اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امکان راهنمایی در تعمیر اسپیکر Creative؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

امکان راهنمایی در تعمیر اسپیکر Creative؟

سلام و تحیت به کاربران محترم انجمن

یکی از بستگانم یک اسپیکر Creative مدل I-Trigue 3000 دارد (با جستجو در اینترنت، عکسهای زیادی از این اسپیکر می‌توان دید). مدتی پیش با چرخاندن پیچ تنظیم بیرونی که دارد روشن نمی‌شد. من بررسی کردم و متوجه شدم که یکی از پایه‌های جک روبردی آداپتورش کنده شده. جک را عوض کردم و اسپیکر روشن شد. صاحب اسپیکر مدتی از آن استفاده کرد. اما چندی پیش وقتی دوشاخه‌ی آداپتور را به پریز می‌زند، جرقه‌ای شبیه به آداپتورهای لپتاپ می‌زند و اسپیکر دیگر روشن نمی‌شود. اسپیکر را باز کردم و دیدم سیمی که به یکی از پایه‌های جک آداپتور لحیم کرده بودم، جدا شده. سیم را به پایه‌ی جک لحیم کردم. در حال حاضر، هم پل دیود و هم خازن 2200میکروفارادِ تغذیه‌ی برد 16 ولت دارند. فیوزی هم در برد دیده نمی‌شود.

در وضعیت اقتصادی فعلی اکثر ایرانیان، خرید اسپیکر جدید به جای تعمیر اسپیکر معیوب، میسر نیست.

آیا کاربران محترم انجمن می‌توان من را در یافتن عامل روشن نشدن این اسپیکر راهنمایی کنند؟

عامل روشن نشدن این اسپیکر یافت شد و برطرف شد: نگاه کنید به پست 12.

تصاویر (برای دیدن هر تصویر در بزرگترین اندازه، روی آن کلیک‌راست کنید و open image in new tab را بزنید و در صفحه‌ای که باز می‌شود یک بار روی تصویر کلیک کنید):

جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۹:۰۵ ۱۴۰۴/۱۰/۲۳.

سلام.شب بخیر.
    به نظر من حتما عکس بزارید که راهنمایی سریع تر و بهتر و دقیق تر پیش بره.
    فعلا روی بخش تغذیه دستگاه متمرکز شوید و پل دیود را تست کنید.
    برد را به برق متصل کنید و ولتاژ روی پایه های خازن رو با مولتی متر بگیرید و اعلام کنید.
    توصیه می کنم اگر عمر دستگاه بیش تر از 2 الی 3 سال هست حتما خازن های کل برد رو عوض کنید.
    فکر کنم یک ترانس هم داشته باشه.اگر می شود عکس آن هم قرار دهید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
      سلام.شب بخیر.
      به نظر من حتما عکس بزارید که راهنمایی سریع تر و بهتر و دقیق تر پیش بره.
      فعلا روی بخش تغذیه دستگاه متمرکز شوید و پل دیود را تست کنید.
      برد را به برق متصل کنید و ولتاژ روی پایه های خازن رو با مولتی متر بگیرید و اعلام کنید.
      توصیه می کنم اگر عمر دستگاه بیش تر از 2 الی 3 سال هست حتما خازن های کل برد رو عوض کنید.
      درود
      از مشارکت شما در این موضوع سپاس‌گزارم.
      به پست اول عکس خواهم افزود.
      چنان که در پست اول عرض کرده بودم، «هم پل دیود و هم خازن 2200میکروفارادِ تغذیه‌ی برد 16 ولت دارند».
      ترانس (AC-AC) این اسپیکر، جدا از آن است و با فیش آداپتوری به پشت اسپیکر وصل می‌شود و 13.5 ولت به دستگاه می‌دهد.
      درباره‌ی تعویض خازنهای کل برد: پس از گذاشتن عکسها، اگر کسی نتواند راهنمایی کند که بررسی کدام نقاط برد تعیین‌کننده است، چاره‌ای جز اقداماتی مانند عوض کردن همه‌ی خازنها نخواهم داشت.

دیدگاه

موتور پله‌ای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

درود
          به پست اول عکس خواهم افزود.
          چنان که در پست اول عرض کرده بودم، «هم پل دیود و هم خازن 2200میکروفارادِ تغذیه‌ی برد 16 ولت دارند».
          ترانس (AC-AC) این اسپیکر، جدا از آن است و با فیش آداپتوری به پشت اسپیکر وصل می‌شود و 13.5 ولت به دستگاه می‌دهد.
          درباره‌ی تعویض خازنهای کل برد: پس از گذاشتن عکسها، اگر کسی نتواند راهنمایی کند که بررسی کدام نقاط برد تعیین‌کننده است، چاره‌ای جز اقداماتی مانند عوض کردن همه‌ی خازنها نخواهم داشت.
          حتما عکس برد را قرار دهید.
          مقدار ولتاژ خازن 2200 هم درست است و باید همین مقدار باشد.
          اگر روی برد ای سی قابل دسترسی برای تماس دست با ان است دست خود را روی ان قرار دهید و برد را تغذیه کنید.اگر ای سی شروع به داغ کردن زیاد کرد باید عوض شود اما اگر نه به احتمال زیادی ای سی سالم است.
          باز هم می گویم اگر عمر برد بیشتر از 2 الی 3 سال است باید خازن های کل برد عوض شوند چون ممکن است به دلیل عمر زیاد ظرفیت انها کاهش یافته یا esr انها افزایش یافته باشد و باعث ایراد در دستگاه شوند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها

حتما عکس برد را قرار دهید.
            مقدار ولتاژ خازن 2200 هم درست است و باید همین مقدار باشد.
            اگر روی برد ای سی قابل دسترسی برای تماس دست با ان است دست خود را روی ان قرار دهید و برد را تغذیه کنید.اگر ای سی شروع به داغ کردن زیاد کرد باید عوض شود اما اگر نه به احتمال زیادی ای سی سالم است.
            باز هم می گویم اگر عمر برد بیشتر از 2 الی 3 سال است باید خازن های کل برد عوض شوند چون ممکن است به دلیل عمر زیاد ظرفیت انها کاهش یافته یا esr انها افزایش یافته باشد و باعث ایراد در دستگاه شوند.
            تصاویر برد به پست اول افزوده شد.

همه‌ی آی‌سی‌ها با دست بررسی حرارتی شوند؟

دیدگاه

تصاویر برد به پست اول افزوده شد.

همه‌ی آی‌سی‌ها با دست بررسی حرارتی شوند؟
              درود بر شما ،
              پارت نامبر آیسی آمپلی فایر در تصویر مشخص نیست،
              آیا با لمس پایه های آیسی آمپلی فایر ، صدای نویز از بلندگو ها به گوش میرسد ؟
              اگر خیر ، آیا ولتاژ تغذیه به آیسی آمپلی فایر میرسد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود بر شما ،
                پارت نامبر آیسی آمپلی فایر در تصویر مشخص نیست،
                آیا با لمس پایه های آیسی آمپلی فایر ، صدای نویز از بلندگو ها به گوش میرسد ؟
                اگر خیر ، آیا ولتاژ تغذیه به آیسی آمپلی فایر میرسد ؟
                سلام و تحیت بر شما

1. آی‌سی آمپلیفایر، همان آی‌سی ایستاده‌ای است که در چهارمین تصویر از روبرو دیده می‌شود. درست است؟ اگر بله، مشخصات کامل درج‌شده روی آن به شرح زیر است:
                ST TDA7379 880CK721 V6 88 SGP
                دیتاشیت آی‌سی آمپلیفایر TDA7379:
                TDA7379.PDF - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

2. آیا لمس پایه‌های جلویی کافی است (لمس پایه‌های پشتی ممکن است دشوار یا ناممکن باشد)؟

3. برای بررسی رسیدن یا عدم رسیدن ولتاژ تغذیه به این آی‌سی، باید ولتاژ پایه‌ی 13 این آی‌سی را اندازه گرفت. درست است؟
                اگر بله، پروب منفی ولتمتر روی پایه 9 باشد. درست است؟

4. پیچ تنظیم بیرونی که در آخرین تصویر دیده می‌شود یک کلیدولوم است که یک ال‌ای‌دی آبیِ نشان‌دهنده‌ی روشن شدن هم دارد. در حال حاضر با گذاشتن این کلیدولوم روی حالت روشن، ال‌ای‌دی روشن نمی‌شود.
                آیا ممکن است مشکل ناشی از این کلیدولوم (و یا قسمتی از برد که این کلیدولوم کنترلش می‌کند) باشد؟
                اگر بله، برای بررسی این که آیا مشکل از این کلیدولوم (و یا قسمتی از برد که این کلیدولوم کنترلش می‌کند) است یا نه، چه بررسی‌ای می‌توان انجام داد؟
                جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۰:۵۳ ۱۴۰۴/۱۰/۱۸.

دیدگاه

سلام و تحیت بر شما

1. آی‌سی آمپلیفایر، همان آی‌سی ایستاده‌ای است که در چهارمین تصویر از روبرو دیده می‌شود. درست است؟ اگر بله، مشخصات کامل درج‌شده روی آن به شرح زیر است:
                  ST TDA7379 880CK721 V6 88 SGP
                  دیتاشیت آی‌سی آمپلیفایر TDA7379:
                  TDA7379.PDF - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

2. آیا لمس پایه‌های جلویی کافی است (لمس پایه‌های پشتی ممکن است دشوار یا ناممکن باشد)؟

3. برای بررسی رسیدن یا عدم رسیدن ولتاژ تغذیه به این آی‌سی، باید ولتاژ پایه‌ی 13 این آی‌سی را اندازه گرفت. درست است؟
                  اگر بله، پروب منفی ولتمتر روی پایه 9 باشد. درست است؟

4. پیچ تنظیم بیرونی که در آخرین تصویر دیده می‌شود یک کلیدولوم است که یک ال‌ای‌دی آبیِ نشان‌دهنده‌ی روشن شدن هم دارد. در حال حاضر با گذاشتن این کلیدولوم روی حالت روشن، ال‌ای‌دی روشن نمی‌شود.
                  آیا ممکن است مشکل ناشی از این کلیدولوم (و یا قسمتی از برد که این کلیدولوم کنترلش می‌کند) باشد؟
                  اگر بله، برای بررسی این که آیا مشکل از این کلیدولوم (و یا قسمتی از برد که این کلیدولوم کنترلش می‌کند) است یا نه، چه بررسی‌ای می‌توان انجام داد؟
                  خواهشمندم ،
                  1- بله درست هست
                  2- پایه ها باید از پشت برد لمس شوند
                  3- درست
                  4- احتمال قابل توجه هست.

دیدگاه

خواهشمندم ،
                    1- بله درست هست
                    3- درست
                    4- احتمال قابل توجه هست.
                    4. برای بررسی این که آیا مشکل از این کلیدولوم (و یا قسمتی از برد که این کلیدولوم کنترلش می‌کند) است یا نه، چه بررسیهایی می‌توان انجام داد؟

دیدگاه

خواهشمندم ،
                      1- بله درست هست
                      3- درست
                      4- احتمال قابل توجه هست.
                      سلام مجدد

2. با لمس پایه‌ها از پشت برد، نویزی از بلندگو به گوش نمی‌رسد.
                      3. به پایه‌ی 13 آی‌سی آمپلیفایر (در حالی که پروب مشکی روی پایه‌ی 9 است)، 16.9 ولت می‌رسد.
                      جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۸:۴۱ ۱۴۰۴/۱۰/۲۲.

دیدگاه

سلام و تحیت

با دقت به تشکیلات پیچ تنظیم بیرونی و به‌ویژه فیش آن (که در آخرین تصویر پست اول دیده می‌شوند)، متوجه شدم که یکی از 9 پایه‌ی فیش، کج شده و داخل جک مربوطه روی برد نمی‌شود. پایه‌ی کج‌شده، عامل مشکل اسپیکر بود؛ صاف کردن آن، مشکل را برطرف کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X