لازم عرض کنم من در این حرفه مبتدی هستم زیرا تقریبا تمام اصطلاحات و تجهبزاتی که معرفی نمودید را برای اولین بار در مبحث الکترونیک دیدم و چون هنوز نتونستم این آمپلی که ۶ کاناله هستش رو راه اندازی کنم ابتدا کمی نا امید شدم
ولی حتما بیشترمطالعه میکنم و پیگیر هستم . این ضبط صوت قدیمی را ۱۲ الی ۱۵ سال پیش که کاست و سی دی از مد افتاده بود و ماژول بلوتوث هم نبود را با استفاده از تجربیات دوستانی مثل شما و سایتها ووخرید ماژول فلش خورش نمودم ولی بعلت بزرگ بودن و دموده شدن درانباری افتاد و چند سالی خاک میخورد تا اینکه مدتی به کار نجاری علاقمند شدم و با خرید لوازم در حد یک کارگاه کوچک خانگی را در گاراژ راه اندازی کردم و کارهای تزیینی مثل سینی پایه موبایل و ... ساختم تا اینکه مقداری چوب ساج مرغوب بدستم رسید و چشم به ضبط افتاد تصمصم گرفتم یک باکس چوبی برای کل بلندگوها مطابق طراحی خود شرکت سازنده و یک باکس چوبی برای تغذیه و بردهای آمپلی این ضبط قدیمی بسازم که باکس اسپیکر آن که هنوز کامل نشده را مشاهده نمودید . مشکل من اینه که از برد c ضبط بعلت بزرگ بودن که باعث افزایش حجم دستگاه میشود نمیتونم و نمیخوام استفاده کنم ولی تمام ورودی ۶ کانال صدا آمپلی فایر از این برد تامین میشود ، یعنی مدارهای تفکیک فرکانس برای آی سی های آمپلی فایر در این برد قرار دارد طبق نقشه مدار بلندگوهای ساب وفر و سورند از خروجی های یک آی سی تغذیه میشود که این آی سی یک کانال مونو ورودی دارد ، سوپروفر ها از خروجی یک آی سی دیگر که این آی سی یک کانال ورودی استریو دارد و نیز وفرها و تویترها از خردجی یک آی س که کانال ورودی این آیسی استریو نیز هست ، برای فیلتر فرکانس در مسیر تویترها کراس اور پسیو قرار داده شده . برای راه اندازی این آمپ یک پریدآمپلی فایر و یک پنل پخش کننده بلوتوث تهیه کردم
حال با توجه به مطالب فوق برای حل مشکل نیاز به چه تجهیزاتی دارم در حد توانم تامین میکنم.
ولی حتما بیشترمطالعه میکنم و پیگیر هستم . این ضبط صوت قدیمی را ۱۲ الی ۱۵ سال پیش که کاست و سی دی از مد افتاده بود و ماژول بلوتوث هم نبود را با استفاده از تجربیات دوستانی مثل شما و سایتها ووخرید ماژول فلش خورش نمودم ولی بعلت بزرگ بودن و دموده شدن درانباری افتاد و چند سالی خاک میخورد تا اینکه مدتی به کار نجاری علاقمند شدم و با خرید لوازم در حد یک کارگاه کوچک خانگی را در گاراژ راه اندازی کردم و کارهای تزیینی مثل سینی پایه موبایل و ... ساختم تا اینکه مقداری چوب ساج مرغوب بدستم رسید و چشم به ضبط افتاد تصمصم گرفتم یک باکس چوبی برای کل بلندگوها مطابق طراحی خود شرکت سازنده و یک باکس چوبی برای تغذیه و بردهای آمپلی این ضبط قدیمی بسازم که باکس اسپیکر آن که هنوز کامل نشده را مشاهده نمودید . مشکل من اینه که از برد c ضبط بعلت بزرگ بودن که باعث افزایش حجم دستگاه میشود نمیتونم و نمیخوام استفاده کنم ولی تمام ورودی ۶ کانال صدا آمپلی فایر از این برد تامین میشود ، یعنی مدارهای تفکیک فرکانس برای آی سی های آمپلی فایر در این برد قرار دارد طبق نقشه مدار بلندگوهای ساب وفر و سورند از خروجی های یک آی سی تغذیه میشود که این آی سی یک کانال مونو ورودی دارد ، سوپروفر ها از خروجی یک آی سی دیگر که این آی سی یک کانال ورودی استریو دارد و نیز وفرها و تویترها از خردجی یک آی س که کانال ورودی این آیسی استریو نیز هست ، برای فیلتر فرکانس در مسیر تویترها کراس اور پسیو قرار داده شده . برای راه اندازی این آمپ یک پریدآمپلی فایر و یک پنل پخش کننده بلوتوث تهیه کردمحال با توجه به مطالب فوق برای حل مشکل نیاز به چه تجهیزاتی دارم در حد توانم تامین میکنم.

؟ منع تغدیه mp3 پلیر رو جدا کردم مشکل حل شد . فضای کافی برای استفاده از ۲ منع تغذیه ندارم . سپاس
دیدگاه