اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب به علی آقای گل ...... سال نوتون مبارک باشه و ازکرونا به دور........
    بله همه چیز گرون شده..... دیگه با این هزینه ها.... نمیشه خواب تراریوم را دید.....
    ممنون میشم اگر عکسها را قرار دهید.... بهتر شد از اتاق برداشتید چون لامپهای متال هالید
    دارای کمی U.V بوده که از U.V خورشید بیشتر است و مرور زمان اگربرای روشنایی قرار بگیرند
    تبدیل به آب مروارید... در چشمها شوند.... عکسش را قرار دهید ببینیم به چه صورتیست...
    LED های خورشید گونه یا هما ن Sunlike در حقیقت بیشتر با هدف استفاده در صفحات LED مانیتور
    و چراغ های مخصوص موزه و یا بوتیک... طراحی شده اند و بیشتر برای نشان دادن رنگها استفاده دارند...
    و از فن آوری LED های طول موج گسترده Broad Spectrum بهره میبرند.... شرکت سئول کراه و
    توشیبای ژاپن در پروژه ای مشترک مسئول تولید این سری از LED ها میباشند....
    که نمونه های رشد گیاه آن نیز به صورت چراغ مطالعه شکل.....در فروشگاه های چینی موجود است
    و میتوان به مهندس اهروانی سفارش دهیم برایمان وارد کند..... قیمت آن چنانی ندارد.... باید
    به دست شما برسد و با متال هالید سرامیکی مقایسه شود و نتیجه کیفیت آن مشخص شود...
    خوبی اش این است که دیگر U.V نداشته و حرارت کمتری هم از لامپ گازی دارد....باز باید تست شود

پ.ن: لامپهای متال هالید به همان صورت که فرمودید دو لایه بوده و لایه بیرونی برای فیلتر بخش زیادی از
    U.V تولید شده در لامپهای متال هالید گازیست ..... ولی باز مقداری U.V عبور کرده که از نور خورشید بیشتر است

این هم توضیحات سایت سئول کره در مورد این سری از LED های خورشید گونه.....

این هم نمونه رشد گیاه چینی که با همین سری از LED ها ساخته شده.....

ممنون از اطلاعاتتون سینا جان .میشه منبعی که میگه uv این لامپها بیشتر از خورشید هست ذکر کنید؟البته واسه متال هالیدهای چینی 100% همینطور هست ولی من تو سایت فیلیپس چیزی ندیدم مدل لامپ من
    PHILIPS CDM-T/CDM-TC هست و مقدار uv اینجوری گفته شده
    Pet (Niosh) (Nom) 26 h/500lx
    نمیدونم واحدش چی هست ولی حباب بیرونی بیشتر uv میگیره ولی نمیدونم واحد این مقدار چی هست اگه منبعی دارید ذکر کنید.
    برای لامپهای جدید چند ماهی تا 1 سال میگذره که تاثیرش دیده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      ممنون از اطلاعاتتون سینا جان .میشه منبعی که میگه uv این لامپها بیشتر از خورشید هست ذکر کنید؟البته واسه متال هالیدهای چینی 100% همینطور هست ولی من تو سایت فیلیپس چیزی ندیدم مدل لامپ من
      PHILIPS CDM-T/CDM-TC هست و مقدار uv اینجوری گفته شده
      Pet (Niosh) (Nom) 26 h/500lx
      نمیدونم واحدش چی هست ولی حباب بیرونی بیشتر uv میگیره ولی نمیدونم واحد این مقدار چی هست اگه منبعی دارید ذکر کنید.
      برای لامپهای جدید چند ماهی تا 1 سال میگذره که تاثیرش دیده بشه
      سلام و عرض ادب به علی آقای عزیز.... علی جان یادم هست که قبلا در مورد این موضوع تحقیق کرده بودم....
      در مقالات و یوزر منوالهای مختلف که بررسی کرده بودم میزان U.V ناچیز بود ولی از نور خورشید بیشتر بود...
      قطعا فیلیپس خیلی خیلی تولید بهتری نسبت به نمونه های چینی و بی کیفیت خواهد داشت..... بیشتر بستگی
      به همان لایه دومی این لامپها دارد که بیشترین فیلتر را انجام دهد... فیلیپس خوب حتما بهترین فیلتر را انجام
      خواهد داد... پ.ن: قرار بود عکس قرار دهید...
      https://www.researchgate.net/figure/...fig3_292983157
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب به علی آقای عزیز.... علی جان یادم هست که قبلا در مورد این موضوع تحقیق کرده بودم....
        در مقالات و یوزر منوالهای مختلف که بررسی کرده بودم میزان U.V ناچیز بود ولی از نور خورشید بیشتر بود...
        قطعا فیلیپس خیلی خیلی تولید بهتری نسبت به نمونه های چینی و بی کیفیت خواهد داشت..... بیشتر بستگی
        به همان لایه دومی این لامپها دارد که بیشترین فیلتر را انجام دهد... فیلیپس خوب حتما بهترین فیلتر را انجام
        خواهد داد... پ.ن: قرار بود عکس قرار دهید...
        https://www.researchgate.net/figure/...fig3_292983157
        الیدی های فول اسپکتروم رو هم بررسی کنید. گزینه مناسبی میتونه برای گلخونه های خونگی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
          الیدی های فول اسپکتروم رو هم بررسی کنید. گزینه مناسبی میتونه برای گلخونه های خونگی باشه
          https://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B3%D8...submit_search=
          سلام
          اشکان خان این تاپیک با همان LED ها شروع شد که ادامه پیدا کرد و به این جا رسید.....
          حتی لینکهای فروش فروشگاه هم در اول تاپیک معرفی شده است...... اما شکلی است...
          LED های فول اکسپکتروم بنفش رنگ که ترکیبی از نور آبی و قرمز به صورت تمام طیف میباشد...
          که در رشد گیاه تاثیر گذار هستند ولی مثل نور خورشید رشد کامل گیاه حاصل نمیشود........
          با بررسی های علی آقا ... به این نتیجه رسیدیم که گیاه به نوری دقیقا مثل نور خورشید و با تمام
          طیف نوری نیاز دارد که فعلا فقط لامپ گازی سرامیک متال هالید آفتابی CMH در ایران این قابلیت را
          داشته و بیشترین شباهت را به نور خورشید دارد.... البته LED های با نام تجاری Sunlike وارد بازار
          جهانی (نه ایران) شده که همانند متال هالید تمام طیف نور خورشید را شبیه سازی میکند....اگر آنها
          وارد شوند که پایان عمر متال هالید خواهد بود..... برای بوتیک و موزه و پارچه فروشی ها... هم استفاده دارد....
          اشکان جان بهترین دلیل برای نمایش این موضع... عکس پایین است.... این 3 گیاه با هم کاشته شده اند و از چپ
          به راست نوردهی با لامپ کم مصرف یا مهتابی (فرقی ندارد) و گیاه وسطی با نور LED فول اکسپکتروم صورتی
          رنگ است که در فروشگاه سایت موجود است و در سمت چپ سرامیک متال هالید برای نور پردازی به کار رفته..

علی آقا قبلا عکسی از گیاه های خود در زیر لامپ متال هالید قرار داده بودند که در کمال ناباوری ... در زیرگلدانیها.... آب جلبک سبز زده بود که
          حتما میدانید که این جلبکها فقط در آبهایی که کاملا نور خورشید مستقیم به آب راکد تابیده میشود.... رشد میکنند و اگر کمی نور غیر مستقیم
          باشد و تابش کم و یا مثلا دریاچه ای عمیق... فقط جلبک سیاه یا قرمز زده میشود... در آکواریوم هایی که نور مصنوعی به آنها میتابند... همه ما
          جلبکهای سیاه را تجربه کردیم.... اما جلبک سبز فقط آکواریومی که زیر نور مستقیم آفتاب قرار داشتند زده میشود.... حالا شما چند ماه آب را زیر
          لامپ فول اکسپکتروم صورتی رنگ قرار دهید.... یک خط باریک هم جلبک سبز در آن نخواهید یافت که نشانه کیفیت پایین نور آنهاست......
          جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۳:۱۲ ۱۳۹۹/۰۱/۰۳.
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

با سلام به همه دوستان و سینا جان
            اینم عکسهای که گفتم قرار میدم

من آخر نفهمیدم spoiler انجمن کجاست ببخشید عکسا بزرگ
            خب سینا جان اون عکس اول لامپ فیلیپس هست و عکس دوم لامپ فیلیپس و اسرام کنار هم که چون شدت نور خیلی زیاد هست تو عکس نورشون درست مشخص نیست .ولی تفاوت نوری خیلی کمی دارن.یک نکته ای که دقت میکنم پوشش رویی لاپ فیلیپس در زاویه های خاص آبی رنگ هست مثل عینکهای ضد uv .
            اشکان خان من از led full spec استفاده کردم ولی هم گیاه زیرش بد جلوه میکنه و هم تاثیر خاصی نداره ولی این متال هالیدها گیاه به سمتش خم میشه دقیقا مثل نور خورشید که گیاه به سمتش میره و تا الان انواع گیاهها زیرش خیلی خوب رشد کرده

دیدگاه

سلام علی آقا و تشکر فراوان برای عکسها.... بله انگار متال هایدهای فیلیپس خروج U.V خیلی خیلی
              کمی دارند و دلیل آن فیلترینگ خیلی خوب لایه بیرونی است.... پس فقط باید فیلیپس خرید....
              مثل تفاوت پراید با بنز است.... خیلی جالب است.... دو تا لامپ را کنار هم قرار دادید... قیمت
              لامپ وات پایین متال هالید فیلیپس چندشده علی آقا....؟ فرمودید ایگنیتور و ترانس هم میخواهد
              که اگر ترانس الکترونیکی بخریم دیگر ایگنیتور نمیخواهد.... قیمت ترانس الکترونیک چند شده؟؟؟
              پیشنهاد میدهید در داخل تراریوم مثلا یک اکواریوم 60 سانتی یا ماکزیمم یک متری چی بکارم...؟
              لامپ متال هالید هم فیلیپس وات پایین جایی میشناسید؟؟؟؟ ببینیم قیمت چند شده؟؟؟!!!
              بله لامپهای LED بنفش یکی نوردهی پایینی داشته و دیگری نور بیکیفیتی برای رشد گیاه دارند
              رنگ صورتی یا بنفش هم روی گل و داخل تراریوم یا آکواریوم ... زیاد جالب نیست... نور سفید خورشید
              خیلی خیلی بهتر و زیباتر خواهد بود.... کاش متال هالید 10 وات هم بود.....

دیدگاه

چرا شرکت معروف اسرام لامپهای تخصصی رشد گیاهش را hpsتولید کرده؟؟؟؟cmhیا حداقل mhمگر برای رشد گیاه بهتر نیست؟؟؟؟؟

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                  چرا شرکت معروف اسرام لامپهای تخصصی رشد گیاهش را hpsتولید کرده؟؟؟؟cmhیا حداقل mhمگر برای رشد گیاه بهتر نیست؟؟؟؟؟

https://www.digikala.com/product/dkp...B%8C%D9%87-e40
                  سلام و عرض ادب محمد خان.... سال نوتون مبارک... از بیماری به دور باشید....
                  انگار از لامپهای گازی بخار سدیم برای پرورش گل به صورت مکمل استفاده میشود که طیف مورد
                  نیاز برای گلدهی را فراهم میکند و رشد گلها را افزایش میدهد... لامپ متال هالید کوارتزی یا همان
                  معمولی... طیف طول موجهای آن بریده بریده است و کامل نیست که برای پرورش گیاه مناسب نیست
                  اما متال هالید سرامیکی (CMH) طیف کاملی داشته و بریده بریده نبوده و یک دست و کامل میباشد....
                  لامپهای رشته ای قدیمی و هالوژن هم طیف کامل نوری را همانند متال هالید سرامیکی دارد اما یکی
                  مصرف برق بالایی داشته و به دلیل این که نور تولیدی ... نور قرمز و مادون قرمز بیشتر ی نصبت به نور آبی
                  دارد ... دمای رنگی حدود 3000 کلوین داشته و نور خورشید 5900 کلوین است (مهتابی 6000 تا 7000) و
                  کمی نور آنها زردتر از نور خورشید است... هالوژن کمی بهتر بوده و حدود 4000 کلوین و متال هالید حدود
                  5000 کلوین است که بیشترین شباهت را به نور خورشید دارد.....

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۰:۵۸ ۱۳۹۹/۰۱/۰۳.

دیدگاه

سلام و عرض ادب محمد خان.... سال نوتون مبارک... از بیماری به دور باشید....
                    انگار از لامپهای گازی بخار سدیم برای پرورش گل به صورت مکمل استفاده میشود که طیف مورد
                    نیاز برای گلدهی را فراهم میکند و رشد گلها را افزایش میدهد... لامپ متال هالید کوارتزی یا همان
                    معمولی... طیف طول موجهای آن بریده بریده است و کامل نیست که برای پرورش گیاه مناسب نیست
                    اما متال هالید سرامیکی (CMH) طیف کاملی داشته و بریده بریده نبوده و یک دست و کامل میباشد....
                    لامپهای رشته ای قدیمی و هالوژن هم طیف کامل نوری را همانند متال هالید سرامیکی دارد اما یکی
                    مصرف برق بالایی داشته و به دلیل این که نور تولیدی ... نور قرمز و مادون قرمز بیشتر ی نصبت به نور آبی
                    دارد ... دمای رنگی حدود 3000 کلوین داشته و نور خورشید 5900 کلوین است (مهتابی 6000 تا 7000) و
                    کمی نور آنها زردتر از نور خورشید است... هالوژن کمی بهتر بوده و حدود 4000 کلوین و متال هالید حدود
                    5000 کلوین است که بیشترین شباهت را به نور خورشید دارد.....
                    سلام
                    سال نو شما هم به مبارکی و سلامتی

chm در ایران پیدا میشه؟؟؟؟؟قیمتها چطوریه؟؟؟؟بالاست ها چنده؟؟؟؟؟

سینا جان الان دیدم سایت دیجی کی این ledهای sunlikeرا داره قدیما لیون الکترونیک از دیجی کی سفارش واردات می گرفت .بعد تعطیلات می تونید ازشون قیمت بگیرید.البته یدونه 6واتش حدود 5دلاره با واردات و.....حتما هزینه اش زیاد میشه
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                      سلام
                      سال نو شما هم به مبارکی و سلامتی

chm در ایران پیدا میشه؟؟؟؟؟قیمتها چطوریه؟؟؟؟بالاست ها چنده؟؟؟؟؟

سینا جان الان دیدم سایت دیجی کی این ledهای sunlikeرا داره قدیما لیون الکترونیک از دیجی کی سفارش واردات می گرفت .بعد تعطیلات می تونید ازشون قیمت بگیرید.البته یدونه 6واتش حدود 5دلاره با واردات و.....حتما هزینه اش زیاد میشه
                      سلام محمد خان....
                      بله در ایران سرامیک متال هالید آفتابی موجود است....
                      به یک ترانس و ایگنیتور یا همان استارتر خودمون هم نیاز داره.....
                      مشکل متال هالید U.V است که لامپهای کم مصرف و مهتابی هم این
                      مقدار U.V را دارا میباشند.... و البته نور خورشید هم مقداری U.V دارد
                      پ.ن: محمد جان لینک دیجی کی را قرار میدهید؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام محمد خان....
                        بله در ایران سرامیک متال هالید آفتابی موجود است....
                        به یک ترانس و ایگنیتور یا همان استارتر خودمون هم نیاز داره.....
                        مشکل متال هالید U.V است که لامپهای کم مصرف و مهتابی هم این
                        مقدار U.V را دارا میباشند.... و البته نور خورشید هم مقداری U.V دارد
                        پ.ن: محمد جان لینک دیجی کی را قرار میدهید؟؟؟؟؟
                        خدمت شما با قند شکن باز کنید

ولتر

دیدگاه

دستتون درد مکنه محمد جان... شیلتر شکنم به سختی باز شد و عکسها در لینک نمایش داده نمیشود...
                          اینا کار آمریکاست....

دیدگاه

سلام خدمت سینا جان و محمد جان دوستان گرامی
                            محمد خان لامپهای cmh یا همون ceramic metal halide موجود هست منتهی این اسرامها اصل و تقلبی دارن که نمیشه فهمید کدوم اصل هست منم اسرام دارم نمیدونم اصل هست یا نه ولی عکس جعبه با کارخانه کاملا یکی هست.
                            سینا جان من لامپ فیلیپسو 8 سال پیش فکر کنم 80 تومن خریدم شرکت نور اسرام وارد میکرد تماس بگیرید ببینید دارن.10 وات که نوری نداره و حداقل 35 وات هست. شما برای تراریوم 35 وات بگیر ولی برای 1 متر 70 وات لازم هست.در مورد بالاست الکترونیکی نیاز به ایگنیتور نیست هم سبک هم مصرف کمی داره من دقیقا 71 وات با ترانس الکترونیکی مصرف دارم با القایی اتلاف بیشتری داره چون داغ میشه.برای 70 وات ترانس الکترونیکی فکر کنم الان 400 تومن باشه قبلا 180 بود.
                            یک موردی که واسه قیمتها میتونم بگم این که چون این لامپها عمر بالایی داره شما یک بار میخری چندین سال ستفاده میکنی ولی خوب الان خیلی گرون شده .ولی من تو این مدت هییچ کدوم از لامپهام نسوخته چون چیزی نداره برای سوختن نه اینکه آب بریزه روش.
                            بازم سوالی بود در خدمتم.بالاست الکترونیکی حجم کم مصرف کم و بازدهی بالایی داره.مدار داخلش تقریبا پیچیده هست و روش رزین داره و روش زده نور اسرام ولی فکر نکنم ساخت داخل باشه

دیدگاه

دستتون درد مکنه محمد جان... شیلتر شکنم به سختی باز شد و عکسها در لینک نمایش داده نمیشود...
                              اینا کار آمریکاست....
                              دقیقا سینا جان برای منم به سختی باز شد .البته فکر کنم کلا عکس نداره نه اینکه برای ما باز نشه .خیلی از قطعات در دیجی کی عکس نداره چون فقط با پارت نامبر کار می کنند.و چون قطعات اورجینال هست دقیقا مثل عکس سازنده هست.
                              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                                سلام خدمت سینا جان و محمد جان دوستان گرامی
                                محمد خان لامپهای cmh یا همون ceramic metal halide موجود هست منتهی این اسرامها اصل و تقلبی دارن که نمیشه فهمید کدوم اصل هست منم اسرام دارم نمیدونم اصل هست یا نه ولی عکس جعبه با کارخانه کاملا یکی هست.
                                سینا جان من لامپ فیلیپسو 8 سال پیش فکر کنم 80 تومن خریدم شرکت نور اسرام وارد میکرد تماس بگیرید ببینید دارن.10 وات که نوری نداره و حداقل 35 وات هست. شما برای تراریوم 35 وات بگیر ولی برای 1 متر 70 وات لازم هست.در مورد بالاست الکترونیکی نیاز به ایگنیتور نیست هم سبک هم مصرف کمی داره من دقیقا 71 وات با ترانس الکترونیکی مصرف دارم با القایی اتلاف بیشتری داره چون داغ میشه.برای 70 وات ترانس الکترونیکی فکر کنم الان 400 تومن باشه قبلا 180 بود.
                                یک موردی که واسه قیمتها میتونم بگم این که چون این لامپها عمر بالایی داره شما یک بار میخری چندین سال ستفاده میکنی ولی خوب الان خیلی گرون شده .ولی من تو این مدت هییچ کدوم از لامپهام نسوخته چون چیزی نداره برای سوختن نه اینکه آب بریزه روش.
                                بازم سوالی بود در خدمتم.بالاست الکترونیکی حجم کم مصرف کم و بازدهی بالایی داره.مدار داخلش تقریبا پیچیده هست و روش رزین داره و روش زده نور اسرام ولی فکر نکنم ساخت داخل باشه
                                سلام و تسکر از علی آقای گل....
                                علی جان این نور اسرام همان شرکت تولید لامپ نور هست که قدیم لامپهای رشته ای نور را تولید میکرد؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X