اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کجا میهش ای سی های TDA رو گیر اورد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کجا میهش ای سی های TDA رو گیر اورد

1562 با 9 ولت روشن هم نمیشه چه برسه به تقویت. این آی سی ها زیر 10.5 ولت کار نمیکنند و دچار اختلال میشن. برای تقویت صدای مدارات مانند زنگ آی سیها مناسب نیستند و اغلب از مدارات ترانزیستوری استفاده میشه.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      آقا مارفتیم امروز بازار جمهوری مگه آمپیلی گیر میاد! همش ضعیفه قوی هاش پیدا نیمشه البته من فقط دنبال سری TDA گشتم ... :angry: چرا اینطوریه !

کسی آمپیلی آماده نخریده از بازار؟ من وات بالا میخام! گیر میاد؟ هر چی بالاتر بهتر
      قویترین ایسی که رو پخش ماشین دیدم TDA8591 البت TDA7384 هم خوبه قیمتش هم فکر میکنم 3500 خریدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2

قویترین ایسی که رو پخش ماشین دیدم TDA8591 البت TDA7384 هم خوبه قیمتش هم فکر میکنم 3500 خریدم.
        از کجا گرفتی؟ من هر جا میرم نیگن نداریم! یا همه وات پایینن!

دیدگاه

پاساژ امجد الکترونیک سعید البت الکترونیک نوید هم داره غکر کنم طبقه دوم.

دیدگاه

سلام
            برام امپلی فایر 2x70W یا یکمی بالا تر از tda استفاده بشه بهتره یا stk کیفیت صداش میخوام خوب باشه تغذیش هم فرقی نداره چی باشه
            ممنون

دیدگاه

فرقی نداره بستگی به مشخصاتشون داره. فقط باید با ولتاژ بالای 24 ولت کار کنند. سری stk تقریباً همشون این خصوصیت رو دارند ولی فقط بعضی از tda ها با ولتاژ بالا کار میکنند.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

از کدوم tda استفاده کنم که ولتاژش بالای 24 ولت باشه من خودم مداری ندیدم که تغذیا بالاتر از 14 ولت نیاز داشته باشن
                با تشکر

دیدگاه

ممنون پیداش کردم
                  TDA7294 فکر میکنم خوب باشه نظرتون چیه ؟؟ تو بازار پیدا میشه؟؟

دیدگاه

راستش نمیدونم گیر میاد یا نه. برای راه اندازیش یه 40 ولت متقارن لازم داری.

دیدگاه

سفارش من استفاده از یک تقویت کننده های فای با توان متوسط(50 وات برای هر کانال ) است که در یک پنجم قدرت نامی آن کار کند
                      در این صورت هم قدرت کافی است و هم کیفیت عالی چون شنیدن یک موسیقی آرام با قدرت 50 وات و حتی 30 وات در یک محیط بسته
                      به جای این که خوشایند باشد آزار دهنده می شود :redface:
                      واسه همچین کاری هم سری STK برتر از دیگر انواع است (مدارات گسسته جای خود دارند ) که از جمله میتوان به پایداری بیشتر اشاره کرد
                      به منحنی مشخصه زیر که مربوط به stk4192 است توجه کن :agree:
                      [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                      [/move]

دیدگاه

با تشکر :applause:
                        پیشنهادات دیگری هم دارید ممنون میشم بگید
                        من این امپ رو برای استفاده خونه میخوام زیاد نمیخوام واتش بالا باشه چون اتاقم کوچیکه اگه بشه میخوام وصلش کنم به کامپیوتر برا همین کیفیتش میخوام خوب باشه :biggrin:

دیدگاه

یه اسپیکر هست حدود 35-40 تومن آماده خریدم خیلی صداش خوبو بلنده! با TDAآ‌ساخته شده بازش کردم دیدم یه تقذیه متقارن هم داره یه ترانس بهتره بخری اگر چیزی وجود نداشت بسازش از نظر وقت تا بیای بسازیش زمان بیشتری هزینه میکنی! مکر اینکه بخای بازی کنی و سرت گرم بشه :nice:

دیدگاه

شما درست میگی , به صرفه تر شاید خریدش باشه به شرطی که اون دستگاهی که میخوای تویازار موجود باشه :biggrin:
                            منم خیلی گشتم که یه همچین چیزی رو اماده بخرم ولی اون چیزی رو که میخوام توی بازار نیست
                            یه امپ تو همچین مایه ای میخواستم اگه جایی همچین چیزی دیدین بگین به جای ساختنش بریم بخریم :biggrin:
                            ممنون
                            http://img5.tinypic.info/files/s88yxkcy5ss1cfnflj9j.jpg

دیدگاه

دستگاه با نمکی بود :mrgreen:
                              ولی این بلندگوهایی که من دیدم باید 4 اینچ باشه . این رو با یه 1557 که راه بندازی اگه نترکه شانس آوردی. این نباید خیلی قوی باشه. مگر اینکه بلندگوی استفاده شده از برندهای بالای بازار باشه. مثلاً توئای ژاپن.
                              در مجموع برای سیستمی در این حد و حدود همون 12 ولت کارت رو راه میاندازه.
                              اون 7294 که خودت گفتی هزینه بالایی داره و این بلندگوها رو دود میکنه . یه وقت از این کارها نکنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                یه اسپیکر هست حدود 35-40 تومن آماده خریدم خیلی صداش خوبو بلنده! با TDAآ‌ساخته شده بازش کردم دیدم یه تقذیه متقارن هم داره یه ترانس بهتره بخری اگر چیزی وجود نداشت بسازش از نظر وقت تا بیای بسازیش زمان بیشتری هزینه میکنی! مکر اینکه بخای بازی کنی و سرت گرم بشه :nice:
                                باید توجه داشته باشیم که اسپیکر های تجاری موجود در بازار با تر فند های مختلف از جمله محاسبه دقیق جعبه و همچنین از لحاظ زیبائی ظاهری مشتری پسند هستند
                                اما بجز چند برند معروف و معتبر بقیه دارای قطعات داخلی بنجلی هستند ( خودم دیدم که در کراس آور از 324 و برای تقویت قدرت از 2004 و حتی 2422 استفاده شده )
                                البته با تشکر از عزیزان چینی و بازرگانان محترم میشه از جعبه و بلند گوهای آنها استفاده کرد و با توجه به توان آنها مدارات خودمان را به جای آنها جایگذاری گنیم
                                ( توان بلندگو ها خیلی مهمه :arrow: چون نمیشه یک بلندگوی 10واتی را مثلا" با STK درایو کرد چون بلندگو خیلی زود :NO: میشود
                                جعبه های سفارشی هم خیلی :surprised: هستند وقیمتشون از خود آمپلی و حتی بلندگو ها هم گرونه :angry: ( جعبه با روکش زیتون یا گردو خیلی خیلی :sad: :sad: )
                                خودمان میتوانیم ابتکار به خرج داده و از کمد و بوفه و میز های کهنه حداکثر استفاده را ببریم :wow:
                                [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                                [/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X