اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ورودی صدا برای سینمای خانگی قدیمی ال جی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ورودی صدا برای سینمای خانگی قدیمی ال جی

سلام خدمت اساتید عزیز
    من خیلی مبتدی هستم و میخواستم برای سینمای خانگی قدیمی ال جی که ۵ تا اسپیکر داره و یک ساب وفر ورودی صدایی درست کنم که بشه از صدای فراگیر ۶ کانال، صدا پخش بشه. چون ورودی AUX سيستم فقط از اسپیکرهای چپ و راست اصلی صدا پخش میکنه.
    روی برد آمپلی فایر دستگاه، ورودی کانالهای صوتی رو که از برد دی وی دی میاد (قسمت دی وی دی خرابه البته) رو پیدا کردم و میخوام ی جوری ورودی‌ صدا ازش بگیرم.
    از اساتید کسی میتونه کمک کنه؟

نوشته اصلی توسط mohsen soltan نمایش پست ها
    سلام خدمت اساتید عزیز
    من خیلی مبتدی هستم و میخواستم برای سینمای خانگی قدیمی ال جی که ۵ تا اسپیکر داره و یک ساب وفر ورودی صدایی درست کنم که بشه از صدای فراگیر ۶ کانال، صدا پخش بشه. چون ورودی AUX سيستم فقط از اسپیکرهای چپ و راست اصلی صدا پخش میکنه.
    روی برد آمپلی فایر دستگاه، ورودی کانالهای صوتی رو که از برد دی وی دی میاد (قسمت دی وی دی خرابه البته) رو پیدا کردم و میخوام ی جوری ورودی‌ صدا ازش بگیرم.
    از اساتید کسی میتونه کمک کنه؟

با سلام
    F-R = بلندگوی راست جلو
    F-L = بلندگوی چپ جلو
    R-R = بلندگوی راست عقب
    R-L = بلندگوی چپ عقب
    CNT و CENTER = بلندگوی وسط
    S-W و WOOFER = بلندگوی ووفر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام
      F-R = بلندگوی راست جلو
      F-L = بلندگوی چپ جلو
      R-R = بلندگوی راست عقب
      R-L = بلندگوی چپ عقب
      CNT و CENTER = بلندگوی وسط
      S-W و WOOFER = بلندگوی ووفر
      ممنونم
      البته من میخوام بدونم چطور و با چه پورت یا فیشی میشه مثلا با گوشی موبایل یا فلش صدا رو منتقل کنم به این اتصالات؟

دیدگاه

ممنونم
        البته من میخوام بدونم چطور و با چه پورت یا فیشی میشه مثلا با گوشی موبایل یا فلش صدا رو منتقل کنم به این اتصالات؟
        یه موبایل در حالت عادی فقط 2 کانال خروجی چپ و راست داره، بنابراین باید ورودی های عقب و جلو آمپلی فایر رو یکی کنید.
        برای ورودی ووفر باید یه فیلتر پایین گذر بذارید. ورودی وسط هم باید با ادغام کانال راست و چپ به دست بیارید.
        اگر جایی رو ابهام دارید میتونم براتون بیشتر توضیح بدم.

دیدگاه

یه موبایل در حالت عادی فقط 2 کانال خروجی چپ و راست داره، بنابراین باید ورودی های عقب و جلو آمپلی فایر رو یکی کنید.
          برای ورودی ووفر باید یه فیلتر پایین گذر بذارید. ورودی وسط هم باید با ادغام کانال راست و چپ به دست بیارید.
          اگر جایی رو ابهام دارید میتونم براتون بیشتر توضیح بدم.
          ممنونم
          اگه لطف کنید و بفرمایید باید دقیقا چیکار کنم و مرحله به مرحله انجام بدم ممنون میشم چون اطلاعات‌ خیلی مختصری دارم و اینکه اون فیلتر پایین گذر چی هست و چطور درست میشه

دیدگاه

در ضمن عکس اول مربوط به مدار آمپلی فایر دستگاهه و عکس دوم مدار دی وی دی دستگاه

دیدگاه

ممنونم
              اگه لطف کنید و بفرمایید باید دقیقا چیکار کنم و مرحله به مرحله انجام بدم ممنون میشم چون اطلاعات‌ خیلی مختصری دارم و اینکه اون فیلتر پایین گذر چی هست و چطور درست میشه
              این شماتیک :

سمت INPUT وصل میشه به ورودی صدا که میتونه فیش RCA یا جک 3.5 میلی متری باشه.
              سمت Amplifier هم وصل میشه به پین های هم نام برد آمپلی فایر شما.
              اگر دیدید از ساب ووفر صدای در هم برهم و غیر عادی میاد ، باید محل مشخص شده با P رو قطع کنید و بینش فیلتر پایین گذر بذارید ، مثلا این مدار :
              در این پست ، یک مدار فیلتر پایین گذر ( LPF ) اکتیو با کیفیت برای ساب ووفر و ووفر قرار داده شده که میتوانید برای سیستم های صوتی از آن استفاده کنید.

موفق باشید.

دیدگاه

این شماتیک :

سمت INPUT وصل میشه به ورودی صدا که میتونه فیش RCA یا جک 3.5 میلی متری باشه.
                سمت Amplifier هم وصل میشه به پین های هم نام برد آمپلی فایر شما.
                اگر دیدید از ساب ووفر صدای در هم برهم و غیر عادی میاد ، باید محل مشخص شده با P رو قطع کنید و بینش فیلتر پایین گذر بذارید ، مثلا این مدار :
                در این پست ، یک مدار فیلتر پایین گذر ( LPF ) اکتیو با کیفیت برای ساب ووفر و ووفر قرار داده شده که میتوانید برای سیستم های صوتی از آن استفاده کنید.

موفق باشید.
                واقعا ممنونم که وقت گذاشتید
                من یه فيلتر پایین گذر از یکی از فروشگاه‌های اینترنتی سفارش دادم که هنوز بدستم نرسیده.
                اون ۲ تا مقاومت ۲۲ کیلو حتما باید استفاده بشه، حتی با وجود فيلتر پایین گذر؟
                و اینکه GND ورودی رو فقط به یکی از GND های آمپلی فایر وصل کنم کافیه؟

دیدگاه

واقعا ممنونم که وقت گذاشتید
                  من یه فيلتر پایین گذر از یکی از فروشگاه‌های اینترنتی سفارش دادم که هنوز بدستم نرسیده.
                  اون ۲ تا مقاومت ۲۲ کیلو حتما باید استفاده بشه، حتی با وجود فيلتر پایین گذر؟
                  و اینکه GND ورودی رو فقط به یکی از GND های آمپلی فایر وصل کنم کافیه؟
                  مقاومت ها برای ادغام صدای راست و چپ هستن ، چون ساب ووفر و سنتر در سیستم 5.1 کانال باید ترکیب صدای راست و چپ رو پوشش بدن.
                  ​​​​

دیدگاه

مقاومت ها برای ادغام صدای راست و چپ هستن ، چون ساب ووفر و سنتر در سیستم 5.1 کانال باید ترکیب صدای راست و چپ رو پوشش بدن.
                    ​​​​
                    سلام
                    بازم ممنونم که جواب دادید
                    طبق شماتیکی که فرمودید، اتصالات رو انجام دادم و فیلتر پایین گذر هم گذاشتم ولی این سیستم صوتی دکمه هایی برای انتخاب حالت رادیو، TAPE, DVD/VCD, AUX داره که یک بار ورودی های چپ و راست رو از ورودی AUX گرفتم که فقط بلندگوهای اصلی چپ و راست کار می‌کرد و از بقیه صدایی نداشتم. بعدش دو تا ورودی چپ و راست تعبیه کردم و ورودی ها رو از اون گرفتم و روی حالت DVD گذاشتم که هیچ صدایی از هیچ بلندگویی پخش نشد ولی نمایشگر اکولایزر درست کار می‌کرد.
                    عکس برد قسمت DVD رو ميذارم، ممکنه لطف کنید ببینید باید اتصال خاصی رو فعال کنم که وقتی در حالت DVD قرار میدم، خروجی به برد آمپلی فایر فعال بشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X