اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
    سلام خدمت سینا جان و محمد جان دوستان گرامی
    محمد خان لامپهای cmh یا همون ceramic metal halide موجود هست منتهی این اسرامها اصل و تقلبی دارن که نمیشه فهمید کدوم اصل هست منم اسرام دارم نمیدونم اصل هست یا نه ولی عکس جعبه با کارخانه کاملا یکی هست.
    سینا جان من لامپ فیلیپسو 8 سال پیش فکر کنم 80 تومن خریدم شرکت نور اسرام وارد میکرد تماس بگیرید ببینید دارن.10 وات که نوری نداره و حداقل 35 وات هست. شما برای تراریوم 35 وات بگیر ولی برای 1 متر 70 وات لازم هست.در مورد بالاست الکترونیکی نیاز به ایگنیتور نیست هم سبک هم مصرف کمی داره من دقیقا 71 وات با ترانس الکترونیکی مصرف دارم با القایی اتلاف بیشتری داره چون داغ میشه.برای 70 وات ترانس الکترونیکی فکر کنم الان 400 تومن باشه قبلا 180 بود.
    یک موردی که واسه قیمتها میتونم بگم این که چون این لامپها عمر بالایی داره شما یک بار میخری چندین سال ستفاده میکنی ولی خوب الان خیلی گرون شده .ولی من تو این مدت هییچ کدوم از لامپهام نسوخته چون چیزی نداره برای سوختن نه اینکه آب بریزه روش.
    بازم سوالی بود در خدمتم.بالاست الکترونیکی حجم کم مصرف کم و بازدهی بالایی داره.مدار داخلش تقریبا پیچیده هست و روش رزین داره و روش زده نور اسرام ولی فکر نکنم ساخت داخل باشه
    سلام علی جان .من در اصفهان که بعیده پیدا کنم سرچ هم کردم ظاهرا سایتی درست حسابی برای فروش آنلاین نیست .ظاهرا یک شرکت ایرانی هم تولید می کنه اما فقط سفید یا همون رنگ یخی داره.
    بالاستهای الکترونیکی مثل لامپ کم مصرفها دائما نمی سوزه؟؟؟
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      دقیقا سینا جان برای منم به سختی باز شد .البته فکر کنم کلا عکس نداره نه اینکه برای ما باز نشه .خیلی از قطعات در دیجی کی عکس نداره چون فقط با پارت نامبر کار می کنند.و چون قطعات اورجینال هست دقیقا مثل عکس سازنده هست.
      سلام مجدد محمد جان.... نظرتون چیه من و شما و علی آقا با هم سفارش دهیم.....
      به نظرتان مثلا شرکت مورد نظر یا مهندس اهروانی یا ... وارد کنند برای ما چه قیمتی
      در خواهد امد....؟؟؟؟
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام مجدد محمد جان.... نظرتون چیه من و شما و علی آقا با هم سفارش دهیم.....
        به نظرتان مثلا شرکت مورد نظر یا مهندس اهروانی یا ... وارد کنند برای ما چه قیمتی
        در خواهد امد....؟؟؟؟
        سلام
        قطعا اگر رو 10تا دونه سفارش بدهیم قیمت کمتر میشه .البته اصلا باید دید دیگه لیون الکترونیک از دیجی کی وارد می کنه یا مهندس اهروانی اصلا واردات از دیجی کی دارند یا نه ؟
        من حدود50وات پایه هستم که میشه حدود 60دلار +هزینه های جانبی

بعد تعطیلات میشه به لیون ایمیل بزنیم قیمت بگیریم.
        دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

متال هالید سرامیکی اما بالاست قیمت نزده
        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۳۶ ۱۳۹۹/۰۱/۰۳.
        ولتر

دیدگاه

دیگه مثل قبل رمقی برای فعالیت و سرچ و .. درباره این گونه موضوعات برام نمومنده

تجربه ای که با led داشتم برای کاکتوس و زعفران بود که برای یکی از دوستان در شیراز کار گذاشتم.
          نتیجه ش رضایت بخش بود . برای زعفران خیلی تاثیر نداشت ولی برای کاکتوس موثر بود.
          نسبت به نور افتاب کاکتوس ها سرزنده تر بودن.

در مورد لامپ ها شاید در مقیاس خونگی صرفه اقتصادی مناسبی نداشته باشه. البته با این وضع اقتصادی ایران شاید به صرفه نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها

تجربه ای که با led داشتم برای کاکتوس و زعفران بود که برای یکی از دوستان در شیراز کار گذاشتم.

در مورد لامپ ها شاید در مقیاس خونگی صرفه اقتصادی مناسبی نداشته باشه. البته با این وضع اقتصادی ایران شاید به صرفه نیست.
            اشکان جان کلا نور مصنوعی را شما در سایتهای خارجی سرچ کنید 90درصد برای کشت گل یا همون ماریجوانا استفاده میشه و خارج ایران هم زیاد برای گیاهان دیگه به صرفه نیست.البته من به سینا جان گفتم گل بنفشه بکاره که روغنش الان نایاب شده تا بازدهی اقتصادی داشته باشه
            ولتر

دیدگاه

اشکان جان کلا نور مصنوعی را شما در سایتهای خارجی سرچ کنید 90درصد برای کشت گل یا همون ماریجوانا استفاده میشه و خارج ایران هم زیاد برای گیاهان دیگه به صرفه نیست.
              توی ایران هم همینطوره. چند تا مشتری دارم زیاد دنبال اینجور موارد هستن
              در این جور موارد زیاد کیفیت مهم نیست کمیت محصول مهم میشه

البته من به سینا جان گفتم گل بنفشه بکاره که روغنش الان نایاب شده تا بازدهی اقتصادی داشته باشه
              با این اوضاع همون پرورش گل بنفشه و الاغ ماده بهترین گزینه هست

دیدگاه

سلام و تسکر از علی آقای گل....
                علی جان این نور اسرام همان شرکت تولید لامپ نور هست که قدیم لامپهای رشته ای نور را تولید میکرد؟؟؟؟
                بله سینا جان همون هست واردات هم انجام میدادن قبلا

دیدگاه

سلام اشکان خان... بلا و کرونا به دورباشه انشا.......سال نوتونم مبارک....
                  بله دقیقا ... چون کاکتوسها در بدترین شرایط رشد میکنند....با این سری LED ها جواب گرفتند....
                  در خانه چند عدد کاکتوس داریم که هفته ای یک بار آن هم در پشت شیشه زیر نور آفتاب قرار
                  میدهیم و در بقیه موارد در سایه و نور غیر مستقیم است و به راحتی رشد نمو میکنند......
                  اما زمانی میتوان گفت که LED های صورتی فول اکسپکتروم جواب میدهند که هر گیاه آفتاب
                  دوستی را بتوان زیر آن پرورش داد.... بعد نکته دیگر که ما از کجا بفهمیم که این LED ها اصل
                  بوده و دقیقا فول اکسپکتروم هستند....؟ چون در بازار دقیقا یک رنگ LED صورتی پاور
                  و 5 میلیمتری کلاهی است که دقیقا همین رنگ را دارند ولی خوب طول موج و طیفی محدود دارند
                  ممکن است دلیل جواب نگرفتن ما (که من هم قبلا از سایت خریدم و جواب نگرفتم...) کلاه گذاشتن
                  سایتهای چینی سر مهندس بلورچیان باشد...... که هر کس یک بار با چینی ها کار کرده باشد
                  میداند این مردم چه کلاه بردارهایی هستند و مخصوصا در معاملات مجازی...... مثلا همین آفتاب
                  رایانه که همشهری شما است .... چندین بار و در فاصله زمانی و در چند موجودی جداگانه فروشگاه
                  ابر خازن گرین کپ خریداری کردم که یا خراب بودند و یا نشتی داشتند... حدود 400 تومانی خریدم
                  که همه را دور انداختم و هر بار گفتند این بار جدید از فروشنده دیگری است و این سری سالم است
                  و براتون تست میکنیم میفرستیم..... که باز هم سری بعدی هم مشکل داشه و داستان ادامه داشت
                  پ.ن: بله صرفه اقتصادی برای پرورشی ندارند (مگر بنفشه که قرار شد با محمد عزیز پروژه ای مشترک
                  شروع کنیم) من برای نوردهی تراریوم (پرورش گیاهان داخل آکواروم خالی از آب....) نیاز دارم....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

اشکان جان کلا نور مصنوعی را شما در سایتهای خارجی سرچ کنید 90درصد برای کشت گل یا همون ماریجوانا استفاده میشه و خارج ایران هم زیاد برای گیاهان دیگه به صرفه نیست.البته من به سینا جان گفتم گل بنفشه بکاره که روغنش الان نایاب شده تا بازدهی اقتصادی داشته باشه
                    سلام محمد جان اون گل هم صرفه اقتصادی نداره چون حداقل 1 سال زمان میبره گیاه بالغ بشه و گیاه ماده از آب در بیاد البته همون گل بنفشه .گیاهان دیگری هستند بدون نور و با بازدهی بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                      سلام محمد جان اون گل هم صرفه اقتصادی نداره چون حداقل 1 سال زمان میبره گیاه بالغ بشه و گیاه ماده از آب در بیاد البته همون گل بنفشه .گیاهان دیگری هستند بدون نور و با بازدهی بالا
                      سلام علی آقا.....
                      چی بگم ... بد جوری در این ویرانه خانه گیر افتادیم... سه سال پیش به هر کس که رسیدم گفتم....
                      هر کس هر چه زودتر از این کشور برود برد بیشتری کرده.... هر ماه هر فصل یک چیز جدید از آستین
                      خود بیرون خواهند آورد... بدتر از این هم خواهد شد.... خدا هم از اینجا رفته است.....

دیدگاه

الاغ ماده بهترین گزینه هست
                        الاغ ماده باکره

دیدگاه

سلام و عرض ادب
                          ال ای دی های سان لایک شرکت سئول کره که با توشیبا این سری از لامپهای پایه بنفش را طراحی کرده اند
                          و بهترین طیف را در بین LED ها دارا میبانشد.... کم کم دارد وارد بازارهای جهانی میشود.... به صورت LED
                          های SMD از نوع 3030 تولید میشود و به 3 دمای رنگ آفتابی و نچرال و مهتابی تولید میشوند... اما با بررسی
                          طیف نوری این 3 مدل من به این نتیجه رسیدم که مهتابی (سفید) آن برای رشد گیاه مناسبترین است و تنها
                          LED ای است که میتواند جای لامپ گازی متال هالید سرامیکی را بگیرد و پر کند.........
                          از بالا به پایین .... نمودار اول LED سفید آفتابی معمولی موجود در بازار با CRI بالای 80 درصد است و دومی نچرار
                          LED معمولی.... و سومی سفید مهتابی LED معمولی...... و چهارمی 3 ال ای دی آفتابی مهتابی و نچرال سان لایک است...
                          کلا دقت کرده باشید لامپ های LED یک پیک آبی دارد و در لامپ های گازی این پیک درتمام طیفهای رنگی وجود داد...
                          دلیل درخشندگی و زنندگی این لامپها همین موضوع است که چشم را میزند... در حقیقت این موضوع یک فاجعه است
                          و برای چشمها نیز زیان دارد..... تنها مشکلی و ایرادی که میتوان به لامپهای متال هالید گرفت که در ال ای دی ها هم وجود
                          دارد .... ولی لامپهای التحابی یا همان تگستنی این مشکل را نداشتند..... در سان لایک این مشکل برطرف شده است...

دیدگاه

با بررسی نمودارهای بالا.... به این نتیجه میرسیم که:
                            اگر مد نظر ما فقط رشد گیاه باشد نه نور برای نور پردازی عکاسی و موزه و ویترین....
                            به نظر من ترکیب نور آفتابیLED یک برند با کیفیت و مهتابی آن....میتوانید به نور
                            مورد نظرتان تا حدی دست پیدا کنید.... سان لایک هم فقط مهتابی یا همان سفید آن
                            فقط برای رشد مناسب خواهد بود یا به عبارتی بهتر ار نچرال و آفتابی آن خواهد بود...
                            و بیشترین شباهت به نور خورشید را دارا میباشد... مثل متال هالید سرامیکی......
                            خلاصه... به نظر من ترکیب آفتابی و مهتابی.... خیلی کاملتر از نور فول اکسپکترومهای
                            صورتی رنگ است و نور سبز گلدهی و رشد اولیه گیاه را نیز تا حدی تامین میکنند...
                            برای زیبایی میتوانید نچرال هم به آن اضافه کنید ولی آفتابی و مهتابی ترکیبی ...
                            نچرال را پوشش میدهند و نیازی با آن نیست..... فقط برندی خوب با CRI بالای 80
                            درصد بخرید... 90 درصد به بالا باشد که خیلی بهتر خواهد بود.... این تحقیقات
                            تکمیلی من در این یکی دو سال است....

دیدگاه

این جدید ترین لامپ رشد گیاه است که آمازون به فروش میرساند....
                              طیف نوری آن را با ترکیب نور سفید و آفتابی مقایسه کنید.....
                              به نظرتان همدیگر را پوشش نمیدهند؟؟؟؟

دیدگاه

این جدید ترین لامپ رشد گیاه است که آمازون به فروش میرساند....
                                طیف نوری آن را با ترکیب نور سفید و آفتابی مقایسه کنید.....
                                به نظرتان همدیگر را پوشش نمیدهند؟؟؟؟

سلام خسته نباشید
                                مارا در نمیابید ؟
                                تازه اومدم تو فروم ،میخام به تقریبا دو سه تا صندوق(فعلا همینان)سبزی نور بدم از چی استفاده کنم؟
                                تو سایت یه برد های رشد گیاه هست زده ۳۰وات حدود ۵۰تومنه ،اینا خوبن؟اصلا اینا چه مقدار فضایی رو نور میدن؟چیز بهتری هست پیشنهاد بدین؟
                                تو حیاطمون اصلا افتاب نمیخوره،همش پشت ساختمون میخوره،تازه بذر سبزی کاشتم تو صندوق ،میترسم خراب بشن(هنوز در نیومدن دیروز کاشتم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X