اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاصبه ساده ولی گیج !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاصبه ساده ولی گیج !

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
    همه چی رو واضح توضیح دادم

احساستون اشتباه میکنه اشاره کردم جهت حرکت الکترونها . جهت حرکت الکترونها همون جهت جریانه :|
    دوست من این بحث کاملا واسه من تمومه پست قیبلیم واسه هرکی از الکترونیک سر در میاره قابل فهمه مخاطب من هم هموناست
    من لیسانس نرم افزار + دیپلم الکترونیک دارم الکترو نیک هم چون دیگه خورده بودمش ادامه ندادم . الان واقعا بحث + و - بحث آماتوری و بیهوده ایه که حده ا عقل واسه من سودی نداره ولی شما میتونید یه چیزی یاد بگیرید تموم چیزایی که لازم بود اشاره کنم تو پست قبلیم هست .
    یه بیسواد اون اول یه اشتباهی کرد یکی دیگه هم دنبالش راه افتاد در کل هر ابهامی هست به پست :

مراجعه کنین
    حرف ما رو که قبول ندارید و گارد دارید. در مقابل حرف خارجی ها هم گارد دارید؟

دیدگاه

موضوع خارج از بحث
      پراتز باز ؛ میگن یارو افتاد توی جوب واسه اینکه ضایع نشه تا آخرش صدای قوطی خالی در میاورد باز در این باب قدما فرموده اند فلانی رو توی ده راه نمیدادن سراغ خونه کدخدا رو میگرفت ...
      به هکذا میشه معادلات فوق رو بسط داد که طرف فرق ولتاژ و جریان رو نمیدونه داره فیزیک هالیدی درس میده ...

این سطح از اعتماد به نفس و لاطائلات سرهم کردن یه جورایی فراطبیعیه « امیدواریم سایکولوژیستهای ماضی و جاری و آتی بتونن قضیه رو بدون ارتباط دادن به پارک غریبه و موتوری و ماتریال و ماتریالیسم و مواردی از این دست حل کنن » ایضا ملت ایران هم قدر اسطوره های زنده اش رو بدونه و در زمان حیات تقدیر و تحقیق و تفحص و اینا رو انجام بده پرانتز بسته

پایان موضوع خارج از بحث

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
        موضوع خارج از بحث
        پراتز باز ؛ میگن یارو افتاد توی جوب واسه اینکه ضایع نشه تا آخرش صدای قوطی خالی در میاورد باز در این باب قدما فرموده اند فلانی رو توی ده راه نمیدادن سراغ خونه کدخدا رو میگرفت ...
        به هکذا میشه معادلات فوق رو بسط داد که طرف فرق ولتاژ و جریان رو نمیدونه داره فیزیک هالیدی درس میده ...

این سطح از اعتماد به نفس و لاطائلات سرهم کردن یه جورایی فراطبیعیه « امیدواریم سایکولوژیستهای ماضی و جاری و آتی بتونن قضیه رو بدون ارتباط دادن به پارک غریبه و موتوری و ماتریال و ماتریالیسم و مواردی از این دست حل کنن » ایضا ملت ایران هم قدر اسطوره های زنده اش رو بدونه و در زمان حیات تقدیر و تحقیق و تفحص و اینا رو انجام بده پرانتز بسته

پایان موضوع خارج از بحث
        پاسخ به موضوع خارج از بحث

متاسفانه تعدادشون خیلی بالاس! امروز یک مورد دیدم که دم از فیزیک کوانتوم هم میزد برای اثبات حرفش و میگفت شما نمیفهمید؛ این قضیه دکترا به بالاس* (بعید بدونم که طرف لیسانسم داشته باشه). توی خارجه مهندس ها خیلی از این مبحث استفاده میکنن و مو رو از ماست میکشن بیرون و عامل بدبختی ما و این که ایربگ ماشین های ایرانی باز نمیشه اینه که اینو نمیدونیم!
        حالا این که حرفش چی بود، بماند...

پایان پاسخ به موضوع خارج از بحث

دیدگاه

عزیز من کل کل که نیست یه چیزی یاد میگیری همه اشتبا میکنن ولی یاد میگیرن :
          الان شما ازت بپرسن مثبت و منفی این سیم کدومه شما میگی بستگی به مصرف کننده داره ؟! برداشتت کاملا اشتباهه / رگو لاتور هم مثل باتری کاتد + و اند - هست کاتد همیشه + و آند یعنی - اینکه قطب مثبت باتری رو به آند دیود باید وصل کنیم به خاطر فیزیک دیود هست
          خیلی ساده تو همون لینک خودتون (ویکی) توضیح داده :
          به صورت عامیانه در یک باتری الکترود منفی را آند و الکترود مثبت را کاتد می نامند

اینم یه عکس واسه فهم اینکه چرا + به آند یعنی منفیه دیود(ال ای دی در بایاس مستقیم کار میکنه) وصل میشه :

پس دلیل اینکه در عکس زیر کنار آند + گذاشته این نیست که آند یعنی مثبت یعنی سیم مثبتو به اند ال ای دی وصل میکنن :

واسه مطالعه بیشتر همون لینک قبلی که دادم خوبه تو عکسم قشنگ توضیح دادم . کاتد در هر صورتی به + و آند در هر صورتی به - گفته میشه دلیل عکس ال ای دیتونم که توضیح دادم چیز عجیبی نیست
          حالا هنوز آند یعنی مثبت ؟ :دی
          از توضیحات دقیق تون ممنونم.
          باید وقت بذارم هم ویکی پدیا رو بطور کامل بخونم و هم کتابهای هنرستان الکترونیک رو تا یه روز مثل شما تمام الکترونیک رو خورده باشم.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

با درود

جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۸:۳۹ ۱۴۰۱/۰۴/۰۵.

دیدگاه

عزیز مجبور نیستی تو هر بحثی بدون اینکه تخصصش رو داشته باشی وارد بشی سوال به این سادگی رو نمیفهمی یه PWM یاد گرفتی فک میکنی چیه مدام تکرار میکنی
              اونی هم که باید بفهمه میفهمه چی پرسیدم شما تو همون آند و کاتد موندی این لینکو از ویکی پدیا مطالعه کن متوجه بشی کاتد + هست بعد به مطالعت ادامه بده عوض اینکه واسه پست بیشتر وقت یکیو بگیری :

جدا از مسیر حرکت الکترونها :

در ضمن سوال من رو اونی که الکترونیک حالیشه میفهمه شما به خودت فشار نیار

درود،
              ببینید دوست عزیز، بحث مولد انرژی الکتریکی و مصرف کننده متفاوت هست.
              در مصرف کننده های قطب دار ، به مثبت + میگیم آند ( ANODE ) , ,و به منفی - میگیم کاتد ( CATHODE ) .
              اما در مولدشیمیایی متفاوته ،
              به مثبت + میگیم کاتد ( CATHODE ) , و به منفی - میگیم آند ( ANODE ) .
              متوجه شدید؟
              البته قصد ناراحت کردنتون رو ندارم.

پی نوشت : بحث سر چه موضوعی شروع شد و به سمت چی داریم حرکت میکنیم !!!
              الان تو این تاپیک دارن قوانین پایه فیزیک رو زیر سوال میبرن !!!

دیدگاه

فوروارد پاسخ به موضوع خارج از بحث :

دیگه به قول مرحوم مظفرالدین شاه کار مملکت از اعتدال به سامان میشود ، اتابک ناراحت نشود ما که صدر اعظمی مثل بیسمارک نداریم که نقاش باشی اونطوری داشته باشیم ...
                فراز سخنش این بود که « همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید » که بحمدالله و المنه در هر زمینه ای آنبالانسی داریم در این زمینه خاص کاملا همه چیزمان مثل همه چیزمان است .
                چنان که از حیث تعادل مولای درز و بلکه هم جاهای دیگه قضیه نمیره .
                حالا اینا رو ۱۳۰ سال قبل گفتن و نوشتن ... امروز بود چند تا ریویژن میزد و تجدید نظر در مبانی فکری اش میکرد .

وقتی وزیر داریم میگه لامبورگینی میزنیم قیمت سمند میفروشیم ، با یک تومن اشتغالزایی میکنیم و چه و چه ( که یکی ازثراتش ظهور همین اسطوره ها و نوابیغ مورد بحثه و یه جورایی حاصل اختلاط صنعت و سنت و مدرنیته و غنی سازی در زیر زمین توسط اون نوجوان ۱۴ ساله و سایر نوجوانان در مبحث متریالیسم « و در اقدم نسخ اثرات سوء ترکیب سنت و صنعت را تا ۷۲ برشمرده اند که فرقه کاتودیک مثبت ( پاره ای نسخ آندیک منفی ! هم گفتن ) قسم ۵۴ ام باشد »
                جملگی دو تا کماجدون در دست و نشان داده به مظاهر استکبار شست و مولفین رساله « قطبش همونی که من میگم هست ! » در فضای حقیقی و مجازی و بلکه هم سایر فضاها اقدام به تنویر افکار عمومی و اثبات ارتباط آقای گودرزی و شقایق فراهانی با نامعادله مشهور محاصبات ساده ولی گیج ! میکنن ( که خود این نامعادله مساله هشتم از ۷ مساله ریاضیات هزاره بود ... از دست ریاضی دانها در رفته بود که بحمدالله خفتش کردیم و اثباتش هم کردیم ، تا کور شود هر آنکه نتواند دید ! )

الان مرحوم مغفور شیخنا و مولانا و وتدنا شاکلی علیه الرحمه ( از اقطاب طریقت بی پلاریه ) سر از گور بیرون بیاره که پدرجان ما که خودمون این داستان رو بنیان گذاری کردیم با این نظرات گوهربار( در پاره ای نسخ با تشدید ه* هم کتابت شده !) و تکثیر اسطوره های سرزمین پارس دچار اپیلاسیون مفرط شدیم !
                خود شاکلی ( کثر الله امثاله ) رو هم توجیه میکنه که تو اصل داستان رو نگرفتی ... بگیر بکپ !!!

رباعی :
                من آن کاشف بار نیمه هادی هستم
                در علم اتم صاحب قطب قاطی هستم
                هرچه از قبل شنیدی تو فراموش بکن
                من همی مکسول و شاکلی ثانی هستم

والله اعلم بذات الامور
                بک وارد پاسخ موضوع خارج از بحث
                جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۴:۱۳ ۱۴۰۱/۰۴/۰۵.

دیدگاه

ابتدا ممنون از ایتاد کاکو / اولین فرد حرفه ای که تو این مدت نظر داد و همه ابهام ها رو برطرف کرد .
                  لطفا علمی بحث کنید بله اگه من اشتباه میکردم اینقدری شعورشو داشتم بپذیرم و دارم کاملا مشخصه اصلا به عکس توجه نکردین فقط دنبال توجیه هستین
                  فقط این قسمتی که روش بحث بود رو من یه بار دیگه قشنگ توضیح بدم ملت کاملا متوجه اشتباهشون بشن با همون عکس و مثال ال ای دی :

الان عکس خودمو میزارم البته خیلی ساده تر (ساده شده ) واسه کسایی که بالاخره دیرتر میفهمن همه که مثل هم نیستن :
                  از عکس حسین خان هم که میگفت حرفه خارجیا رو قبول نداری(من حرف علم رو قبول دارم) عکسشو گذاشتم چیزی خلاف اینکه من میگم رو ثابت نمیکنه بلکه برعکس :

جهت حرکت الکترون ها:
                  جهت حرکت الکترونها تقریباً همیشه از آند به کاتد است. صرف نظر از نوع سلول و شیوه عملیاتی آن.منبع :
                  ویکی پدیا

علم چهارچوب مشخصی داره که همه چیزو میشه اثبات کرد
                  جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۴:۱۱ ۱۴۰۱/۰۴/۰۷.

دیدگاه

ابتدا ممنون از ایتاد کاکو / اولین فرد حرفه ای که تو این مدت نظر داد و همه ابهام ها رو برطرف کرد .
                    لطفا علمی بحث کنید بله اگه من اشتباه میکردم اینقدری شعورشو داشتم بپذیرم و دارم کاملا مشخصه اصلا به عکس توجه نکردین فقط دنبال توجیه هستین
                    فقط این قسمتی که روش بحث بود رو من یه بار دیگه قشنگ توضیح بدم ملت کاملا متوجه اشتباهشون بشن با همون عکس و مثال ال ای دی :

الان عکس خودمو میزارم البته خیلی ساده تر (ساده شده ) واسه کسایی که بالاخره دیرتر میفهمن همه که مثل هم نیستن :
                    از عکس حسین خان هم که میگفت حرفه خارجیا رو قبول نداری(من حرف علم رو قبول دارم) عکسشو گذاشتم چیزی خلاف اینکه من میگم رو ثابت نمیکنه بلکه برعکس :

جهت حرکت الکترون ها:
                    جهت حرکت الکترونها تقریباً همیشه از آند به کاتد است. صرف نظر از نوع سلول و شیوه عملیاتی آن.منبع :
                    ویکی پدیا

اقلا ۴ نفر توی این تاپیک سعی کردن به شما بفهمونن آند و کاتد چیه؛ این که شما حرف ما رو نمیفهمید (احتمالا به دلیل ندونستن الفبای این قضیه) بهش نمیگن قبول داشتن علم! ما ها که حرف غیر علمی نزدیم؛ این طرز نگاه شما به مسئله بود که از اول غلط بود و قبولم نمیکردید حالا هم هزار بار شکر که بالاخره فهمیدید (ظاهرا).
                    هرچی که هست بیشتر از این به نظرم لازم نیست بحث این تاپیک ادامه داشته باشه. شما هم بهتره با دید جدید یکبار دیگه نوشته های تاپیک رو مطالعه کنید، مطالب خوبی توش گفتن دوستان.

دیدگاه

جهت حرکت الکترون ها:
                      ویکی پدیا

اگر ابهاماتتون با اون پیام من رفع شده خوشحالم
                      ولی به صورت کلی اطلاعات من از بغیه دوستان که در بحث بودن کمتر هست

شما خودتون باعث شدید بحث به نتیجه نرسه و منحرف بشه
                      وقتی خود خارجی های عزیز این ال ای دی ها رو ساختن و قطبیتشو اینجور تعریف کردن ما حرفی برای گفتن نداریم
                      تمام علمی که در ایران جاری حاصل زحمات اون غربی های کافره

از اونجایی که دو طرف قضیه سر حرفای خودشون هستن پس فکر نکنم ادامه این بحث سودی داشته باشه و بخوایم حتما همدیگرو متقاعد کنیم
                      هدف همه ما کمک به شما بود
                      جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۱:۴۵ ۱۴۰۱/۰۴/۰۸.

دیدگاه

حرف هیچکس نه ! حرف ویکی پدیا . منبع معتبر علمی . من اینو قبول میکنم نه حرف ...
                        اگر ابهاماتتون با اون پیام من رفع شده خوشحالم
                        ممنون هیچ گونه ابهامی نبود من هم همینطور فکر میکردم واسه بقیه روشن نبود که البته اگه عکسای پستای قبلی رو با عکسای شما مقایسه کنن متوجه میشن
                        عزیز شما تمام این عکسا رو قرار دادید :

منم با این عکس حرفمو ثابت کردم که اطفاقا با چیزی که شما گفتین کاملا در توافقه :

من فقط علم رو قبول دارم منبع علمی بیارید حرف بزنید که غیر از اینه آخه من حرف ویکی و کلی سایت علمی رو بچسبم یا شما ؟! اونم تو چیز به این سادگی ! دیگه واقعا خودتونو زدین به خواب نمیشه بیدارتون کرد

ایا باید از عبارت بی سواد استفاده بشه
                        دقیقا اولین کسی که از واژه بیسواد استفاده کرد Amie.s.m در پست فک کنم 6 تایپیک بود تازه مدرک گرفته فک میکنه چیه سطح شعور که به مدرک نیست همه دارن از اینا مهم اینه علمشو داشته باشی من فقط صفحه بعد از اثبات مسئله تکرار کردم تا یاد بگیره درست صحبت کنه و فورا مدرکشو به رخ نکشه وگرنه چقدر دکترای نرم افزار که یه خط کدنویسی نمیدونن . کاتد همیشه "یعنی" + و آند همیشه "یعنی" - (این به این منظور نیست آند همیشه باید به منفی وکاتد همیشه باید به مثبت باتری وصل بشه) مشترک یعنی منفی مشترک که در ال ای دی باید به مثبت باتری متصل بشه (بایاس مستقیم)
                        وگرنه من همون اول به شوخی گفتم باشه اثن تو درست میگی آخه اصلا افته رو این مساله زوم کنم
                        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۱:۰۱ ۱۴۰۱/۰۴/۰۸.

دیدگاه

حرف هیچکس نه ! حرف ویکی پدیا . منبع معتبر علمی . من اینو قبول میکنم نه حرف ...

ممنون هیچ گونه ابهامی نبود من هم همینطور فکر میکردم واسه بقیه روشن نبود که البته اگه عکسای پستای قبلی رو با عکسای شما مقایسه کنن متوجه میشن
                          عزیز شما تمام این عکسا رو قرار دادید :

منم با این عکس حرفمو ثابت کردم که اطفاقا با چیزی که شما گفتین کاملا در توافقه :

من فقط علم رو قبول دارم منبع علمی بیارید حرف بزنید که غیر از اینه آخه من حرف ویکی و کلی سایت علمی رو بچسبم یا شما ؟! اونم تو چیز به این سادگی ! دیگه واقعا خودتونو زدین به خواب نمیشه بیدارتون کرد

دقیقا اولین کسی که از واژه بیسواد استفاده کرد Amie.s.m در پست فک کنم 6 تایپیک بود تازه مدرک گرفته فک میکنه چیه سطح شعور که به مدرک نیست همه دارن از اینا مهم اینه علمشو داشته باشی من فقط صفحه بعد از اثبات مسئله تکرار کردم تا یاد بگیره درست صحبت کنه و فورا مدرکشو به رخ نکشه وگرنه چقدر دکترای نرم افزار که یه خط کدنویسی نمیدونن . کاتد همیشه "یعنی" + و آند همیشه "یعنی" - (این به این منظور نیست آند همیشه باید به منفی وکاتد همیشه باید به مثبت باتری وصل بشه) مشترک یعنی منفی مشترک که در ال ای دی باید به مثبت باتری متصل بشه (بایاس مستقیم)
                          وگرنه من همون اول به شوخی گفتم باشه اثن تو درست میگی آخه اصلا افته رو این مساله زوم کنم
                          دوست عزیز، شما باز هم سر حرف اول خودتون هستین و فقط جزییات باور خودتون رو عوض
                          کردین.
                          گفته بودین :
                          حالا مشکل اینجاست ال ای دی ها کاتد + مشترکه ! یعنی سه تا سیم داره که یکیش 12+ اون دو تا هم منفی GND ;/ الان میشه کاری کرد مثبت رگولاتورها رو یکی کرد و منفی پایین بالا بشه ؟!
                          و ضمنا گفته بودین :
                          لطفا سوالو حده اعقل بخونید اصلا بحث مدولاسیون پالس نیست ایجا
                          در حالی که دیمر بر پایه PWM ( در واقع به معنی مدولاسیون پهنای باند) یکی از پر کاربرد
                          ترین دیمر ها در DC هست و برای تنظیم و کنترل دور موتور های DC و کنترل و تنظیم نور لامپ های رشته ای و LED ها استفاده میشه! و مزیت مهم اون تولید گرمای ناچیز هست.
                          حالا فرقی نمیکنه LED کاتد- مشترک باشه یا آند + مشترک.
                          ساده ترین دیمرPWM، یک آیسی 555و چند تا مقاومت و خازن و 1 ترانزیستور و یک ولوم هست

ساده ترین راه برای کنترل نور ( با استفاده از روش خطی)استفاده از یک ماسفت N channel به علاوه ولوم 10 کیلو اهم هست.
                          که یک دیمر خطی ساده هست و برای توان های پایین مناسبه.
                          گفتید :
                          وگرنه من همون اول به شوخی گفتم باشه اثن تو درست میگی
                          در بحث های علمی شوخی های -تمسخر آمیز- اصلا کار خوبی نیست و باعث انحراف بحث و ناراحتی بین کاربران میشه.
                          گفتید:
                          اصلا افته رو این مساله زوم کنم
                          از قدیم گفتن:
                          « خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا رود دیوار کج»
                          وقتی کسی مسائل پایه ای مثل مثبت و منفی و آند و کاتد رو درست متوجه نشه،
                          وقتی بخواد مدار ( حتی ساده) طراحی کنه یا بسازه، با مشکل مواجه میشه و شکست میخوره.
                          و اگر به این مسائل پایه ای بی اعتنایی کنیم، هرگز شاهد پیشرفت نخواهیم بود،
                          یادمون باشه بزرگ ترین اشتباهات تاریخ با همین خطا های کوچک آغاز میشه.
                          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۹:۴۵ ۱۴۰۱/۰۴/۰۸.

دیدگاه

حذف شود .......
                            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۳:۲۷ ۱۴۰۱/۰۴/۱۰.

دیدگاه

چون کاتد یعنی + "کاتد +" نوشتم تا ابهامی به وجود نیاد واسه کسایی که کمتر میدونن هر چند قبول دارم این جمله اشتباه فنی بوده ولی جواب من در پاسخ به این پست بود :
                              خیر کاتد منفی ( -) و آند مثبته ( +)
                              Cathode -
                              Anode+
                              چون توهین کرد قضیه آند و کاتد رو توضیح دادم . بعضیا بازم نفهمیدن با عکس ثابت کردم حتی عکسای خودشون . وگرنه من وقتمو واسه یه بحث ساده نمیزارم
                              اولین جمله ای همکه گفتم کاملا بر مبنای یک منبع تغریبا معتبر بود ویکی پدیا :
                              یکی از دلایلشون برای اینکه مثبت یعنی آند همین عکس ال ای دی زیر بود که توضیح دادم چرا کنار Anode زده + بنابراین ادعاشون رد شد :

در حالی که دیمر بر پایه PWM ( در واقع به معنی مدولاسیون پهنای باند) یکی از پر کاربرد
                              ترین دیمر ها در DC هست و برای تنظیم و کنترل دور موتور های DC و کنترل و تنظیم نور لامپ های رشته ای و LED ها استفاده میشه! و مزیت مهم اون تولید گرمای ناچیز هست.
                              حالا فرقی نمیکنه LED کاتد- مشترک باشه یا آند + مشترک.
                              ساده ترین دیمرPWM، یک آیسی 555و چند تا مقاومت و خازن و 1 ترانزیستور و یک ولوم هست
                              ممنون از پیشنهاد استفاده از تنها 1 رگولاتور منفی خطی ساده ترین راه حل با توجه به توان پایین ال ای دی ها بود
                              جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۳:۲۹ ۱۴۰۱/۰۴/۱۰.

دیدگاه

اختلاف بین علما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X