اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مبدل dc to dc دوبل برای آمپلیفایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مبدل dc to dc دوبل برای آمپلیفایر

سلام و درود به همه

من نیاز به یک مبدل 12ولت به ±35ولت با توان 500وات برای راه اندازی آمپلیفایر خود دارم قبلش با یک مبدل zvs و یک ترانس که از یک آمپ اوراقی پیدا کردم یک مبدل ساختم ولی خوب توانش کفاف آمپ منو نمیداد و افت ولتاژش زیاد بود
    توی انجمن سرچ کردم چند تا تاپیک پیدا کردم ولی خب خیلی قدیمی بودند و لینکا کار نمیکردند
    لطفا اگر دوستان مداری دارند لینکشو بزارند با تشکر

سلام.

فکر نکنم ساخت چنین مداری صرفه اقتصادی داشته باشه ولی من یک مدل اماده پیدا کردم که قبلا توی فروشگاه همین سایت موجود بوده اما شما مدلش رو ببینید و تو سایت های دیگه پیداش کنید.
    کدش هم 3011015093​ هست که باید در بخش فروشگاه در قسمت جستجو کد رو وارد کنید.

امیدوارم توانسته باشم کمکتون کنم.

دیدگاه

دوست عزیز مدارهای زیادی در اینترنت وجود داره ولی همانطور که دوستمان اشاره کردند ساختنش علاوه بر هزینه بالا چندان بی دردسر هم نیست ...در حقیقت کسانی بیشتر به طرف ساخت این وسائل میروند که از همان دردسرها لذت میبرند :

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
        دوست عزیز مدارهای زیادی در اینترنت وجود داره ولی همانطور که دوستمان اشاره کردند ساختنش علاوه بر هزینه بالا چندان بی دردسر هم نیست ...در حقیقت کسانی بیشتر به طرف ساخت این وسائل میروند که از همان دردسرها لذت میبرند :

مهندس مچکرم
        و آیا این مدار تست شده است یا نه؟
        ولی من با همه دردسراش میسازم نتیجه رو همینجا اعلام خواهم کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wither__craft نمایش پست ها

مهندس مچکرم
          و آیا این مدار تست شده است یا نه؟
          ولی من با همه دردسراش میسازم نتیجه رو همینجا اعلام خواهم کرد
          دوست عزیز اگر واقعا قصد ساختن داری اول اطمینان پیدا کنید همه قطعات در بازار ایران موجوده و کیفیتی داره که حداقل مدتی برایت کار کنه و دوم ساخت ترانس با مشخصات دقیقه که احتمالا سخت ترین قسمت کار باشه ...در نهایت توجه داشته باشید توان دستگاه در 70 ولت حدود 6 آمپر ذکر گردیده که حدودا 420 وات میگردد و با در نظر گرفتن تلفات حرارتی و ... نیاز به باتری 12 ولت با توان ایجاد جریان پیوسته 40 آمپر میباشد که با در نظر گرفتن 10% ظرفیت مجاز به باتری 12 ولت 400 آمپر- ساعت نیازخواهید داشت ...
          پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X