راستش من قاطی کردم اصلا نتونستم متوجه طرحتون بشم ..
من شاید درست توضیح ندادم. البته یه فرقی هم کرد. میخوام مداری باشه که تو دفتر اژانس ده تا کلید باشه بالای هر کلیدم یه ال ای دی و کلا یه بیزر.این سمت دفتر.که با زدن هر کلید ال ای دی همون کلید روشن بشه که مسئول دفتر بفهمه کدوم کلید رو زده. این از سمت دفتر. تو اتراحتگاه راننده ها هم ده عدد ال ای دی باشه که مشخص بشه کدوم راننده رو احضار کردن.تو سمت استراحتگاه یه بیزر باشه که پنج ثانیه بوق بزنه. اینجا یه تغییری ایجاد شده. قبلا گفتم یه کلید ریست باشه. اما الان میخوام سمت استراحتگاه به ازای هر ال ای دی یه کلید باشه که راننده که هشدار رو دریافت کرد کلید رو بزنه و چراغش خاموش بشه که یعنی متوجه الارم شده. وقتی راننده کلید رو زد سمت دفتر هم ال ای دی اون راننده خاموش بشه . هم بیزر 5 ثانیه سمت دفتر بزنه که مسئول بفهمه راننده داره متوجه شد.فقط اگر راننده متوجه نشد مسئول با زدن مجدد کلید همون راننده دوباره بیزر الارم رو بزنه.
سلام
برای این کار لازمه که یه کم کدنویسی بلد باشی. با زبون بیسیک یا C (پیشنهاد من --> C )
به نظر می رسه کار آسونی باشه.
ضمنا پیشنهاد می کنم سیستم رو بی سیم پیاده کنی. می تونی از ماژول های hmr hmt استفاده کنی. اما فعلا برنامه رو بنویس تا بعد.
سلام
برای این کار لازمه که یه کم کدنویسی بلد باشی. با زبون بیسیک یا C (پیشنهاد من --> C )
به نظر می رسه کار آسونی باشه.
ضمنا پیشنهاد می کنم سیستم رو بی سیم پیاده کنی. می تونی از ماژول های hmr hmt استفاده کنی. اما فعلا برنامه رو بنویس تا بعد.
من نزدیک 15 سالی هست که دیگه مدار طراحی نکردم. این پروژه هم یکی از دوستان قدیمیم سپرده به من. منم تو رودربایستی گیر کردم و قبول کردم. الانم گیر کردم. کلا بگو هیچ.یه هولی بدید راه بیوفتم
موضوع این جاست که شخصا و احتمالا سایر دوستان درگیر سال جدید و برنامه های جانبی هستیم ، بعد این طور مدار رو نمیشه دو نفر جدا از هم آماده کنند ، نیاز به امتحان عملی داره تا نتیجه رو دید ، اگر موضوع زمان رو حل کنید بقیه مشکلات رو میشه تا حدودی رفع کرد .
موضوع این جاست که شخصا و احتمالا سایر دوستان درگیر سال جدید و برنامه های جانبی هستیم ، بعد این طور مدار رو نمیشه دو نفر جدا از هم آماده کنند ، نیاز به امتحان عملی داره تا نتیجه رو دید ، اگر موضوع زمان رو حل کنید بقیه مشکلات رو میشه تا حدودی رفع کرد .
سلام
مداری که نیاز دارین
با یک میکرو به راحتی قابل ساخت هستش
موفق باشید
من تهران هستم. اما ابروم انقدر برام مهمه که حتی استان های دیگه میرم تا این کارو انجام بدم
من تهران هستم. اما ابروم انقدر برام مهمه که حتی استان های دیگه میرم تا این کارو انجام بدم
سلام دوست عزیز
واقعا اگه اینقدر واستون مهمه خوب برنامه نویسی رو یاد بگیرید راحت مدشو بنویسیدهم الان ابروتون سرجاش میمونه و هم بعدا میتونید پروژه های دیکه رو طراحی و تولید کنید
موفق باشید
سلام دوست عزیز
واقعا اگه اینقدر واستون مهمه خوب برنامه نویسی رو یاد بگیرید راحت مدشو بنویسیدهم الان ابروتون سرجاش میمونه و هم بعدا میتونید پروژه های دیکه رو طراحی و تولید کنید
موفق باشید
اها
خوب دوتاه راه دارین یک این که طرحو بگین یکی واستون طرااحی کنه دو اینکه با دوستان و کمک هم روش کار کنین و تمومش کنین ولی توصیه می کنم حتما برنامه نویسی رو یاد بگیرید تا دوباره اگر همچین پروژه هایی به تورتون خورد راحت و سریع اتجامش بدید
موفق باشید
اها
خوب دوتاه راه دارین یک این که طرحو بگین یکی واستون طرااحی کنه دو اینکه با دوستان و کمک هم روش کار کنین و تمومش کنین ولی توصیه می کنم حتما برنامه نویسی رو یاد بگیرید تا دوباره اگر همچین پروژه هایی به تورتون خورد راحت و سریع اتجامش بدید
موفق باشید
دوستان که هنوز کمکی نکردن. چند نفرم که خواستن انجام بدن قیمت فضایی گفتن.
دیدگاه