باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده دستگاه رو دوباره با مواد تمیز سرویس کردم روشنش هم کردم ولی صدا بم یه تیکه فیلم گذاشتم حجمش هم پایین اوردم لطفا نگاه کنید هم از صدا هم مشکلات رو گذاشتم طبق پیام های قبل راحت تر میتونید کمک کنید به بنده باتشکر ????????????
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک برای روشن کردن ست طبقاتی LBT-V925سونی
Collapse
X
-
با سلام به شما. ..فیلم ارسالی،را هم دیدم ..نوشته اصلی توسط آرمان قنادی نمایش پست هاباسلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده دستگاه رو دوباره با مواد تمیز سرویس کردم روشنش هم کردم ولی صدا بم یه تیکه فیلم گذاشتم حجمش هم پایین اوردم لطفا نگاه کنید هم از صدا هم مشکلات رو گذاشتم طبق پیام های قبل راحت تر میتونید کمک کنید به بنده باتشکر ????????????
https://drive.google.com/file/d/1Mm8...w?usp=drivesdk
چند کار میتوانید انجام دهید ...
۱،،در ابتدا ..منبع سیگنال که همان گوشی موبایل را عوض،کنید ..تا از این مورد مطمئن شویم ...
۲،،،،بلندگو را ازمایش،کنید ..که کاغذ دیافراگم پاره نباشد..
.۳،،،،ولتاژ،منبع تغذیه را در خلال ازمایش، ، با ولتمتر
DC ..و،،AC بگیرید ...ولتاژ،AC باید کم باشد..
،،زیر ،۱،ولت. و ولتاژ،DC باید بالا باشد و...
به مقدار واقعی خود باید خیلی،نزدیک باشد ..
۴،،،،منبع،سیگنال را با یک عدد میکروفون جایگزین کرده
و نتیجه را ببینید......
۵،،،عمر دستگاه چند سال است ...
معمولا خازن پر ظرفیت منبع تغذیه زود فرسوده میشود
و باید تعویق گردد ..مخصوصا اگرخازن کیفیت پایین
داشته باشد و در مکانهای با گرمای زیاد . استفاده شود...
.۶.....دستگاه را با منبع تغذیه مجزا آزمایش کنید .
...موفق باشید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام استاد و دوست عزیز حتما انجام میدم همه این کارهایی که گفتین و خبرتون میکنم
خوب فقط قبلش بی زخمت اگه چند دیقه وقت بذارن پستهای قبلتر نوشتم بخونید که نوشتم اول آورده بودمش خاک زیاد گرفته بود سالها خواب بود که بعد سرویسش کردم اینجور شد ازاین حرفا کامل گفتم
بعدش بازم بهم بگید منم نتایج میگم خدمتتون باتشکر
-
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط آرمان قنادی نمایش پست هاباسلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده دستگاه رو دوباره با مواد تمیز سرویس کردم روشنش هم کردم ولی صدا بم یه تیکه فیلم گذاشتم حجمش هم پایین اوردم لطفا نگاه کنید هم از صدا هم مشکلات رو گذاشتم طبق پیام های قبل راحت تر میتونید کمک کنید به بنده باتشکر ????????????
https://drive.google.com/file/d/1Mm8...w?usp=drivesdk
توصیه میکنم به هیچ وجه در صورتی که متخصص و تعمیرکار نیستید دستگاه رو دستکاری نکنید. دستگاه های سونی در حالت عادی و طبیعی هم بد تعمیر هستند و هر تعمیرکاری زیر بار اونها نمیره و اگر دستکاری هم بشه دیگه به فنا میره و باید فاتحه اش رو بخونید.
با این حال اگر فروشنده هستید بنده بت همین وضعیت فعلی خریدارم میتونید به من پیام بدید
دیدگاه

دیدگاه