سلام خسته نباشید
مارا در نمیابید ؟
تازه اومدم تو فروم ،میخام به تقریبا دو سه تا صندوق(فعلا همینان)سبزی نور بدم از چی استفاده کنم؟
تو سایت یه برد های رشد گیاه هست زده ۳۰وات حدود ۵۰تومنه ،اینا خوبن؟اصلا اینا چه مقدار فضایی رو نور میدن؟چیز بهتری هست پیشنهاد بدین؟
تو حیاطمون اصلا افتاب نمیخوره،همش پشت ساختمون میخوره،تازه بذر سبزی کاشتم تو صندوق ،میترسم خراب بشن(هنوز در نیومدن دیروز کاشتم)
سلام خسته نباشید
مارا در نمیابید ؟
تازه اومدم تو فروم ،میخام به تقریبا دو سه تا صندوق(فعلا همینان)سبزی نور بدم از چی استفاده کنم؟
تو سایت یه برد های رشد گیاه هست زده ۳۰وات حدود ۵۰تومنه ،اینا خوبن؟اصلا اینا چه مقدار فضایی رو نور میدن؟چیز بهتری هست پیشنهاد بدین؟
تو حیاطمون اصلا افتاب نمیخوره،همش پشت ساختمون میخوره،تازه بذر سبزی کاشتم تو صندوق ،میترسم خراب بشن(هنوز در نیومدن دیروز کاشتم)
سلام دوست عزیز....
شما لامپ 70 وات متال هالید سرامیکی خریداری کنید برای کارتان جوابگو است.....
برند آسرام یا فیلیپس.... ال ای دی های بازار هنوز نور مناسب برای پرورش را تولید
نمیکنند.... شما به میزان حدود 5000 لومن نیاز داریدکه همین 70 وات کار شما را
راه میندازد....
سلام دوست عزیز....
شما لامپ 70 وات متال هالید سرامیکی خریداری کنید برای کارتان جوابگو است.....
برند آسرام یا فیلیپس.... ال ای دی های بازار هنوز نور مناسب برای پرورش را تولید
نمیکنند.... شما به میزان حدود 5000 لومن نیاز داریدکه همین 70 وات کار شما را
راه میندازد....
من دیشب زیاد تحقیق کردم تو نت،بنظرتون بهتر نیست لامپ مهتابی cfl,یا از این مهتابی طور ها بگیرم بهتر نیست؟اونجوری که خوندم اکثرا مهتابیا 6500k هستن که برا این کار خوبن ففط آلمینیوم میخان که نورش هدر نره
طیف رنگیشم چون سفید هست هم قرمز هم آبی و سبزو داره (که ما نمیبینیم)
متال هالید ها هم خیلی خوبن ولی خیلی خرج برمیدارن البته من قیمتاش دستم نیست فقط تو اینترنت دیدم لامپاش از ۷۰تومن شروع میشه
من دیشب زیاد تحقیق کردم تو نت،بنظرتون بهتر نیست لامپ مهتابی cfl,یا از این مهتابی طور ها بگیرم بهتر نیست؟اونجوری که خوندم اکثرا مهتابیا 6500k هستن که برا این کار خوبن ففط آلمینیوم میخان که نورش هدر نره
طیف رنگیشم چون سفید هست هم قرمز هم آبی و سبزو داره (که ما نمیبینیم)
متال هالید ها هم خیلی خوبن ولی خیلی خرج برمیدارن البته من قیمتاش دستم نیست فقط تو اینترنت دیدم لامپاش از ۷۰تومن شروع میشه
سلام مجدد....
ابتدا متال هالید با 95 درصد شباهت به نور خورشید....
بعد LED های صورتی رنگ فول اکسپکتروم با حدود 80 درصد
ال ای دی های معمولی آفتابی و مهتابی حدود 40 وات (20+20)
با حدود 70 درصد و لامپهای مهتابی اگر اشتباه نکنم T5... وCFL
یا همان لامپ کم مصرف که حدود 50 تا 60 درصد تفکیک نوری
لامپ التحابی یا تگستنی یا رشته ای و یا لامپ هالوژن که هالوژن
دمای رنگ بهتری دارد.... حدود 96 درصد ......
لامپ های بخار سدیم هم 5 درصد تفکیک رنگی......
شما حداقل در نور قرمز و بعد تا یک سوم نور آبی به
طیف کامل برای رشد گیاه نیاز دارید با حدود 90 درصد
تفکیک رنگی .....
خودتان میدانید ولی گیاه های آفتاب دوست (نه سایه دوست)
نیاز به نور زیاد دارند.... موفق باشید....
سلام مجدد....
ابتدا متال هالید با 95 درصد شباهت به نور خورشید....
بعد LED های صورتی رنگ فول اکسپکتروم با حدود 80 درصد
ال ای دی های معمولی آفتابی و مهتابی حدود 40 وات (20+20)
با حدود 70 درصد و لامپهای مهتابی اگر اشتباه نکنم T5... وCFL
یا همان لامپ کم مصرف که حدود 50 تا 60 درصد تفکیک نوری
لامپ التحابی یا تگستنی یا رشته ای و یا لامپ هالوژن که هالوژن
دمای رنگ بهتری دارد.... حدود 96 درصد ......
لامپ های بخار سدیم هم 5 درصد تفکیک رنگی......
شما حداقل در نور قرمز و بعد تا یک سوم نور آبی به
طیف کامل برای رشد گیاه نیاز دارید با حدود 90 درصد
تفکیک رنگی .....
خودتان میدانید ولی گیاه های آفتاب دوست (نه سایه دوست)
نیاز به نور زیاد دارند.... موفق باشید....
من قاب پروشکتور هالوژن رو دارم،اما قضیه اینه که میگن خیلی داغ میکنه،بعد طیف رنگشم طوریه که گیاها سریع گل میکنن،من میخام سبزی بکارم ،پس هدفم اینه که گل نکنن!
لامپ متال هالید رو تو اینترنت جایی میشناسید بفروشن با تجهیزاتش؟چقد درمیاد قیمتا تو نت عجیب غریبه
برا همین من به فکر همین لامپ کم مصرفا افتادم
من قاب پروشکتور هالوژن رو دارم،اما قضیه اینه که میگن خیلی داغ میکنه،بعد طیف رنگشم طوریه که گیاها سریع گل میکنن،من میخام سبزی بکارم ،پس هدفم اینه که گل نکنن!
لامپ متال هالید رو تو اینترنت جایی میشناسید بفروشن با تجهیزاتش؟چقد درمیاد قیمتا تو نت عجیب غریبه
برا همین من به فکر همین لامپ کم مصرفا افتادم
سلام و درود .....
لامپ متال هالید دو مدل داریم..... یکی متال هالید معمولی که طیف و تفکیک رنگی 70 درصد است.....
یکی هم متال هالید سرامیکی .... این سرامیکی خیلی مهم است....متال هالید سرامیکی آفتابی که 5400 کلوین
دمای رنگ آن است..... و طیف نوری و تفکیک رنگ (CRI) بالای 96 درصد دارد .....
پ.ن: خیر من نمیدانم... علی اقا وارد تر هستند که کجا ها ارزانتر میفروشند.... mindhunter
خوب به دلیل با کیفیت بودن نور گیاه شروع به زایش میکند..... سبزی هم ابتدا آب خوب و بعد نور خوب
موجب بالا رفتن کیفیتش میشود..... خوب البته گران در میاید .... اما دیگر سبز با آب فاضلاب نمیخورید...
سلام و درود .....
لامپ متال هالید دو مدل داریم..... یکی متال هالید معمولی که طیف و تفکیک رنگی 70 درصد است.....
یکی هم متال هالید سرامیکی .... این سرامیکی خیلی مهم است....متال هالید سرامیکی آفتابی که 5400 کلوین
دمای رنگ آن است..... و طیف نوری و تفکیک رنگ (CRI) بالای 96 درصد دارد .....
پ.ن: خیر من نمیدانم... علی اقا وارد تر هستند که کجا ها ارزانتر میفروشند.... mindhunter
خوب به دلیل با کیفیت بودن نور گیاه شروع به زایش میکند..... سبزی هم ابتدا آب خوب و بعد نور خوب
موجب بالا رفتن کیفیتش میشود..... خوب البته گران در میاید .... اما دیگر سبز با آب فاضلاب نمیخورید...
ممنون از شما دوست عزیز من هنوزم تحقیق میکنم،هالوژن هم بنظر میاد سفیدش بهتره ولی بازم در کل مصرف بالایی داره
ممنون از شما دوست عزیز من هنوزم تحقیق میکنم،هالوژن هم بنظر میاد سفیدش بهتره ولی بازم در کل مصرف بالایی داره
اگر متال هالید گیرتان نیامد.... و مصرف کم مد نظرتان بود.....
از ال ای دی آفتابی و مهتابی CRI بالای 80 درصد استفاده کنید...
در تبلیغات به ال ای دی زنون معروف است... نمیدانم زنون در ال
ای دی به چه معنی است.... لامپهای گازی زنون چند وقت پیش برای
ماشین به کار گرفته میشد ولی این لقب زنون به LED نمیدانم برای
چیست.... به هر حال من نچرال این مدل را گرفتم و خیلی با کیفیت بود
شما هم میتوانید از ترکیب آفتابی و مهتابی و اگر دوست داشتید نچرال
با هم استفاده کنید.... باید جواب خوبی بگیرید... https://ccled.ir/product/module-smd-50w-seoul-natural/
این هم مدل رشد گیاه موجود در آمازون.. (البته تکنولوژی نور بنفش سان لایک در مدل مهتابی بهترین نور برای رشد گیاه است)
================================================== =========
نچرال هم اضافه بشه.... کمی کیفیت نور در قسمت نور زرد و سبز کمرنگ بهتر میشه.....
البته زیاد در رشد گیاه تاثیری نداره ولی کیفیت نور بهتر میشه
محمد جان این دو سایت را ببنید... چقدر طراحیشون شبیه هم هست......
لوستروس هم که ECA میفروشه ... اصلا سایت و منابع مشخصی نداره
مدلهای نوشته شده در فروشگاه ECA را هم سرچ میکنید... فقط سایتهای
فارسی بالا میایند..... همان که در PM فرمودید.... نظر شما چیست؟؟؟
اگر متال هالید گیرتان نیامد.... و مصرف کم مد نظرتان بود.....
از ال ای دی آفتابی و مهتابی CRI بالای 80 درصد استفاده کنید...
در تبلیغات به ال ای دی زنون معروف است... نمیدانم زنون در ال
ای دی به چه معنی است.... لامپهای گازی زنون چند وقت پیش برای
ماشین به کار گرفته میشد ولی این لقب زنون به LED نمیدانم برای
چیست.... به هر حال من نچرال این مدل را گرفتم و خیلی با کیفیت بود
شما هم میتوانید از ترکیب آفتابی و مهتابی و اگر دوست داشتید نچرال
با هم استفاده کنید.... باید جواب خوبی بگیرید... https://ccled.ir/product/module-smd-50w-seoul-natural/
سلام ممنون از اینکها،من دوروز پیش اون مدل 50وات فول اکسپکتروم رو از این سایت peno.ir سفارش دادم که البته گرون هم میده (91ت) بعد فهمیدم که اینا باید یه هیت سینک با فن،یا اگه فن نباشه،یه هیت سینک خیلی بزرگ برای خنک نگه داشتنشون هست،که بدون هیت سینک سر یک دقیقه میسوزن،برا همین در خواست برگشت دادم،بعدش که دیدم تو این سایت همون مدل رو میده ۵۰ت
این مدل های که تو لینک دادین حتما درایور میخان ،نه؟حتما داغ هم که میشن ،دنبال چیزی بودم که اینقد وسایل نخاد ،مثل اینکه نمیشه!ساده ترینش همین لامپ های کم مصرفه که اونام در حد ال ای دی ،یا hid نیستن و محصول کمتری میدن و یا دیر تر رشد میکنن
البته من برا سبزی خواستم که اونطوری که تو نت گفته نور زیاد نمیاخن، جعفری،نعنا و تره و شوید
والا موندم چیکار کنم ...
شیطونه میگه کلا بیخیال این کار بشم ...
سلام ممنون از اینکها،من دوروز پیش اون مدل 50وات فول اکسپکتروم رو از این
سایت peno.ir سفارش دادم که البته گرون هم میده (91ت) بعد فهمیدم که اینا باید یه هیت سینک با فن،یا اگه فن
نباشه،یه هیت سینک خیلی بزرگ برای خنک نگه داشتنشون هست،که بدون هیت سینک سر یک دقیقه میسوزن،
برا همین در خواست برگشت دادم،بعدش که دیدم تو این سایت همون مدل رو میده ۵۰ت
این مدل های که تو لینک دادین حتما درایور میخان ،نه؟حتما داغ هم که میشن ،دنبال چیزی بودم که اینقد
وسایل نخاد ،مثل اینکه نمیشه!ساده ترینش همین لامپ های کم مصرفه که اونام در حد ال ای دی ،یا hid
نیستن و محصول کمتری میدن و یا دیر تر رشد میکنن
البته من برا سبزی خواستم که اونطوری که تو نت گفته نور زیاد نمیاخن، جعفری،نعنا و تره و شوید
والا موندم چیکار کنم ...
شیطونه میگه کلا بیخیال این کار بشم ...
سلام و عرض ادب....
بله دقیقا ... ال ای دی نیاز به خنک کردن دارد... حتی لامپهای ال ای دی داخل خانه هم داخلشان هیتسینک
قرار دارد.... و باید از پشت ال ای دی به شدت خنک شوند و دمایشان بالای 60 درجه نرود........
خوب دو کار بهتون پیشنهاد میدهم که دومی بهتر است....:
1- یک لامپ آفتابی و یک مهتابی کم مصرف را با هم در یک قاب قرار دهید .....میتوانید خودتان قابی
شبیه به پرژکتور بسازید... یا کلا یک ورق آلومینیوم را نمیه استوانه ای خم کنید و یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید یا یک ظرف آلومینیومی بدون استفاده و یا..... ابتکاری است....
2- روش دوم ... یک لامپ LED دوازده یا 15 وات آفتابی ....حدود 2700 تا 3200 کلوین را همراه با یک لامپ ال ای دی
مهتابی حدود 5700 تا 6500 کلوین- روکش پلاستیکی روی آن را با یک پیچ گوشتی ظریف و یا چاقو به آرامی جدا کرده و به
میزان مساحت کاریتون در کنار هم به صورت عمودی بر روی محصول بتابانید.... که من 3 عدد لامپ آفتابی و 2 عدد مهتابی
برای کار شما پیشنهاد میدهم.... خارجی ها از این روش به جواب رسیدند و در فرومهای خودشون پیشنهاد میدهند.....
میتوانید از یک ظرف فولی دایره ای هم برای قاب آن استفاده کنید.... هم ارزان و هم طراحی آن راحت است.....
در عکس سمت چپ روکش لامپ LED را (حباب نیم دایره روی لامپ) برداشته و عمود روی ظرف فویل قرار داده شده و مستقیم
بر وری گیاه میتاباند (دو آفتابی و دو مهتابی) و سمت راست هم دو لامپ کم مصرف در یک قاب به صورت ضربدری با هم ترکیب نور شدند
لامپ های ال ایدی هم باید در کنار هم و دور هم قرار گیرند... البته این پیشنهاد اون ور آبی ها است.....
یا استفاده از ال ای دی های 220 ولت خطی نیم تا یک متری که همراهشان هیتسینک آلومینیومی ساده و ارزان به فروش میرسدو کشویی نصب میشوند...
سلام و عرض ادب....
بله دقیقا ... ال ای دی نیاز به خنک کردن دارد... حتی لامپهای ال ای دی داخل خانه هم داخلشان هیتسینک
قرار دارد.... و باید از پشت ال ای دی به شدت خنک شوند و دمایشان بالای 60 درجه نرود........
خوب دو کار بهتون پیشنهاد میدهم که دومی بهتر است....:
1- یک لامپ آفتابی و یک مهتابی کم مصرف را با هم در یک قاب قرار دهید .....میتوانید خودتان قابی
شبیه به پرژکتور بسازید... یا کلا یک ورق آلومینیوم را نمیه استوانه ای خم کنید و یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید یا یک ظرف آلومینیومی بدون استفاده و یا..... ابتکاری است....
2- روش دوم ... یک لامپ LED دوازده یا 15 وات آفتابی ....حدود 2700 تا 3200 کلوین را همراه با یک لامپ ال ای دی
مهتابی حدود 5700 تا 6500 کلوین- روکش پلاستیکی روی آن را با یک پیچ گوشتی ظریف و یا چاقو به آرامی جدا کرده و به
میزان مساحت کاریتون در کنار هم به صورت عمودی بر روی محصول بتابانید.... که من 3 عدد لامپ آفتابی و 2 عدد مهتابی
برای کار شما پیشنهاد میدهم.... خارجی ها از این روش به جواب رسیدند و در فرومهای خودشون پیشنهاد میدهند.....
میتوانید از یک ظرف فولی دایره ای هم برای قاب آن استفاده کنید.... هم ارزان و هم طراحی آن راحت است.....
در عکس سمت چپ روکش لامپ LED را (حباب نیم دایره روی لامپ) برداشته و عمود روی ظرف فویل قرار داده شده و مستقیم
بر وری گیاه میتاباند (دو آفتابی و دو مهتابی) و سمت راست هم دو لامپ کم مصرف در یک قاب به صورت ضربدری با هم ترکیب نور شدند
لامپ های ال ایدی هم باید در کنار هم و دور هم قرار گیرند... البته این پیشنهاد اون ور آبی ها است.....
یا استفاده از ال ای دی های 220 ولت خطی نیم تا یک متری که همراهشان هیتسینک آلومینیومی ساده و ارزان به فروش میرسدو کشویی نصب میشوند...
سلام مجدد ....
لامپهای کم مصرف خوب CRI پایینتی دارند و دیگر تکنولوژی برای پیشرفت ندارند
ولی لامپهای LED موجود در بازار ... روز به روز بهتر میشوند و حتی شرکتهای معروف
ایرانی بر اساس دیتا شیت و بروشور سری جدید لامپهای LED خود ... CRI را بالای
80 و حتی 85 اعلام میکنند... خوب پس کیفیت نورشان خیلی بهتر خواهد بود...
میزان وات بر لومن هم خوب تو این یکی دو ساله خیلی خیلی بالا رفته که آن هم مهم است....
این فیلم را هم ببینید....:
دیدگاه