مدلهای مختلف برش زده بود) با روی هم قرار دادن اونا بصورت لایه لایه سخره های زیبایی رو شبیه سازی کرده بود. یونولیتها رو با چسب چوب به هم چسبونده بود. البته برام سواله چون چسب چوب حلالش آب هست. اما شما میتونید از چسب دیگری استفاده کنید. فقط در نظر داشته باشید که اکثر چسبها یونولیت رو آب می کنند.
                          و در انتها هم با سلیقه خودش یونولیت رو رنگ زده بود (بصورت سایه دار) تا کاملا شبیه سنگ بشود. فوقالعاده زیبا و سبک.
                          اون لامپهای بالا هم یکیش مخصوص سبزیجات (vegetative) و دیگری مخصوص گلها (flower) هست. میبخشید که من جواب دادم.
                          تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

سلام
                            لطف کردید.. استفاده بردیم

دیدگاه

سلام سینا جان بله نور متال هالید تو آکواریوم گیاهی خیلی استفاده میشه من از اونجا به اینجا رسیدم بعد 1 هفته آب جلبک میزنه و سبز سبز میشه .بخار جیوه استفاده نمیشه برای گیاه ولی بخار سدیم تو گلخونه ها استفاده میشه.والا متال هالید نمیدونم چند وقت اومده ولی من 5 سالی دارم جالب نمیسوزن
                              Osram هم اسم سازنده لامپ هست
                              خب شما زنگ بزن این شماره به احتمال زیاد همه چی دارن
                              فقط اگه مارک فیلیپس داشت اون بگیر قبلا داشت .اگه نه همون اسرام
                              فقط بگین لامپ متال هالید سرامیکی 70 وات قلمی با نگه دارنده و ترانس الکترونیکی(بگید ترانس سیم پیچ نمیخوام الکترونیکی، همون که عکسشو لینک دادم)
                              اینم لینک عکس لامپ اسرام مدل HCL_TS (مدل مورد نظر) بازم میگم فیلیپس گرونتر ولی خیلی بهتر

سلام سینا جان اینجا جواب دادم.فقط اگه سرپیچی میخوای گو سرپیچی من مدل قلمیشو دارم تو عکسا هست.از 30 وات هست تا 1000 وات.70 واتش فکر کنم برای شما کافی باشه.اگه دیگه میخوای خیلی روشن باشه 150 وات.

دیدگاه

سلام سینا جان اینجا جواب دادم.فقط اگه سرپیچی میخوای گو سرپیچی من مدل قلمیشو دارم تو عکسا هست.از 30 وات هست تا 1000 وات.70 واتش فکر کنم برای شما کافی باشه.اگه دیگه میخوای خیلی روشن باشه 150 وات.
                                سلام
                                دقیقا توضیح داده بودید.... من هر چی تاپیک را بالا پایین کردم پیدا نشد...
                                یادم بود یک پست در این باره صحبت شده بود.... اون قسمت جلبک زدن آب
                                موجب میشد که بقیه کامنت را نخونم و فکر میکردم موضوع دیگری بحث شده....
                                ممنون که پیگیر هستید....
                                پ.ن: پس برای سخره فکری به نظرتان نمیرسد؟.... از یونالیت و چسب که دوستمان پیشنهاد دادند
                                فکر نکنم برای محیطی که داعما در آن آب و رطوبت در جریان است.... قابل استفاده باشد
                                عکس نمونه تراریم .... ندارید یا طرح اولیه برای طراحی...
                                پ.ن2: مدل سرپیچ دار آن... نیاز به ترانس ندارد؟اون مدل نارنجی رنگ در عکس بالا بخار
                                سدیم است؟ و مدل سبز بخار سدیم فشرده شده یا همان متال هالید....؟
                                متال هالید در جایی فرمودید سفید هم دارد... سفید هم برای پرورش گیاه است؟
                                چرا این برند ناروا که انگار ایرانی است... این اندازه گران است؟فلیپس آن چند است؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X