اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت شوکر دوترانسه (جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت شوکر دوترانسه (جدید)

نوشته اصلی توسط Enayat1865 نمایش پست ها
    سلام
    اولین کلیپ از شوکر دو ترانسه ای که آماده کردم البته هنوز مدارش جمع جور تمیز نیست خازن ها دو عدد 2000ولت 400نانو هستن اسپارک گپ 800 ولت هست اسپارک گپ 2500 ولت تست کردم ولی جواب نداد فعلا همه چیز خوبه با یک عدد باطری لیتیوم تقریبا نزدیک پنج سانت آرک میزنه فقط سرعت آرکش کمه .با دوعدد لیتیوم یعنی 7 ولت هم تست کردم بهتر شد ولی باز هم اونی که میخوام نشد البته من تو مدار نوسان گر من فقط از یک ترانزیستورirfz44 استفاده کردم حالا بعد دوتا استفاده میکنم ببینم سرعتش بیشتر میشودیا نه . یا اینکه تعداد دیود ها را کمتر کنم دیود ها هم ده تا دیود uf4007 بستم .
    https://www.aparat.com/v/kzrZl
    سلام
    به نظرم آمپر مدارتون خیلی پایینه ! ارکش بصورت نقطه ای ریز هست . البته طبق تجربه بگم مشکل از دیود هایی هست که استفاده کردین از دیود 2CL75 استفاده کنید و ببینید چقدر جریان آرک قوی میشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط T.REX نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      احتمالا آقای تسلا سرشون خیلی شلوغه امیدوارم زودتر وقتشون آزاد بشه و این آموزش و شروع کنند .
      در این فرصت گفتم تجربیات خودم رو به اشتراک بزارم . احتمالا همه میدونید بزرگترین چالش برای ساخت شوکر ترانس اون هست ، من که خیلی سر ترانس به مشکل خوردم ولی با آموزش های آقای تسلا متوجه اشتباهاتم شدم اول اینکه چون فکر میکردم ثانویه باید تعداد دور خیلی زیادی داشته باشه برای اینکه از فضا بیشترین استفاده رو داشته باشم فاصله سر و ته قرقره رو رعایت نمی کردم و فاصله رو خیلی کم میگرفتم .
      به همین خاطر فاصله هوایی بین دو ردیف سیم پیچ کم میشد و قوس ایجاد میشد (نشتی)
      شارلاک هم نمی تونست جلوی نشتی رو بگیره
      وقتی دیدم جناب تسلا با حدود هزار دور در ثانویه قوس 3 سانتی گرفته فهمیدم اشتباهم کجاست
      یه ترانس دیگه پیچیدم فاصله هارو رعایت کردم و هر ردیف سیم رو باشارلاک و نوارچسب مخصوص که هم عایق حرارت هستند هم ولتاژ بالا عایق بندی کردم و با اینکه تعداد دور ثانویه فقط 900 دور شد .بیشتر از 2 سانت قوس داره
      مداری هم که استفاده کردم مدار جناب تسلا بود که ساده ترین و کاربردی ترین مداریه که من درست کردم .موس فت های IRF3205 استفاده کردم که حتی نیاز به هیت سینک هم نداره اصلا گرم نمیشه
      یکی دو روز دیگه فیلم یا عکس از مدار میذارم
      سوال منو بالا جواب ندادی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rafailgordan نمایش پست ها
        سوال منو بالا جواب ندادی
        سلام
        عزیز دل گفتم برد من تک هسته است ( تک ترانسه) ، منظورتونو از ترانس اول یا دوم متوجه نشدم !

جدیدترین ویرایش توسط T.REX; ۱۸:۳۴ ۱۳۹۸/۰۳/۱۲.

دیدگاه

سلام
          عزیز دل گفتم برد من تک هسته است ( تک ترانسه) ، منظورتونو از ترانس اول یا دوم متوجه نشدم !

معذرت میخوام حواسم نبود پست شما رو ندیم

دیدگاه

سلام
            به نظرم آمپر مدارتون خیلی پایینه ! ارکش بصورت نقطه ای ریز هست . البته طبق تجربه بگم مشکل از دیود هایی هست که استفاده کردین از دیود 2CL75 استفاده کنید و ببینید چقدر جریان آرک قوی میشه .
            سلام دوست عزیز
            فکر نکنم دیود 2cl75 روی شوکر های دو ترانسه خوب جواب بده چون جریانش خیلی کمه. البته من تست نکردم و تو مدارهای دو ترانسه هم ندیدم استفاده کنند. سیم پیچ ترانس اول را دوباره پیچیدم و ایندفعهدر ثانویه از سیم زخیمتر 0.1 استفاده کردم قدرت و سرعت خیلی بهتر شد ترانس قبلی را خودم نپیچیده بودم از یک ترانس آماده که معروف به چوک شوکر هست استفاده کردم که در ثانویه با سیم 0.04 پیچیده شده بود کلیپش آپلود میکنم

دیدگاه

کلیپ دوم

دوستان فریت پاتکور سایز 15 تا 25 میلیمتر کجا میتونم پیدا کنم اگر آدرس یا تلفن فروشنده را داریدبه من بدهید باتشکر

دیدگاه

با سلام
                مهندس تسلا پروژه رو ادامه نمیدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Enayat1865 نمایش پست ها
                  سلام دوست عزیز
                  فکر نکنم دیود 2cl75 روی شوکر های دو ترانسه خوب جواب بده چون جریانش خیلی کمه. البته من تست نکردم و تو مدارهای دو ترانسه هم ندیدم استفاده کنند. سیم پیچ ترانس اول را دوباره پیچیدم و ایندفعهدر ثانویه از سیم زخیمتر 0.1 استفاده کردم قدرت و سرعت خیلی بهتر شد ترانس قبلی را خودم نپیچیده بودم از یک ترانس آماده که معروف به چوک شوکر هست استفاده کردم که در ثانویه با سیم 0.04 پیچیده شده بود کلیپش آپلود میکنم
                  درود
                  من در مدار تک هسته استفاده کردم . حد اقل از 20 نوع دیود فست ولتاژ بالا استفاده کردم . ارک مدار دقیقا مثل مدار شما بود خیلی ضعیف و نازک در بعضی موارد که نقطه ای بود ولی وقتی با 2CL75 استفاده کردم یه دفعه سورپرایز شدم تفاوت خیلی زیاده !
                  کلیپ دوم شما رو هم دیدم ضعیفه ، من هنوزم میگم باید 2CL75 رو جایگزین کنید . البته احتمالا باید ترانس دوم رو تغییر بدید ( مقدار ثانویه رو کم کنید) . چون ولتاژ خیلی بالا میره و نشتی پیدا میکنه

دیدگاه

درود
                    من در مدار تک هسته استفاده کردم . حد اقل از 20 نوع دیود فست ولتاژ بالا استفاده کردم . ارک مدار دقیقا مثل مدار شما بود خیلی ضعیف و نازک در بعضی موارد که نقطه ای بود ولی وقتی با 2CL75 استفاده کردم یه دفعه سورپرایز شدم تفاوت خیلی زیاده !
                    کلیپ دوم شما رو هم دیدم ضعیفه ، من هنوزم میگم باید 2CL75 رو جایگزین کنید . البته احتمالا باید ترانس دوم رو تغییر بدید ( مقدار ثانویه رو کم کنید) . چون ولتاژ خیلی بالا میره و نشتی پیدا میکنه
                    سلام
                    داداش منظور شما رو نگرفتم. تو دوترانسه 2cl75 برای شما بهتر جواب داد؟

دیدگاه

درود
                      درود
                      دیود 2cl75 تست کردم دیود جواب داد بازم خوبه از سری کردن دیود راحت شدم اما تو جرقه تفاوتی احساس نشد ایندفعه بجای اینکه از دوتا خازن دو هزار ولت استفاده کنم از یک خازن 400 ولت470 نانوفارد استفاده کردم تقریبا 4 سانت آرک میزد برای آرک قویتر احتمالا باید دورهای سیم پیچ ثانویه را زیاد کنم و از فریت پاتکور استفاده کنم فریت تهیه کردم چند روز دیگه بدستم میرسه من مدار طبق فرومهای روسی آماده میکنم و تنها تفاوتی که تا اینجا داشته نوع فریت و احتمالا عایق کردن ترانس بوده که با هر بار تست بهتر میشود من شدیدا پشتکار گیر هستم تا بهترین نتیجه را بگیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rafailgordan نمایش پست ها
                        سلام
                        داداش منظور شما رو نگرفتم. تو دوترانسه 2cl75 برای شما بهتر جواب داد؟
                        درود
                        نه عزیز من هنوز دو هسته درست نکردم .
                        تک هسته رو عرض کردم .

دیدگاه

سلام به همه عزیزان
                          امیدوارم که حالتون خوب باشه
                          کلا مدتیه مشغول یه سری پروژه شدم و خیلی وقت نوشتن آموزش ندارم...
                          اما با توجه به قولی که به شما عزیزان دادم روی مدار کار کردم و بهترین نتیجه ممکن رو گرفتم...
                          به امید خدا چند روز دیگه بخش اول آموزش رو قرار میدم
                          بخاطر تاخیر طولانی هم عذرخواهی میکنم...

دیدگاه

سلام دوستان
                            این ترانس رو تازه پیچیدم فیلمش رو ارسال کردم.
                            سیم پیچ ثانویه دوتا 5 دور هست و ماسفت ها هم z44
                            حالا مشکلم اینه ماسفت ها خیلی داغ میکنن نمیدونم عادیه یا نه.
                            چکار کنم که خیلی داغ نکنن?

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
                              وقت همه بخیر
                              امیدوارم خوب باشین
                              با توجه به نایاب بودن بعضی از قطعات از جمله خازن ها و دیودهای مدار، به همین خاطر قطعات رایج رو جایگزین کردم تا همه بتونن مدار رو بسازن، باتری های نرخ تخلیه بالا هم دیگه نیازی نیست و میشه با باتری عادی جواب عالی گرفت، قدرت مدار خیلی بهتر شده...
                              در همین ماه ان شاالله آموزش رو شروع میکنم
                              با آرزوی سلامتی و بهترین ها برای همه دوستان...

دیدگاه

سلام
                                داداش پیر شدیم
                                ۲سال از استارت پست میگذره
                                آقایی کن بزار این آموزش رو
                                ممنون
                                جدیدترین ویرایش توسط bhnm4030; ۰۳:۵۶ ۱۳۹۹/۰۷/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X