اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این چه ولومی(پتانسیومتر)ندیدم تاحالا!!؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

این چه ولومی(پتانسیومتر)ندیدم تاحالا!!؟

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم سال نو مبارک
    دوستان تو مدار باند صوتی راک قسمت کنترل صدا بیس تریبل یه ولوم یا همون پتانسیومتر دیدم عجیبه داخلشم دیدم فرق میکرد روش هم هیچی ننوشته عکسشو میذارم تا حالا ندیدم تو شهرمون هرجا رفتم یا هر چی نت گشتم ندیدم مثلش میشه لطف کنید بگید چیه؟؟!!چون ولوم های پایینی عوض کردم بعد دو سه تا خازنم عوض کردم تو مدار بعد الان روشن میکنم صدای هوممم بلندی میده میخوام این ولوم هم عوض کنم شاید مشکل از این باشه شاید با تشکر

.

.

درود.
    اینو عوض نکن.این ولوم روتاری انکودر( عامیانه ولوم هرزگرد) هست.یک نوع سلکتور انتخابگر هست.
    هوم صدا ربطی به این ندارد
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام اقا مجید استاد عزیز سال نو مبارک دوم اینکه بابت راهنمایی هم این پست هم اون پست برا ورودی خروجی سیستم سونی پیدا کردم ممنونتم لطف کردی فقط اون سیستم سونی تمیزش کردم نویز گرفته هم عکس هم توضیح دادم اگه محبت کنی اون پست منو ببینی لطف میکنی بازم ممنون از راهنمایی خوبتون استاد❤️????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمان قنادی نمایش پست ها
        با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم سال نو مبارک
        دوستان تو مدار باند صوتی راک قسمت کنترل صدا بیس تریبل یه ولوم یا همون پتانسیومتر دیدم عجیبه داخلشم دیدم فرق میکرد روش هم هیچی ننوشته عکسشو میذارم تا حالا ندیدم تو شهرمون هرجا رفتم یا هر چی نت گشتم ندیدم مثلش میشه لطف کنید بگید چیه؟؟!!چون ولوم های پایینی عوض کردم بعد دو سه تا خازنم عوض کردم تو مدار بعد الان روشن میکنم صدای هوممم بلندی میده میخوام این ولوم هم عوض کنم شاید مشکل از این باشه شاید با تشکر

.

.
        https://s8.uupload.ir/files/img_3218_m8yq.png
        صدای هوم اکثرا از خرابی آیسی آمپلی فایر هست...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X