اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد snubber

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد snubber

نوشته اصلی توسط em_eca نمایش پست ها
    والا چیزی که گفتم رو با مولتی متر اندازه گرفتم،هم از رو خروجی ایسیک هم خروجی درایورها ،
    ببینید نمی شه از روی عملکرد مدار شما منطق صحیح اینورتر را حدس زد. منظورم اینه که باید مدار را مطابق با منطق موردنظر در آورد.
    میتونید خودتون عملا مدار رو ببندید و تست کنید.
    از کجا ببینم؟
    ۳۰ و ۲۹ فرکانس ۲۳/۴ کیلو و ۲۸ و ۲۷ فرکانس ۵۰ هرتز.
    این جمله هم واضح نیست!
    این که شما میفرمایید احتمالا در مورد اینو تر های موج مربعی و شبه سینوسی صدق میکنه که از SPWM استفاده نمیکنن
    خیر در موج مربعی و شبه سینوسی نیازی به سیگنال فرکانس بالا نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      ببینید نمی شه از روی عملکرد مدار شما منطق صحیح اینورتر را حدس زد. منظورم اینه که باید مدار را مطابق با منطق موردنظر در آورد.

از کجا ببینم؟

این جمله هم واضح نیست!

خیر در موج مربعی و شبه سینوسی نیازی به سیگنال فرکانس بالا نیست
      ویرایش کردم،منظورم پایه های ایسیک بود.در این مورد که یه نیم پل با فرکانس ۵۰ و نیم پل دیگه با فرکانس ۲۳/۴ کیلو کار میکنه صد در صد مطمئن هستم.

دیدگاه

ویرایش کردم،منظورم پایه های ایسیک بود.در این مورد که یه نیم پل با فرکانس ۵۰ و نیم پل دیگه با فرکانس ۲۳/۴ کار میکنه صد در صد مطمئن هستم.
        بله می دونم مطمئنید. ولی من میگم همین عملکرد مدار شما ایراد داره. یه نگاهی به این مرجع بندازید، شاید متقاعد بشید.

دیدگاه

بله می دونم مطمئنید. ولی من میگم همین عملکرد مدار شما ایراد داره. یه نگاهی به این مرجع بندازید، شاید متقاعد بشید.
          https://www.ti.com/lit/an/slaa602a/s...gle.co.uk%252F
          خوب 23.4k همون فرکانس spwm هست دیگه،مگه اینطور نیست؟ نه مداری که بستم مشکلی نداره فقط سلفش مناسب نبود که اونم با راهنمایی دوستان عوضش کردم و الان بدون مشکل کار میکنه،الانم گیر هیت سینکم که بدستم برسه با بار بیشتر تستش کنم

دیدگاه

خوب 23.4k همون فرکانس spwm هست دیگه،مگه اینطور نیست؟ نه مداری که بستم مشکلی نداره فقط سلفش مناسب نبود که اونم با راهنمایی دوستان عوضش کردم و الان بدون مشکل کار میکنه،الانم گیر هیت سینکم که بدستم برسه با بار بیشتر تستش کنم
            احتمالا شما EG8010 را در مد unipolar راه اندازی کردید (پایه 20، صفر) ولی چیزی که من گفتم در مورد مد bipolar بود(پایه 20 ، یک).
            جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۰:۵۲ ۱۴۰۱/۰۶/۱۶.

دیدگاه

احتمالا شما EG8010 را در مد unipolar راه اندازی کردید (پایه 20، صفر) ولی چیزی که من گفتم در مورد مد bipolar بود(پایه 20 ، یک).
              بله،بی پلار که کلا دو تا سلف میخواد منتها موج خروجی تمیزتر درمیاد و tdh کمتری داره

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد snabber

خوب اگه اینطوری از آب در اومد حله ...
                فقط چون شماتیک مدارت رو نگذاشتی نشد بررسی کنیم که با توجه به درایور شما (TLP250) تنظیمات pwm type رو نگاتیو ست کردید و تنظیمات dead time هم نسبت به سرعت سوییچهاتون روی مقدار مناسب قرار دادید دیگه ؟

۹۰ درصد راندمان استاندارده ... گرم شدن سلف فکر میکنم بخاطر اینه که بدون بار سیستم خارج از فاز میشه ، اگر خازن mkt یا mkp ظرفیت پایین به تعداد حدود ۵ تا ۱۰ عدد داری یه مقدار با ظرفیتشون بازی کنی مچینگ مدار خروجیت رو پیدا میکنی کجا با این سلف منطبق میشه تلفات راکتیو به حداقل برسه .

ترجیحا با موازی کردن ۳ تا خازن ۴۷۰ نانو و از ظرفیت حدود ۱.۵ میکرو شروع کن خازنها رو یواش یواش ۲۲۰ نانو بالا ببر ببین بهترین نقطه با چه ظرفیتی بدست میاد .

اون موضوع سوییچ سوزوندن موقع قطع و وصل مدار که دیگه پیش نیومد ؟
                اگر مدار دیگه ماسفت نمیسوزونه از کل این روند چه نتیجه منطقی میشه گرفت ؟
                جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۵:۲۳ ۱۴۰۱/۰۶/۱۶.

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد snabber

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                  خوب اگه اینطوری از آب در اومد حله ...
                  فقط چون شماتیک مدارت رو نگذاشتی نشد بررسی کنیم که با توجه به درایور شما (TLP250) تنظیمات pwm type رو نگاتیو ست کردید و تنظیمات dead time هم نسبت به سرعت سوییچهاتون روی مقدار مناسب قرار دادید دیگه ؟

۹۰ درصد راندمان استاندارده ... گرم شدن سلف فکر میکنم بخاطر اینه که بدون بار سیستم خارج از فاز میشه ، اگر خازن mkt یا mkp ظرفیت پایین به تعداد حدود ۵ تا ۱۰ عدد داری یه مقدار با ظرفیتشون بازی کنی مچینگ مدار خروجیت رو پیدا میکنی کجا با این سلف منطبق میشه تلفات راکتیو به حداقل برسه .

ترجیحا با موازی کردن ۳ تا خازن ۴۷۰ نانو و از ظرفیت حدود ۱.۵ میکرو شروع کن خازنها رو یواش یواش ۲۲۰ نانو بالا ببر ببین بهترین نقطه با چه ظرفیتی بدست میاد .

اون موضوع سوییچ سوزوندن موقع قطع و وصل مدار که دیگه پیش نیومد ؟
                  اگر مدار دیگه ماسفت نمیسوزونه از کل این روند چه نتیجه منطقی میشه گرفت ؟
                  حتما این کار رو میکنم،خیر مدار دیگه سوییچ نسوزوند.فکر میکنم دلیل اصلی همون سلف بود ؛اون ترانس فریتی که گذاشته بودم مناسب این کار نبود اصلا گرم نمیشد و همین گرم نشدنش هم احتمالا برعکس باعث فشار بیشتر رو سوییچ ها میشد البته میدونم این تعبیر من خیلی سطحی و غیر علمی هست ولی خوب به هر دلیلی سلف مناسب نبود؛تغییر کوچیک دیگه ای که رو مدار انجام دادم قرار دادن خازن با ظرفیت بالا (نسبت به ولتاژ ۴۰۰ ولت) در آخر خط dc و بین ۴۰۰ ولت و گراندِ بعد از مقاومت شنت دقیقا در کنار سوییچ ها هست که بنظرم خیلی موثره.این که تو این جور مدارات استفاده از روش صحیح و خطا اصلا مناسب نیست و اگه دانشش رو نداریم صرفا با یک دیتاشیت اصلا سراغ ساخت این جور مدارات نریم مگه اینکه از نظر مالی و همین طور ظرفیت اعصاب(!) محدودیتی نداشته باشیم. در آخر هم برمیگردیم به همون ماژول که مسلما با این قیمت مناسبی که eca گذاشته خیلی بهتر و کم دردسرتر از پیاده سازیش رو برده البته این رو هم باید در نظر بگیریم که ماژول رو موقعی استفاده کنیم که مدارمون از همه لحاظ بی نقص باشه و الا خسارت خیلی بیشتری به بار میاره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X