اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت رله دو کنتاکت فوق سریع با ترانزیستور یا ماسفت...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت رله دو کنتاکت فوق سریع با ترانزیستور یا ماسفت...

سلام دوستان و اساتید گرامی... من نیاز به یک رله دو کنتاکت فوق سریع در
    حد چند میلی ثانیه دارم... دیلی رله ها خیلی بالاست پس تصمیم به ساخت
    آن با ترانزیستور گرفتم.... دوستان میتوانند در ساخت چنین مداری من
    را راهنمایی کنند؟؟؟؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

پاسخ : ساخت رله دو کنتاکت فوق سریع با ترانزیستور یا ماسفت...

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
      سلام به نظرم یک تحقیقی در مورد رله حالت جامد یا همان ssr انجام
      بدین ببینین کارتون رو راه می اندازه یا نه آماده هم هست
      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
        سلام به نظرم یک تحقیقی در مورد رله حالت جامد یا همان ssr انجام
        بدین ببینین کارتون رو راه می اندازه یا نه آماده هم هست
        سلام دوست عزیز.... چه خبر.....؟؟؟
        سرعت کلید زنی رله های SSR چه میزان است؟؟؟
        در این سری از رله ها فکر کنم ترانزیستور به کار رفته باشد...اگر اشتباه نکنم

دیدگاه

[QUOTE=sina1359;723504]سلام دوست عزیز.... چه خبر.....؟؟؟سرعت کلید زنی رله های SSR چه میزان است؟؟؟در این سری از رله ها فکر کنم ترانزیستور
          به کار رفته باشد...اگر اشتباه نکنم
          سلام بله از قطعاتی مثل تریاک و ترانزیستور و غیره توش استفاده میشه و سرعتش هم خوب هست لینک پایین رو قرار دادم میتونین کلیپ ها رو ببینید خصوصا کلیپ سوم رو
          در این مقاله از 0 تا 100 رله SSR شامل نکات انتخاب صحیح ، تفاوت رله SSR با رله مکانیکی، نکات مهم در سیم‌بندی و مزایا و معایب این رله را بررسی خواهیم کرد.
          جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۰۰:۱۸ ۱۳۹۹/۰۸/۱۰.

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید گرامی... من نیاز به یک رله دو کنتاکت فوق سریع در
            حد چند میلی ثانیه دارم... دیلی رله ها خیلی بالاست پس تصمیم به ساخت
            آن با ترانزیستور گرفتم.... دوستان میتوانند در ساخت چنین مداری من
            را راهنمایی کنند؟؟؟؟
            سلام،یعنی میخواهید هم noهمncداشته باشه؟؟؟

دیدگاه

اگه اینطوره این به احتمال زیاد به کار تون میاد:

البته اگه بخوایین که برای قطع و وصل قطب مثبت ازش
              استفاده کنین،باید همه قطعات رو از نوع Pبگیرین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مثل اینکه تصویر نمایش داده نمیشه باید دوباره تلاش کنم:

دیدگاه

[QUOTE=خلبان;723508]
                سلام دوست عزیز.... چه خبر.....؟؟؟سرعت کلید زنی رله های SSR چه میزان است؟؟؟در این سری از رله ها فکر کنم ترانزیستور
                به کار رفته باشد...اگر اشتباه نکنم
                سلام بله از قطعاتی مثل تریاک و ترانزیستور و غیره توش استفاده میشه و سرعتش هم خوب هست لینک پایین رو قرار دادم میتونین کلیپ ها رو ببینید خصوصا کلیپ سوم رو
                https://kooshanic.com/what-is-a-solid-state-relay-ssr/
                سلام مجدد ... بینهایت ممنون دوست عزیز

دیدگاه

[QUOTE=sina1359;723528]
                  نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                  سلام مجدد ... بینهایت ممنون دوست عزیز
                  موفق باشی دوست عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                    اگه اینطوره این به احتمال زیاد به کار تون میاد:

البته اگه بخوایین که برای قطع و وصل قطب مثبت ازش
                    استفاده کنین،باید همه قطعات رو از نوع Pبگیرین
                    سلام و تشکر از شما دوست عزیز.... افتادید تو زحمت.....
                    ببینید دوست عزیز میخواستم چیزی شبیه به ماژول زیر ولی بودن دیلی درست کنم.....
                    در ماژول زیر یک رله دو کنتاکتی وجود دارد... بله دقیقا... مثل رله سه پایه خروجی داشته باشد...
                    یک مشترک و دو پایه NC ..... اما دو کنتاکت که میشود 6 پایه......دقیقا درست متوجه شدید....
                    تا بدون وقفه کلیک کند و پایه مثبت و منفی منبع را در زمان قطع برق بر روی باتری ببرد....... یک دوربین
                    وایفای دار تکی خریدم که داخلش مموری کارت حافظه قرار میگید و نیازی به DVR ندارد.....
                    برای داخل ویلای شمال پدرم قرار دادم... حالا پدر میگن ک خوب اگر دزد برق را قطع کرد چه
                    میشود... کنتر در محلی باز و در دسترس است.... من هم حالا گرفتار شدم و شما و دوستان را
                    انداختم تو زحمت..... عکس دوربین و ماژول بکاپ باتری سایت را برایتان قرار میدهم...
                    دوربین با منبع 12 ولت 2 آمپر راه انداز شده است....... نظر شما چیست؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                      نکته ی اول این که نیازی به 2 کنتاکت نیست و میتونید منفی باتری و منفی آداپتور رو به هم متصل کنید.
                      برای سوییچ کردن در زمان قطع برق روش های متعددی میتونید در نظر بگیرید. مثلا اگر ولتاژ باتری از ولتاژ آداپتور (حتی به مقدار کم) کمتر باشد، یک دیود شاتکی دوتایی به راحتی و با سرعت مناسب این سوییچ رو برای شما انجام میده.
                      اما روش دقیق و موثر برای این منظور استفاده سنس فیدبک ولتاژ برق شهر هست.
                      با توجه به این که در زمان قطع برق معمولا مدتی طول میکشه تا ولتاژ آداپتور کاهش پیدا کنه (به خاطر رنج گسترده ورودی آداپتور های سوییچینگ یونیورسال)، بنابراین شما فرصت کافی برای سوییچ حتی پیش از قطع کامل خروجی آداپتور دارید. اینجا دیگه مسلما رله ی معمولی هم کارتون رو راه میندازه.
                      این موارد نیاز به ایده پردازی داره و مطمئنا اگر از زوایای مختلف به مشکل نگاه کنید خودتون هم میتونید راهکار مناسب رو پیدا کنید.
                      +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
                      و اما نظر شخصی من..
                      دوربین و این داستان ها فقط هزینه است. گیریم که شما تصویر دزد رو هم گرفتین. اگر پلیس نخواد مسئولانه به وظیفه اش عمل کنه، اون تصویر به هیچ دردی نمیخوره. دزدهای هر منطقه مشخص هست و پلیس نیازی به تصویر دوربین نداره.
                      توصیه ی من اینه که به جای هزینه ی دوربین، هزینه ها رو روی قفل و نرده و درب آکاردئونی و نهایتا یک آلارم صوتی متمرکز کنید تا سر و کارتون به دزد و کلانتری و این داستان ها نیفته.
                      جدیدترین ویرایش توسط K1.IEEE; ۱۷:۱۶ ۱۳۹۹/۰۸/۱۰.
                      *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
                        و اما نظر شخصی من..
                        دوربین و این داستان ها فقط هزینه است. گیریم که شما تصویر دزد رو هم گرفتین. اگر پلیس نخواد مسئولانه به وظیفه اش عمل کنه، اون تصویر به هیچ دردی نمیخوره. دزدهای هر منطقه مشخص هست و پلیس نیازی به تصویر دوربین نداره.
                        توصیه ی من اینه که به جای هزینه ی دوربین، هزینه ها رو روی قفل و نرده و درب آکاردئونی و نهایتا یک آلارم صوتی متمرکز کنید تا سر و کارتون به دزد و کلانتری و این داستان ها نیفته.
                        سلام و عرض ادب..... بله فرمایشات شما دقیقا درست است.... دوربین فقط یک مترسکی ساده است...
                        فقط یک امنیتی کاذب به صاحب خانه میدهد که داخل ویلای خود را میتواندبه صورت لایو ببیند.........
                        حال پلیس هم درستکار باشد.... با کشیدن یک پارچه روی سر خود و یا حتی یک ماسک میتواند خود
                        را مخفی کند.... به نظر من هم دزدگیر بهتر است...... اما کلا هر چه امنیت درب و پنجر را بالا ببریم
                        بهتر خواهد بود....
                        پ.ن: به استفاده از دو دیود هم امروز داشتم فکر میکرد یکی در خروجی مثبت آداپتور 12 ولتی
                        و دیگری به خروجی مثبت باتری که اگر باتری را مثلا 6 ولتی بگیریم و به دیلی اختلاف پتانسیل بین سر باتری و
                        خروجی منبع تغذیه.... تامین انرژی ار منبع انجام شده و دیود مانع برگشت جریان به منبع و باتری میشود...
                        (در زمان قطع و وصل بودن برق شهری ) اینجا باید در خروجی هم یک Dc to dc کاهنده افزاینده اتوماتیک قرار
                        دهم...که خروجی دقیق 12 باشد... باتری هم به شارژر اتوماتیک جدا متصل شود و یا یک مقاومت خیلی بالا از
                        تغذیه دوربین شارژ شود که باتری کمتر اسیب ببیند.... یا استفاده از رله و بانک ابر خازن که خیلی گران خواهد
                        شد....یا استفاده از یک رله 220 ولت برای سوئیچ کردن که جلوتر از منبع اعلام قطعی برق دهد....
                        سوالی داشتم: .... شما میدانید که دوربینهای مدار بسته عمومی.... مثلنمونه من.... در ورودی برق
                        خود چه بازه ولتاژی را میپذیرد که دوربین ریست نشود و یا نسوزد(مثلا آیا از 10 تا 13 ولت برایش
                        قابل تحمل است)؟؟

دوست عزیز دیود شاتکی حدود 3 تا 6 آمپری .... چه شماره ای را پیشنهاد میدهید؟

دیدگاه

سلام و تشکر از شما دوست عزیز.... افتادید تو زحمت.....
                          ببینید دوست عزیز میخواستم چیزی شبیه به ماژول زیر ولی بودن دیلی درست کنم.....
                          در ماژول زیر یک رله دو کنتاکتی وجود دارد... بله دقیقا... مثل رله سه پایه خروجی داشته باشد...
                          یک مشترک و دو پایه NC ..... اما دو کنتاکت که میشود 6 پایه......دقیقا درست متوجه شدید....
                          تا بدون وقفه کلیک کند و پایه مثبت و منفی منبع را در زمان قطع برق بر روی باتری ببرد....... یک دوربین
                          وایفای دار تکی خریدم که داخلش مموری کارت حافظه قرار میگید و نیازی به DVR ندارد.....
                          برای داخل ویلای شمال پدرم قرار دادم... حالا پدر میگن ک خوب اگر دزد برق را قطع کرد چه
                          میشود... کنتر در محلی باز و در دسترس است.... من هم حالا گرفتار شدم و شما و دوستان را
                          انداختم تو زحمت..... عکس دوربین و ماژول بکاپ باتری سایت را برایتان قرار میدهم...
                          دوربین با منبع 12 ولت 2 آمپر راه انداز شده است....... نظر شما چیست؟؟؟؟

https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...4-xh-m350.html
                          نه بابا،زحمت کجا بود دوست عزیز
                          آهان،پس یعنی شما چیزی رو می خوایین
                          که به محض اینکه برق قطع شد،تغذیه دوربین رو از
                          برق آداپتور به یه باتری سویچ کنه،درسته؟؟؟؟

اگه اینطوره،پس تا انشا الله تا فردا یه مدار مفید براتون
                          قرار میدم.

دیدگاه

سلام و عرض ادب..... بله فرمایشات شما دقیقا درست است.... دوربین فقط یک مترسکی ساده است...
                            فقط یک امنیتی کاذب به صاحب خانه میدهد که داخل ویلای خود را میتواندبه صورت لایو ببیند.........
                            حال پلیس هم درستکار باشد.... با کشیدن یک پارچه روی سر خود و یا حتی یک ماسک میتواند خود
                            را مخفی کند.... به نظر من هم دزدگیر بهتر است...... اما کلا هر چه امنیت درب و پنجر را بالا ببریم
                            بهتر خواهد بود....
                            پ.ن: به استفاده از دو دیود هم امروز داشتم فکر میکرد یکی در خروجی مثبت آداپتور 12 ولتی
                            و دیگری به خروجی مثبت باتری که اگر باتری را مثلا 6 ولتی بگیریم و به دیلی اختلاف پتانسیل بین سر باتری و
                            خروجی منبع تغذیه.... تامین انرژی ار منبع انجام شده و دیود مانع برگشت جریان به منبع و باتری میشود...
                            (در زمان قطع و وصل بودن برق شهری ) اینجا باید در خروجی هم یک Dc to dc کاهنده افزاینده اتوماتیک قرار
                            دهم...که خروجی دقیق 12 باشد... باتری هم به شارژر اتوماتیک جدا متصل شود و یا یک مقاومت خیلی بالا از
                            تغذیه دوربین شارژ شود که باتری کمتر اسیب ببیند.... یا استفاده از رله و بانک ابر خازن که خیلی گران خواهد
                            شد....یا استفاده از یک رله 220 ولت برای سوئیچ کردن که جلوتر از منبع اعلام قطعی برق دهد....
                            سوالی داشتم: .... شما میدانید که دوربینهای مدار بسته عمومی.... مثلنمونه من.... در ورودی برق
                            خود چه بازه ولتاژی را میپذیرد که دوربین ریست نشود و یا نسوزد(مثلا آیا از 10 تا 13 ولت برایش
                            قابل تحمل است)؟؟

در مورد دیود حتما باید از دیود دوبل شاتکی که در یک پک هست استفاده بشه. (بخاطر مشخصات الکتریکی مشابه). من چند سال پیش یک دزدگیر ساختم و از همین روش استفاده کردم. آداپتورم 12 ولت و باتری پشتیبانم 3 تا باتری 9 ولت کتابی به صورت موازی بود.
                            اگر قرار باشه از ماژول افزاینده کاهنده استفاده بشه این خودش تاخیر ایجاد میکنه. البته در نهایت دوربین دوباره روشن میشه!
                            من در مورد رنج مورد قبول این دوربین ها اطلاع ندارم. اما اگر یک باتری از این باتری های معمول 12 ولتی که در حالت فول شارژ 13.8 ولت هستند رو با یک ماژول افزاینده کاهنده ترکیب کنید، فکر کنم یک سیستم ایمن و فول آنلاین خواهید داشت. به این صورت که دوربین به صورت دائم با باتری تغذیه میشه و باتری هم با شارژر مخصوص دائم زیر شارژ هست. اینجوری چه برق باشه و چه نباشه، دوربین به یک تغذیه ی ثابت متصل هست و مشکل سوییچ هم نخواهید داشت.
                            +=+=+=+=+=+=+=+=+
                            من قبلا از دیود شاتکی با شماره قطعه MBR2045CT استفاده کردم.
                            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

بهتر خواهد بود....
                              قابل تحمل است)؟؟

سلام
                              یه پیشنهاد چرا آداپتور یا پاور را مستقیم نمیدید به سیستم و باطری را با یه دیود 6a10 با پاور موازی کنید و یه تایمر برا باطری بزارید که هر چند وقت یکبار شارژش کنه که نه باطری خراب بشه نه شارژش تموم بشه و تغذیه هم قطع نمیشه تا ریست کنه و بعضاً صدا بده و جلب توجه کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X